Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belhanda sanki ultra performans göstermiş gibi dert ediniyorsunuz valla belhanda yedek kalsa bile çok takmam imparator işini bilir belhanda dan da selçuktan da faydalanmasını bilir en azından bundan sonra oyuna girdiğinde daha çok katkı verecek bir selçuk göreceğime eminim

Imparatorun dönüşüne kızanlar, kızan yerlerine buz koysun.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

An itibarıyla Ercan:

tinerci-besiktas-taraftari_1177906.jpg

Ben futboldan ziyadesiyle anlamayabilirim ama forumda ki futbol bilgisi anaokul terk.

Tudor enkaz birakmadi. Tudor kendi kaprislerine yenik dustu. Terime de basta karsi cikarken hakli sebeplerimiz vardi. Siz balik hafizali olabilirsiniz ama herkes sizinle ayni vizyonda olacak diye bir dunya yok.

Bu saatten sonra tam destek. Senoluda aykutuda tokatlayacak kadar hirsli gordum basin toplantisida.

Isi zor ama ustesinden gelebilecek bir karakter Terim

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hagi popescu gibi kaliteli isimler olmasaydı imparator F.Terim diye birşeyde yoktu, tek diyeceğim bu.

İsteyen istediği yere çekebilir.

Güzel bir kadro kuruldu gene geldi. Kadro kötüleşince gene gider.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tudor enkaz birakmadi. Hamza enkaz birakmisti.

Tudor manyagin teki oldugu icin sonu böyle oldu. Allahin hiyari yine sinirlendim aklima gelince, resmen kendi eliyle Feneri ve Besiktasi yeniden sampiyonluk potasina soktu 3 mac ile.

Her geldiginde nasil koyuyodu ama kuşlara degilmi sivas zade ercan hahhahaha

Güzel bir kadro kurulunca gelen akbabadan başka bir şey değil.

Hagi popescu gibi kaliteli isimler olmasaydı imparator F.Terim diye birşeyde yoktu, tek diyeceğim bu.

Yav he he

Ulan senin tarihine 6 şampiyonluk eklemiş adama bu kadar saygısızlık yapma bari sevmiyosan da

Al tudor'u getirdik iyi kadro verdik naptı? Herkes bu işi başaramazmış kardeşim kafanıza yazın şunu.

TapaTalK

Aferin imparator demeyi öğrenmişsin. Sevmiyorsan bile kus agziyla hakaret edemezsin hocaya.

Kanarya Ercanı konu dışına itekleyelim

tudor ilk yarı bizi şampiyon ilan edecek puanı toplayabilecekken kuşları potaya soktu bu bana göre bir enkazdır zor maçların hepsini kaybetmesi de kondisyoner olduğunun ispatıdır sonuç olarak terim sadece fiziksel olarak iyi ancak beyni tamamen göçmüş takım devralmış oluyor tudorun dengetörden zerre kadar farkı yok bana göre !! östersunds maçından sonra göndersek şimdi gelecek sene şampiyonlar ligi grubunu tartışıyorduk çelsi mi çıksın mençester mi

Andreo pirlo'nun kitabından...

