Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim elit hocadır nokta.
Her elit hoca da olduğu gibi oda mükemmel değil. En iyisi diyende yok ama bizim camia için en iyisi işte.
Emekli olana kadar bu değeri kulüp için kunlanacaksın arkadaş. Bayern emekli Heynckesi boşuna getirmiyor mezarından. Kimya meselesi işte. Sonrası ne olur bilmem ama tutulursa ve sağlığını koruya bilirse 8-10 sene sonra düşünürüz sonrasını.
10 senede 5-6 şampiyonluk garantiler tahminen. Avrupa olayını bilemem, kısmet.

td olmasi bjk'nin maglup, fenevin berabere kalmasina yetti

psikolojik üstünlük diye buna derim

Bu kadro büyüktü, başındakiler değil. 3 seferdir anlayamadınız 4üncüde anlarsınız artık herhalde.
index.php

Bu kadroyu oluşturan kim?Buna ek olarak,3. döneminde başarısız mı oldu Terim onu mu ima ediyorsun yani?

fatih terimin altında ezilenlere laf anlatmaya çalışmayın arkadaşlar, fatih terim ezmeye, onlarda eziklikleriyle yaşamaya mahkumlar.

İMPARATOR FATİH TERİM

diyarbakırdan ümit davalayı tanıyan,istanbulspordan ümit davalayı getiren babam mıydı

Son düzenleme:
Yarın ki maçta eze eze bir oyun ve galibiyet ile her şey tersine dönecek

Dursun gene dört ayağının üstüne düştü

forumda defalarca bahsettim sırtımda lanet bir kıl dönmesi var.. Bazı dönemler ağrı yapar ve bana sıkıntı verir..

şu ara tekrar sakinleşti sanki iyileşti düşündüm ne değişti hayatımda, cevabı başlıktanda görülebileceği gibi Fatih hocaydı..

Fatih hocanın hayatıma pozitif etkisi budur arkadaşlar.. Sırtımdaki ve etrafımdaki kıl dönmelerinden kurtarıyor.

Umarım bu sezon kartal kıl dönmem ile kanarya kıl dönmelerime, ciddi bir operasyon yaparda bu eziyetten kurtulurum..

Hahaha keyfim yerine geldi.. Şimdi söyleyin kuş ziyaretçiler, doruk ata mı homoymuş yoksa sizler mi hahahaahaha

iyi koydun doruk ata..

neyse ben tekrar forumu bırakıyorum bye..

forumda defalarca bahsettim sırtımda lanet bir kıl dönmesi var.. Bazı dönemler ağrı yapar ve bana sıkıntı verir..

şu ara tekrar sakinleşti sanki iyileşti düşündüm ne değişti hayatımda, cevabı başlıktanda görülebileceği gibi Fatih hocaydı..

Fatih hocanın hayatıma pozitif etkisi budur arkadaşlar.. Sırtımdaki ve etrafımdaki kıl dönmelerinden kurtarıyor.

Umarım bu sezon kartal kıl dönmem ile kanarya kıl dönmelerime, ciddi bir operasyon yaparda bu eziyetten kurtulurum..

Hahaha keyfim yerine geldi.. Şimdi söyleyin kuş ziyaretçiler, doruk ata mı homoymuş yoksa sizler mi hahahaahaha
Ulan doruk seni harbiden gönülden seviyorum.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Vur de vuralım,öl de ölelim hocam.Allah kerim,Fatih terim.

Evine hoşgeldin tekrardan.Şu arapları vura vura adam et hocam :DD

bu sene şampiyonluk gelmemesi yıkım olur yıkım. Bu kadar puan kaybının olduğu ligde Terim gibi tecrübe kaptırmaz bu işi. Olamazsa bence istifa eder. Ama önce Göztepe maçıyla yeni defterin güzel başlaması şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt