Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selçuk işine neden bu kadar takıldınız anlamadım

komik yani

İSTİFA !!

Ne bok oynadığımız belli değil.

İlla Ronaldo-Messi olması mı lazım top oynatabilmen için ?

Gerçi onlarda olsa bu sistemsizlikte çöp deriz.

Bağırmak, kavga etmek işlemiyor bu devirde. Azıcık taktik bilgisi olan mağlup eder.
Deniz bitti. Geçmiş olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

devre arasi degisikligi ile takimi duzeltip 2. devredekilerle macin icine zican td
feguli, seri ceset gibiydi cikarmadin
diagneyi gecen hafta da cikardin hic olmazsa stoperleri mesgul ediyor, bu sefer 10 kisiyiz diye ali turan 10 numara gibi oynamaya basladi
selcuk denen forma israfini yine aldin yine rakibi izledi
oyuncu tercihleri vs vs bunlar icin 7-8 lig maci 2 cl maci fln izleyip oyle gormek lazim gecen sene konyaya icerde daha kotu oynadigimizi hatirliyorum. ama kesinlikle paralar akillica harcanmamis takimin cogunu sene sonunda yerine adam alinmali deriz. nzonzi gibi iyi olanlari bi daha alamayiz fln. sacma bi durum

Arkadaşlar ne Selcugu yav, o ancak kıymık olur, kazık ne olacak kazık... İki senedir deplasman yoktu, bu sene evsahipliği de Allahlik...

Bu maçla ilgili tek bir eleştirim var. Takımdaki tek hızlı kanat oyuncusu Emre'nin hayvan gibi defans yapan Konya karşısında 11 başlayıp ikinci yarı çıkması nedir? 1-0 öndeyken arkayı bomboş bırakan rakibe hiçbir tehdit sağlayamadık.

Ayrıca takım planlaması sıkıntılı tamamen durağan oyunculardan kurulu.

Tudora 15 maç sabredemediniz. Bu adama 15 sene de sabretseniz bir şey değişmeyecek. EL FRENİ'dir bu camianın. Galatasaray'ı çalıştıracak seviyede değil futbol bilgisi yok. Bir anadolu takımını çalıştırdığını görmek isterdim nasıl küme düşürdüğünü görmek için
Yav şöyle salak saçma eleştiri yapmayın. El fireni dediğin adam Galatasaray tarihinin en başarılı adamı tek avrupa kupasını aldıran adam. Sizin malca eleştirileriniz yüzünden doğru olan yazılarda arada kaynıyor.

Hocaya güveniyorum fakat değişiklikler yanlıştı. Ayrıca şu geniş alanda oynama takıntımızdan vazgeçmedik. Bir oyuncuya top geliyor destek anca yarım dakikada geliyor. Takım laubali, hoca da açıkça formsuz. Umarım erken düzelir.

Sistem oturtma ihtimali olan hocalara 5 maç bile sabredemeyen şımarık Gs taraftarına bu adına futbol bile denmeyecek çirkin görüntüye 5 sene tahammül etmek müstehaktır. 17/18 sezonunda 2-3 kritik maç aldırması harici bir tane bile olumlu etkisi olmayan bir adamla 5 sene sözleşme uzattık.

Geçen sene de Feghouli'ye kafayı takıp alacağımız şampiyonluktan ediyordu zaten az kalsın. Feghouli üstün karakterli bir topçu olmasa Sinan ile şampiyonluk kovalardı artık.

kendisi selçuk fantazisi yüzünden maç kaybettirdi değişiklik yapmasa kazanacaktık.çünkü değişiklik olana kadar konya gelemiyordu .ahmeti alıp orta sahaya donku çekmesi lazımdı.

İç saha maçlarını taraftarın aldığını söyleyenler için kara bir gün hocam. Sen maçı alsan da burada vurmak için yer arayacaklar ve galibiyeti taraftara bağlayacaklardı. Şu Selçuk'u unut ve bekleri değiştir. Sevgiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt