Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocama olan sevgim biraz azalmıştı ama şu yapılan kahpece kalleşçe adice saldırılardan sonra iyice arttı sevgim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne kadar hain olduğunu dün Aysal Başkanım net bir şekilde açıkladı. Ama yine de tapılacaktır

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dursun tarafından tekmeyi yediği zaman;o tapanlar ,arkasından tenekeyi ilk bağlayacak kişiler.

Umarım tekrar tekmeyi basmak Aysal başkanıma nasip olur.

Gün yüzü görme DURSUN!

Dursun tarafından tekmeyi yediği zaman;o tapanlar ,arkasından tenekeyi ilk bağlayacak kişiler.

Umarım tekrar tekmeyi basmak Aysal başkanıma nasip olur.

Gün yüzü görme DURSUN!

255241_oc858.jpg

Aysal bıraktığı göçükten sonra başkan olmayı bırak o divana konuşma bile yapamaz

:D :D :D ahmed arif bey, aysal bu kulubun kapısından içeri giremeyeceginin farkında , uA tarafından sevgi gösterilerine maruz kalacağını yine en iyi kendi biliyor. . ayrıca Fatih hoca su an GS da, hocayı oradan alacak tek bir adam yok su an, büyük güven özveri ve tecrbe ister:D kendisi anca dısarıdan saldırıp duruyor, fenerli medyanın ekmegine yag sürüyor.. TEKMEYİ YİYEN kim frkındasındır umarım.

ha birde her baslıkta kebapcıdan dayak yedi deyip sıkıp duruyorsun. bir adamı sevmesende iki dakka dürüst ol lütfen

kebabcının kendi oglu darp edildiklerini söyledi:D internet elinin altında aç oku.

Son düzenleme:
Fatih Terim'in basarilarindan dolayi Galatasaray'li olmus insanlarin imparator'u düsman ilan etmeleri sacmalik

Fatih Terim, TFF'den gelecek paranın tamamını hayır kurumuna bağışlama kararı aldı.
Volkan Yılmaz
Hocam kombinasyona başladı sağlı sollu seri şekild e çalışıyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Terim: Hani deniyor ya, Dortmund'da bütün kombineler satıldı, tek bir kombine satılamıyor, kombine almak isteyenler sıraya giriyor, boşa kombine çıkarsa alıyor diye.. Bizde de öyle olmalı. Taraftarımız onlardan daha büyük taraftar... Takım kötü de gitse tribünler dolmalı.

BUNU 100 MİLYON DEFA DEDİM HERKES BANA KARŞI ÇIKTI, BAŞARI YOKKEN STADLARIN BOŞ OLMASI LAZIM FALAN FİLAN. Hocamla aynı doğrultuda düşünmemiz beni sevindiriyor.

Fatih Terim: Hani deniyor ya, Dortmund'da bütün kombineler satıldı, tek bir kombine satılamıyor, kombine almak isteyenler sıraya giriyor, boşa kombine çıkarsa alıyor diye.. Bizde de öyle olmalı. Taraftarımız onlardan daha büyük taraftar... Takım kötü de gitse tribünler dolmalı.

BUNU 100 MİLYON DEFA DEDİM HERKES BANA KARŞI ÇIKTI, BAŞARI YOKKEN STADLARIN BOŞ OLMASI LAZIM FALAN FİLAN. Hocamla aynı doğrultuda düşünmemiz beni sevindiriyor.

forumda gordugum en enteresan ben demistim postu olabilir

Ulan hoca çok mutlu be. İçim ferahlıyor antrenman fotoğraflarını görünce.

COACH TERIM markali urunleri nerde bulabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt