Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.259
- 2.168
onemli degil bikac yil sonra demiroren paranin ucunu gosterirse terim bey herseyi unutur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Destek olmadığımı nereden çıkardın.Federasyon'la arayı iyi tutmak için canhıraş mücadele eden bir Dursun Özbek yönetimi varken,hocayı ve takımı nasıl savunacaklar/savunacağız bilmiyorum.
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
Bunu unutup hocamıza ve kulübümüze destek olalım.Geçmişte kaldı.
Destek olmadığımı nereden çıkardın.
Geçmiş geçmişte kaldı diyerek olanları unutturamazsın bana.
sent via GSC
Fatih Terim, TFF tarafından düzenlecek seminere davet edilmedi. Bütün hocalar çağrılırken Terim'in çağrılmaması Galatasaray’ın sezon içerisinde yaşayacağı sorunların katlanarak artacağının habercisidir. Bu açık açık savaş ilanıdır @TFF_Org https://twitter.com/forzacimbomtr/status/948490608313884672/photo/1
yine imza atar farketmezFatih Hoca'nın Demirören'le birlikte sözleşmeyi gösterip gerçek imzayı atıyoruz hehehe diye dalga geçerken bugünlerinde geleceğini hesap etmiştir herhalde.
Fatih hocanın efsaneliğini bu kulüpte ne siyaset ne medya nede bilmem demirören ler yok etmesini geçtim sinek kadar çizemez.
Heykelini dikeceğiz onun daha durun hele siz.
Onları geç. Biz rahmetli Canaydın In heykelini dikmişiz.Alex'in bile heykelini diken Fb'de olsaydı böyle bir adam,adına stad yaparlardı.
Öyle görünüyor ki; Terim'in üstü çizilmiş.
Milli takım'dan kovarak ilk adımı attılar.
Halkın gözünde yerin dibine soktular.
Şimdi ise kulüp bazında rezil edip Terim efsanesini tamamıyla ortadan kaldıracaklar.
Şampiyon yaptırmayacaklar ve arkasında ki GALATASARAY taraftarının da desteğini kaybedip iyice yerin dibine girecek.
Efsaneligi tam anlamı ile bitecek.
Üzerine çok pis oyunlar oynanıyor kendisi de sürekli bu oyunlara alet oluyor.
Gün yüzü görme DURSUN!