Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.458
- 49.851
- 3.133
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim varsa gelsin zaten mis gibi hoca daha ne isteriz.Gelir gelmesine de eline Türkiye'nin açık ara en iyi kadrosunu vermek yerine Tolga De Jong falan veririz, ilk mağlubiyetten sonra da memleketine kadar kovalar Terim'i getiririz.
istifa kardesim
ISTIFA
Önceden yazdığın bi yorum var mı bilmiyorum ama benim cevapladığım mesajında hocanın hatalarına yönelik bi ifade göremedim oyuncuları adam etmeli düşüncesi var sadece.Yukarı da destek yorumumu tekrar okumanı rica ederim, hatalı kısımlarını yazarak destek olmak gerekir dedim. Anlamak istediğin kısmı almışsın sanırım.
Ahmet değişikliğini yapmazdı.Adem ve Erencan'ı alırdı.Takım bu kadar kötü oynamazdı..hocay bosa sallamısız cezalıymıus
hocamdan özur dılıyorummmmmAhmet değişikliğini yapmazdı.Adem ve Erencan'ı alırdı.Takım bu kadar kötü oynamazdı..
Neyse ikimiz de takımın başarısını düşünüyoruz, ben hocanın toparlayacağını inanıyorum ve destekliyorum.Önceden yazdığın bi yorum var mı bilmiyorum ama benim cevapladığım mesajında hocanın hatalarına yönelik bi ifade göremedim oyuncuları adam etmeli düşüncesi var sadece.
şu belhanda ile selçuk ile diagne ile bu tabloyu nasıl yapabildik hayret ediyorum ya,![]()
Futbolu bilmeyen hoca tablosu
Bu takim hicbir zaman iyi top oynamayacak ben durumu kabullendim artik.
kim demiş bunu?Galatasaray'ı şike yapmakla suçlayıp hakemin heykeli dikilmeli diyen biri şu foruma yazmamalı bile normalde ama yukarlardan tanıdıklar var herhalde