"[FONT=&quot]Özellikle göreve başladığı ilk günlerde yaptığı takım toplantıları ise unutulmazdı. Terim eline bir tebeşir alıp taktik tahtasına 11 daire çizerdi. Tahtadaki her daire sahaya çıkacak bir oyuncuyu temsil ederdi. Ancak konuşmanın ortasında taktik tahtası çizdiği oklardan ve karalamalardan öyle bir hale gelirdi ki, hangi dairenin kimi işaret ettiğini anlamak imkansızlaşırdı. Taktik tahtası, oyuncuları ve mevkileri birbirinden ayırmanın mümkün olmadığı karmakarışık bir hal alırdı. Kısacası tam bir kaos... Sadece kalecinin kendi pozisyonundan emin olabildiği bir kaos...[/FONT][FONT=&quot]Toplantı sırasında bir daireyi işaret edip, 'Costacurda, tam burada olman gerekiyor' diye konuşmaya başlardı. Bir gün dayanamayıp, 'Ama patron, o gösterdiğin dairenin biraz önce benim olduğunu söyledin, Costacurta değil ki' demeye zorunlu hissetmiştim.[/FONT]
[FONT=&quot]İşin daha da kötüsü, konuşma ilerledikçe defans bölgesindeki dairelerle, forvettekileri karıştırmaya başlardı. Artık öyle bir hal almıştı ki, kendi aramızda acaba bunu Berlusconi'nin gizli rüyası olan 2-4-4 taktiğini gerçekleştirmek için bilerek mi yapıyor diye şakalaşmaya başlamıştık.[/FONT]
[FONT=&quot]Ancak şaka bir yana, Terim'in taktik bilgisinin yetersizliğini ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ümit etmek olduğunu anlamamız çok uzun sürmedi... Belki böyle bir plan başka yerlerde işliyor olabilirdi ama Milan'da işlemezdi. İşlemedi zaten, Milan'da uzun süreli görev alabilmek için bundan daha fazlasına ihtiyaç vardı."[/FONT]

taktik deha lucescu terimin bıraktığı milli takımı dünya şampiyonu yaptı

Hagi meksikaya gidecekti popescu kac yasında aldık malum.Hagiyi FT nasıl aldırmış izle istersen.Bu adamlar gökten zembille inmedi herhalde.Nanili Van persieli Fener ne oldu nasri eto mendezli antalyanın durumu malum.Yıldızı oynatacak olan da teknık adamdır yıne..Emre çolağı semihi devre arası necatıyı sol beke rierayı monte edip şampiyon olan FT için ne diyeceksin çok merak ediyorum.

Andreo pirlo'nun kitabından...

"[FONT="]Özellikle göreve başladığı ilk günlerde yaptığı takım toplantıları ise unutulmazdı. Terim eline bir tebeşir alıp taktik tahtasına 11 daire çizerdi. Tahtadaki her daire sahaya çıkacak bir oyuncuyu temsil ederdi. Ancak konuşmanın ortasında taktik tahtası çizdiği oklardan ve karalamalardan öyle bir hale gelirdi ki, hangi dairenin kimi işaret ettiğini anlamak imkansızlaşırdı. Taktik tahtası, oyuncuları ve mevkileri birbirinden ayırmanın mümkün olmadığı karmakarışık bir hal alırdı. Kısacası tam bir kaos... Sadece kalecinin kendi pozisyonundan emin olabildiği bir kaos...[/FONT][/COLOR][COLOR=#081F2C][FONT="]Toplantı sırasında bir daireyi işaret edip, 'Costacurda, tam burada olman gerekiyor' diye konuşmaya başlardı. Bir gün dayanamayıp, 'Ama patron, o gösterdiğin dairenin biraz önce benim olduğunu söyledin, Costacurta değil ki' demeye zorunlu hissetmiştim.[/FONT]
[FONT="]İşin daha da kötüsü, konuşma ilerledikçe defans bölgesindeki dairelerle, forvettekileri karıştırmaya başlardı. Artık öyle bir hal almıştı ki, kendi aramızda acaba bunu Berlusconi'nin gizli rüyası olan 2-4-4 taktiğini gerçekleştirmek için bilerek mi yapıyor diye şakalaşmaya başlamıştık.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#081F2C][FONT="]Ancak şaka bir yana, Terim'in taktik bilgisinin yetersizliğini ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ümit etmek olduğunu anlamamız çok uzun sürmedi... Belki böyle bir plan başka yerlerde işliyor olabilirdi ama Milan'da işlemezdi. İşlemedi zaten, Milan'da uzun süreli görev alabilmek için bundan daha fazlasına ihtiyaç vardı."[/FONT]

Boş yapma.

Gattuso: Fatih Terim adam gibi adamdır! | Goal.com

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt