Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lakin fatih terimin toptan anladığına beni ikna edebilen biri çıkmadı henüz

çok kötü teknik direktör değil ama efsane bir teknik-taktik bilgiye ve oyun görüşüne sahip biri hiç değil

bazı şeyleri çok abartıyorsunuz ben de bunu görüp abartarak ifade ediyorum

Bazi seyleri abartan kendisi. 9 sezonda 8 sampiyonluk, ulke takimlarinin Avrupa'da kazandigi tek kupa ve diger sayisiz kupalar

Her iyi hoca saha matematikcisi olacak diye bir sey yok. Sir Alex Ferguson'un da mesela olayi bu degildi

Hoca olmanin, "top bilmenin" tek yolu sistem hocasi olmak degildir. Pragmatiklik de gerektirir hocalik

Fatih hocamı sene içinde gömenlere inat savunan azınlıktan birisi olarak kendimle gurur duyuyorum :D Vizyon böyle olur ülke şartlarını doğru okumanız gerek

Bazi seyleri abartan kendisi. 9 sezonda 8 sampiyonluk, ulke takimlarinin Avrupa'da kazandigi tek kupa ve diger sayisiz kupalar

Her iyi hoca saha matematikcisi olacak diye bir sey yok. Sir Alex Ferguson'un da mesela olayi bu degildi

Hoca olmanin, "top bilmenin" tek yolu sistem hocasi olmak degildir. Pragmatiklik de gerektirir hocalik

pragmatiklik dediğin şey ortam koşullarıyla da alakalı tabi ki, koşullar değişince işler de değişir

burada türk futbolu için fatih terimin kazandığı başarılara laf etmem, hizmetleri benim şu ana kadarki hayatım boyunca heyecanlanmamın birinci sebebidir.

fatih terim hem takım hem ülke dinamiklerine hakim lakin seviye atlamak için er ya da geç bir değişim yaşamak zorundayız ve bu zaman giderek yaklaştı bence, terim kulübü kendinden sonraya da hazırlamalı artık çünkü o kadar bağımlı insanlar var ki bunu o yapmazsa başkasının da yapmasına izin vermezler, umarım hizmetlerine bunu da ekler.

buradaki çoğu kişinin aksine karşıt görüşleri ve eleştirileri sakinlikle karşılayabilen biriyim

beni sinirlendirmek için çok fazla üstüme oynamaları lazım

tabi ki futbolu kendi bildiğim kadarıyla konuşuyorum

lakin fatih terimin toptan anladığına beni ikna edebilen biri çıkmadı henüz

çok kötü teknik direktör değil ama efsane bir teknik-taktik bilgiye ve oyun görüşüne sahip biri hiç değil

bazı şeyleri çok abartıyorsunuz ben de bunu görüp abartarak ifade ediyorum
Dünyanın en iyisi değil zaten.

Ama Türkiye futbol tarihinin en iyisi. Eksikleri var ki eksiği olmayan hoca yoktur ve olmamıştır futbol tarihinde.

Adam bir kere tam bir Winner.

60-70 yıldır Avrupa'da kupalar kazanılıyor ki sadece ve sadece bir tanesi ülkemiz kazanmış. Bunda da hocanın imzası mevcut.

9 buçuk sezonda 8 şampiyonluk.

Milli takım ile Avrupa'da yarı final oynayıp kıl payı finali kaçırmış olan hocası.

Şampiyonlar ligi çeyrek finaline bu bütçelerle ve bu tür başat ligde oynayan bir takımın nekadar zor olduğunu hesaba katalım.

Bu kulübün, ülkenin kimyasını en iyi bilen birisidir Fatih terim. .

20 yıldır hocanın teknik taktik oyunundan bir şey anlamadım diyorsan ben dahil kimse anlatamaz açıkçası.

Dünyanın en iyisi değil zaten.

Ama Türkiye futbol tarihinin en iyisi. Eksikleri var ki eksiği olmayan hoca yoktur ve olmamıştır futbol tarihinde.

Adam bir kere tam bir Winner.

60-70 yıldır Avrupa'da kupalar kazanılıyor ki sadece ve sadece bir tanesi ülkemiz kazanmış. Bunda da hocanın imzası mevcut.

9 buçuk sezonda 8 şampiyonluk.

Milli takım ile Avrupa'da yarı final oynayıp kıl payı finali kaçırmış olan hocası.

Şampiyonlar ligi çeyrek finaline bu bütçelerle ve bu tür başat ligde oynayan bir takımın nekadar zor olduğunu hesaba katalım.

Bu kulübün, ülkenin kimyasını en iyi bilen birisidir Fatih terim. .

20 yıldır hocanın teknik taktik oyunundan bir şey anlamadım diyorsan ben dahil kimse anlatamaz açıkçası.

anlattıklarını hepimiz biliyoruz zaten tekrarladığın için teşekkürler

güzel günlerdi...

anlattıklarını hepimiz biliyoruz zaten tekrarladığın için teşekkürler

güzel günlerdi...
Oyuncu grubu önemlidir diyelim. Bu her teknik direktör için geçerli.

Büyük güzel oyun iyi futbolcular ile oynanır.

Bu piyasada da doğru kaliteli oyuncu grubu toplamanın kolay olmadığını katılırsın umarım.

Valla Fatih hocayı o kadar çok seviyorum ki sezonun başından sonuna kadar güvendim. Güvenim boşa çıkmadı. Teşekkürler hocam.

Oyuncu grubu önemlidir diyelim. Bu her teknik direktör için geçerli.

Büyük güzel oyun iyi futbolcular ile oynanır.

Bu piyasada da doğru kaliteli oyuncu grubu toplamanın kolay olmadığını katılırsın umarım.

çok doğru iyi bir transfer planlaması gerekli

umarım bu dönem geçen dönemlerde yapılan hatalara düşmeyim takımımızı yıldız isimlerle donatırız

Bilemiyorum abi oynadigimiz futbol futbol oldugunu kabul edemiyorum. Fatih Terimin futbolunu begenmedim hicte begenmiyecegim galiba ama adam kupalari bize hediye ediyor resmen her sene. Yok mu derdimize bir cozum hem git diyemiyorum hem kal diyemiyorum hocama ya

Bilemiyorum abi oynadigimiz futbol futbol oldugunu kabul edemiyorum. Fatih Terimin futbolunu begenmedim hicte begenmiyecegim galiba ama adam kupalari bize hediye ediyor resmen her sene. Yok mu derdimize bir cozum hem git diyemiyorum hem kal diyemiyorum hocama ya
11/12 sezonundaki gibi bir takımın olsa izlerken keyif almaz mısın? 2000 kadrosunu geçiyorum...

Bu seneki oyundan kendisi de memnun değil %100 eminim. Daha iyi olacaktır.

SM-G965F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gerçekten kötü oynuyoruz ve bütün sene çok istisnai maçlar hariç durum böyleydi, bunun hocayı eleştirmekle düşmanlıkla falan alakası yok ama özellikle avrupa maçlarında hocanın taktiksel olarak ezilmesi daha ayyuka çıktı. Terim'in oyuncu yönetimi birlik beraberlik camiada ağırlık gibi çok özelliği var ama seneye avrupada yine kadroya suç atacağımız bir sene yaşayacağız gibi geliyor çünkü bu saatten sonra bazı şeylerin değişmesi pek mümkün değil. Hoca taa milli takımın başındayken de bunları konuşuyorduk, avrupa şampiyonasında her takımın ne yaptığı belli bir bizimkilerin belli değil falan diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt