Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takımın forveti yok ama ses çıkarmıyorsun çünkü abdulrahim albayrağı kırmak istmeiyorsun

bir takım gönül işleriyle yönetilmez, herkes gider önemli olan galatasaraydır.

Bu takımın sorunu forvet değil. Bu kadar kaliteli futbolcular 3 pas yapmıyorsa sorunu başka yerde aramak lazım. Eren çok mu iyiydi...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

o kadar transfer yaptırdı ama hala en az 3 oyuncuya ihtiyaç var.

bu kadar kötü tercihleri nasıl yaparsın hoca

akıl alır gibi değil.

Ft takıma hiçbir şey vermiyor anlayın artık bunu.siz hala sağ bek lazım sol bek lazım forvet lazım diye yazın hikaye.takımı baştan aşağı değiştir başta futbol anlayışı kıt olunca bir arpa boyu yol gidemezsin.Her maç sonu oyuncu grubu büyük ölçüde eleştiriliyorsa orada artık futbolcuda değil teknik kısımda hata aramak gerektiğini bazılarımız inş görmüştür.

Yazıp yazıp siliyorum, saygısızlık yapmaktan korkuyorum Galatasaray efsanesine.

Ama hocam sen de dön bir bak yaptıklarına. Şunları başkası yapsa stat başına yıkılmıştı.

Bırakın Selçuk hamlesini de esas şunları konuşun

Takımın disiplini yok
Taktik yok
Formasyon belli değil
Takımın temposu yok
Vesaire

Kafadan sezonu bitirmiş. Git torun sev hoca.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

176374838171625637474 tane pas yaptık bugünde çok şükür. Hoca yastığa başını koymadan uyur.

Kırmızı kart gören topçulara acilen ceza verilmeli acilen.

ilk 11 iyiydi ama oynadigimiz futbol rezil

Tudora 15 maç sabredemediniz. Bu adama 15 sene de sabretseniz bir şey değişmeyecek. EL FRENİ'dir bu camianın. Galatasaray'ı çalıştıracak seviyede değil futbol bilgisi yok. Bir anadolu takımını çalıştırdığını görmek isterdim nasıl küme düşürdüğünü görmek için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt