Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca ne yap ne et Belhandayi adam et. Sampiyonluk kilidi eger o mevkiye yatirim yapilmayacaksa malesef bu arap bozmasindan geciyor.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akıllı ve yetenekli bir hoca olup olmadığını Fenerbahçe-Beşiktaş-Trabzonspor-Başakşehir maçlarında göreceğiz yıllar sonra. Bu 4 maçtan 9-10-12 puan aralığında bir puan yakayabileceğini ön görüyorum.

Tudor'dan iyi sonuç çıkaracağı kesin, beklemedeyiz.

12 puan ha ? Cheetosu fazla kacirdin anlasilan !!!

12 puan ha ? Cheetosu fazla kacirdin anlasilan !!!

Siyaset Fenerbahçe'yi daha fazla tutamaz, ZTK ile Kadıköy galibiyeti aynı durumlardı ve başabaş gidiyordu ancak FB'ye ödül olarak verildi, Kadıköy'de bizim kazanmamamız için elinden geleni yaptı saha dışı faktörler yıllarca, bu sene hiç müdahale olmasın çok rahat koyar geçeriz, Aykut TD falan değil, geriye yaslanır yaslanır basarız. Trabzon zaten top oynamıyor Tudor malı yüzünden rezil olduk, Başakşehir desen normal bir takım, sistemi olan TD ezer geçer, BJK ise zaten karışacak bizle maç yapacakları zamana kadar Şenol 1-2 aya kaçabilir.

Siyaset Fenerbahçe'yi daha fazla tutamaz, ZTK ile Kadıköy galibiyeti aynı durumlardı ve başabaş gidiyordu ancak FB'ye ödül olarak verildi, Kadıköy'de bizim kazanmamamız için elinden geleni yaptı saha dışı faktörler yıllarca, bu sene hiç müdahale olmasın çok rahat koyar geçeriz, Aykut TD falan değil, geriye yaslanır yaslanır basarız. Trabzon zaten top oynamıyor Tudor malı yüzünden rezil olduk, Başakşehir desen normal bir takım, sistemi olan TD ezer geçer, BJK ise zaten karışacak bizle maç yapacakları zamana kadar Şenol 1-2 aya kaçabilir.

Fener'i bizi marizlerken görür gibiyim maalesef.

Diğer büyük maçları kazanırız.

Fenerbahçe 2-0 Galatasaray
Galatasaray 1-0 Trabzonspor
Galatasaray 4-1 Başakşehir
Galatasaray 3-2 Beşiktaş

Başakşehir hariç mümkün skorlar zorlanıp yeneceğimizi düşünüyorum ben o maçı,Fener maçınıda yine pis şekilde kaybederiz ama tabi bunu bir yerde kıracaksada Terim kırar öylede bişey var.

2 tane ıyi adam almazsak yalan olur derbiler suanki kadro ile sadece trabzonu yeneriz

Hocam dransfer yokmu dransfer

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocammmmmmmmm

DSY7V2sW4AQ_01b.jpg

51 pts bekliyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt