- 8 Temmuz 2015
- 35.771
- 70.599
- 3.893
Ligin bittigi hususunda fikir birligine varmaktan geri durmayalım
Sene sonu bu mesajı @Uğur İz ahbabımla caps manyağı yapacağımızı belirtmek isterim![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligin bittigi hususunda fikir birligine varmaktan geri durmayalım
Sene sonu bu mesajı @Uğur İz ahbabımla caps manyağı yapacağımızı belirtmek isterim![]()
Ya oyunculardan mi kaynaklaniyor bilemiyorum acikcasi. Ama en kotusu bence Fatih hocam bile bilmiyor bunu bu beni tedirgin ediyor.11/12 sezonundaki gibi bir takımın olsa izlerken keyif almaz mısın? 2000 kadrosunu geçiyorum...
Bu seneki oyundan kendisi de memnun değil %100 eminim. Daha iyi olacaktır.
SM-G965F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tam bunu demeye calisiyorum ama ayni zamanda kupalarida tak tak aliyor ne yapabilirsin ki bu durumdaGerçekten kötü oynuyoruz ve bütün sene çok istisnai maçlar hariç durum böyleydi, bunun hocayı eleştirmekle düşmanlıkla falan alakası yok ama özellikle avrupa maçlarında hocanın taktiksel olarak ezilmesi daha ayyuka çıktı. Terim'in oyuncu yönetimi birlik beraberlik camiada ağırlık gibi çok özelliği var ama seneye avrupada yine kadroya suç atacağımız bir sene yaşayacağız gibi geliyor çünkü bu saatten sonra bazı şeylerin değişmesi pek mümkün değil. Hoca taa milli takımın başındayken de bunları konuşuyorduk, avrupa şampiyonasında her takımın ne yaptığı belli bir bizimkilerin belli değil falan diye.
Transfer işi zaten zor iş bu piyasada açıkçası. Scout transferleri olur ucuza bir şekilde.çok doğru iyi bir transfer planlaması gerekli
umarım bu dönem geçen dönemlerde yapılan hatalara düşmeyim takımımızı yıldız isimlerle donatırız
Savunma departmanıyla ilgili ne düşünüyorsun? Defansif oyunumuz ve oyuncularımızın seviyesi yükselmedi mi?Gerçekten kötü oynuyoruz ve bütün sene çok istisnai maçlar hariç durum böyleydi, bunun hocayı eleştirmekle düşmanlıkla falan alakası yok ama özellikle avrupa maçlarında hocanın taktiksel olarak ezilmesi daha ayyuka çıktı. Terim'in oyuncu yönetimi birlik beraberlik camiada ağırlık gibi çok özelliği var ama seneye avrupada yine kadroya suç atacağımız bir sene yaşayacağız gibi geliyor çünkü bu saatten sonra bazı şeylerin değişmesi pek mümkün değil. Hoca taa milli takımın başındayken de bunları konuşuyorduk, avrupa şampiyonasında her takımın ne yaptığı belli bir bizimkilerin belli değil falan diye.
aralık ayında baya gergin ve stresliymişiz ahbab neyse iyi def ettik bu belayıErzurna'da 8'e cikinca ben de bitti demistim valla.Samil'in gotuyle umitlendim sonra

Transfer işi zaten zor iş bu piyasada açıkçası. Scout transferleri olur ucuza bir şekilde.
Bide ffp cezamız mevcut....
Transferde atacağın her kurşun isabet oranı yüksek olması gerekiyor. 14 yabancı 14 YERLİ hakkın mevcut.
Açıkçası kolay değil bu iş çünkü hedefleri büyük olan takımın hakkını verecek şekilde'de kurmak gerekir bu işi. Bütçe sorunu olmasa neyse ama o vakit bile kolay olmuyor bu işler.
Avrupa'da 3-4 katını harcayan ve başarısız olan okadar çok kulüp var ki.
Daha iyi futbolu hepimiz istiyor doğal olarak ama bu okadar kolaylıkla yapılacak bir iş değil bu ortamda. Başarılı oluyoruz en azından şimdilik. İnşallah güzel futbola da kavuşuruz bir çok etkenler bir araya yine buluştuğu vakit.
Hocanın mesela Kadıköy şampiyonluktan oynatığı futbol çok iyiydi ama günü kurtarmak için kurulmuş yaşlı takımdı maalesef.
Şans gerekiyor Avrupa için veya doğru planlama ile sabredip 3-5 sene zarfında ciddi başarılar hedeflenir Avrupa'da ki şampiyonlar Ligi'nde yinede şans faktörü gerekir.Taraftar olarak Avrupa'da başarı istemek bu sene kesinlikle hakkımız zaten gene başarı gelmezse hoca eleştirilir.
Onun dışında şampiyonluklar bize çok yarar sağlıyor. UEFA FFP anlaşma maddelerini sağlamak için şampiyonluklar şart. Hocamız bu konuda oyun hilesi gibi. Sendeyse her türlü zorluk aşılıyor.
Dediğim gibi ama Avrupa'da başarı bu sene taraftar olarak hakkimiz. Gerçi makas git gide açılıyor, benim de basari olarak kistasim gruplardan çıkmak olacak zaten.
Savunma departmanıyla ilgili ne düşünüyorsun? Defansif oyunumuz ve oyuncularımızın seviyesi yükselmedi mi?
SM-G965F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstad forumda yazdığın ilk olumlu mesaj olabilir mi buHer ne kadar teknik ve taktik bilgisini yetersiz bulsam ve eleştirsem de
geçen sene ve bu seneki şampiyonlukta işin psikolojik kısmını TERIM'den daha iyi kimse yönetemezdi.
Mental açıdan ülkenin en iyi hocası kendisine bize kattıkları ve şampiyonluk için teşekkür ediyorum.
Lütfen yanına sağlam bir yardımcı al ve transfer işine duygusal yaklaşma.
şu an ki kadronun bir iskeleti var, artık isim yapmış ve satarak bütçe yaratabileceğim oyuncular var doğal olarak daha liteli bir kadro kurabiliriz sadecce bizi biz yapan ve giderse kalitemizi düşürecek insanlara yol vermeyelim. scout transferlerinde de sn zamanlarda başarılıyız o tarz isimler de görürüz. transferde batırsak da belki ligde şampiyon olabliriz ama asıl önemli olan avrupada ne yapacağımız. orası için çok nokta transferler ve iyi bir yapılanma şart.
bence güzel bir yaz olacak, hayırlısı...
Orta saha elemanlarımız çok statik. Bence problem buradan kaynaklanıyor. Donk+Fernando+Selçuk zaten temposu düşük adamlar. Hem atletik hem teknik diyebileceğimiz orta saha elemanları Belhanda ve Ndiaye, onların da top kaybı absürt şekilde yüksek. Orta sahada sağlam değişim şart, aksi halde o bahsettiğin organizasyon eksikliği aynen devam eder gibi duruyor. Yoksa beklerin oyuna girebiliyor, stoperlerinin ayağı iyi, kanatta takımın gerçek on numarası var. Top yapabilmesi lazım takımın. Bakalım.Bence yükseldi ama takım yine senkronize oyundan çok uzak. Tutup bu oyunu en iyi uygulayan Ajax örneğini falan vermeyeceğim ama bir oyuncu topu alınca adama yakın 2 kişi falan oluyor genelde, bizde oyuncular birbirine baya uzak kalıyorlar. Hatta sene başından beri en büyük sorun bu gibi, topu alan oyuncu rahat pas atacağı adamı bulamıyor. O yüzden hep bir düzensizlik var sürekli.