Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımda topu ileri taşıyacak oyuncu yok bunu göremiyor mu hoca, Selçuk olayına hiç girmiyorum zaten komedi. Adam maça girdikten 30 saniye sonra Konyalı oyuncu basarak yanından geçti yürüyor herif. Kapanınca topu ileri taşıyamıyoruz takımın hepsi ağır çünkü, Falcao bizi hiç kurtarmaz gibi duruyor baya eksik var.

çatne'yi takımımıza kazandıran büyük futbol dehası. Sabırlı olmalıyız. En geç 2040 yılında sistem oturtacaktır.

Selçuk aşkı bitmiyor
Çok yaşlı çok pahalı bi kadro kurdu.
Başarısızlık kendine yazar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bakalım suçu yine kime atacak.
Idman yaptırmayı bilmiyor birde senelik 20 milyon alıyor.
Şimdi sallar yine 5 te kapanır 15 te diye.

Bu sezon öyle başak gibi dandik rakiplerde yok bakalım kaçıncı hafta kaçacak.

Bu Selçuk sevdası nedir ya, hazırlık maçına Selçuk her yerde Selçuk. Adam ölü hoca ölü. Hadi sözleşme uzattırdın ama böyle sıkıntılı maçta Selçuk mu alınır mı oyuna. Rakip yükleniyor sen onlara daha fazla gelin diye Selçuk'u alıyorsun.

Ben seni seviyorum Fatih Terim ama artık hocalıktan çekilip başkanlığa hazırlan, olmuyor hocam geçti artık senden bu işler, doydun :)

Klasik Galatasaray. İlk haftalarda ruh yok, bok gibi oyun, saldırmadan ve mücadele etmeden puan kayıpları. Ama bu yıl daha fenayız.

- Oyun olarak kötüyüz. Karambole takılıyoruz kimse bilinçli bir şey yapmıyor. Takım olarak bir taktiğimiz yok.

- Beklerle hücuma çıkamıyoruz tam olarak. Çok yetersiz kalıyoruz ve oyunu yayamıyoruz.

- Oyuncularda motivasyon 0.

- Maç bitene kadar değişiklik yapmıyoruz.

- Selçuk.

Bunları çözmeden hiçbir şey olmaz bizden. CL'de kura şansı bile olsa maks. 3.oluruz. Ligi kurtarmak için bir an önce çözmemiz şart.

Gecen senede rezil futbol vardı bala göte şampiyon olduk komik bi puanla bu senede aynı ne bi oyun planı var ne bi şey

takımın forveti yok ama ses çıkarmıyorsun çünkü abdulrahim albayrağı kırmak istmeiyorsun

bir takım gönül işleriyle yönetilmez, herkes gider önemli olan galatasaraydır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt