Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyun moyun umurumda dğl.

skoru alalım yeter.

Son 2 kaldı.

eleştirecek zamanı geçtik artık.

Heykel meykel az kalır. Çok yaşa büyük Galatasaraylı Fatih Terim.

İmparator Fatih Terim
fatihterimgs.webp

Şanslı adam vessalam.kaybetse bahanesi hazırdı.Takımın top fln oynadığı yok zaten, oyuncu değişiklikleri rezalet.kazandıktan sonra haklı olarak kimse konuşmuyor.gazeteciler korkuyor sn terimden eleştirmeye cesaret edemiyorlar.Sonra terim şampiyon yaptı olur.
Ben şimdi soruyorum Galatasaray fatih hoca sayesinde mi şampiyon olur yoksa terime rağmen mi?

Iyi güzel de hocanin övülmesini gerektiren ne yasadik ki bu macta acaba.

Mariano'yu takimi defalarca satmaya calismasina ragmen oyunda tutmasi mi yoksa taraftarlara acik acik hakaret eden Sinan'i oyuna sürmesi mi.

Saldiriya hazir olan sahislardan ziyade objektif bir yorum bildirebilecek birisinden cevap bekliyorum.

Iyi güzel de hocanin övülmesini gerektiren ne yasadik ki bu macta acaba.

Mariano'yu takimi defalarca satmaya calismasina ragmen oyunda tutmasi mi yoksa taraftarlara acik acik hakaret eden Sinan'i oyuna sürmesi mi.

Saldiriya hazir olan sahislardan ziyade objektif bir yorum bildirebilecek birisinden cevap bekliyorum.
Takımda disiplin yok kardeşim.
2.penaltı pozisyonunda ayyuka çıktı.Sinan kimdir de diagnenin elinden topu alıyor.bu takımın idarecesi ne iş yapar.bu sezon defalarca buna benzer anlar yaşandı.Fatih terimden herkes korkar kalıbı geçmişte kalmış oyuncular istediği at koşturuyor maçlarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt