Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.114
- 48.640
- 4.843
antreman videosu var mı selçuk aynı tudor'da olduğu gibi ispiyonculuk yapıyor mu kesin hocanın yanına sokulmuştur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek amaclari bize karsi yenilmemek ondan. Halederiz
Terimin gelmesi keyiflendirmis gibi seniRierayi solbeke koymasi da güzel bişeydi,engin ve emre çolaktan faydalanmasi
Hangimiz keyiflenmedik yusufumTerimin gelmesi keyiflendirmis gibi seni
Yaniliyor muyum
[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
evet,kıza da ................. cektimTerimin gelmesi keyiflendirmis gibi seni
Yaniliyor muyum
[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Iyi olmana sevindim.evet,kıza da ................. cektim
puan olarak bi avantajımız yok erittik hepsini, tek avantajımız 3 rakibimizle içerde oynamak ki bu avantajı fatih terimin imzası sonrası kazandık zaten öncesinde o 3 maç için de böyle bi avantajımız yoktu
umutu sag kanat oynarkan hatırlamadım ama fatih hocanın oldugu dönemde şans bulunca hep cok iyi katkı sagladı gol konusunda.hazır tuttu kendini hep.bu arada 3.ligden 16 yasında bi futbolcu aldık.ilk transferimiz o...
akşama düşer olmasi lazim antrenmanBugun antreman var miydi? Hocamizin yeni resimlerini gormek hos olur acikcasi
Galatasaray'a 3. ligden sürpriz transfer! - Futbolkimmis bu 16 yasindaki kardesimiz
mevkisi nedir
videosuda olması lazım hatta o anlarınHocamızın dünki antrenmandan fotografları yok mu yahu, oyuncularla selamlaştığı filan?
Bir bakayım yutuba, teşekkür ederim.videosuda olması lazım hatta o anların