Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudora 15 maç sabredemediniz. Bu adama 15 sene de sabretseniz bir şey değişmeyecek. EL FRENİ'dir bu camianın. Galatasaray'ı çalıştıracak seviyede değil futbol bilgisi. Bir anadolu takımını çalıştırdığını görmek isterdim nasıl küme düşürdüğünü görmek için

Tudor mu ? Büyük maçlarda gördük tudoru. Korkağın teki.

Yönetim gitmeden Terim giderse takım ilk 3'e giremez. Öncelikle köylü başkan Mustafa Cengiz'den acilen kurtulmamız gerek. Yeni gelen yönetim de seçime girmeden yeni bir TD bulmalı ve Terim teknik/taktik konulara karışma yetkisi olmayan sportif direktör yada futbol şubesinden sorumlu YK üyesi olarak görev almalı. TD olarak yapamıyor. 2 yıldır kötü futbol oynuyoruz.

Unutmayalım Fatih hoca kendinden önceki takımla şampiyon oldu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

o selçuğu oyuna neden alıyorsun anlam veremiyorum hoca. bu böyle devam ederse büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağım ki yaşamaya da devam ediyorum. bu yapılan ayıp

Tudora 15 maç sabredemediniz. Bu adama 15 sene de sabretseniz bir şey değişmeyecek. EL FRENİ'dir bu camianın. Galatasaray'ı çalıştıracak seviyede değil futbol bilgisi yok. Bir anadolu takımını çalıştırdığını görmek isterdim nasıl küme düşürdüğünü görmek için

edit

Sene sonu yine şampiyon oluruz buna inanıyorum ama bu takım önüne geleni ezsin güzel futbol oynasın istiyorum. Çok mu şey istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt