Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek’in göreve getirdiği teknik direktör Fatih Terim, imzayı 20 Ocak’a kadar attığını söyleyerek, kongreyi işaret etmişti. ​Tecrübeli hocanın, usûlen de olsa Kayserispor maçının ardından istifasını vereceği öğrenildi. https://twitter.com/fanatikcomtr/status/955296464460304384/photo/1

Gerek var mı?

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Usülen işte.Yönetim kabul etmez yola devam edilir.

Büyüksün baba Allah bir daha ayırmasın :heart:

3 değişiklikte tam zamanında yapıldı.

Belhandı yedek bırakmasından ötürü ayrıca kutluyorum.

Bundan sonra da Fernando Ndiaye Selçuk orta sahasını kuracaktır.

Helal hoca.

Tudor manyağı olsa 75-80 den önce adam değiştirmezdi

sent via GSC

Şükür deplasman maçı kazandıran bir hocamız var artık

Helal olsun hoca adamların hızını kademe kademe kestin çok büyüksün

Hersey bi kenara yedek kulubesinin coskulu bir sekilde sevinc yasamasini özlemistik hocam

Takimi büyük takim gibi oynatti

Ikinci yarida kötü oynamaya basladik, hemen müdahelerde bulundu ve 3 degisiklik yapti

Ondan sonra oyuna daha fazla hakim olabildik, Sinan Gümüş adli herif o 2 gol şansi kaçirmasaydi çoktan kazanirdik

Kisacasi hocalik dersi.

Çıkan 11 ne kadar doğruysa ilk 2 değişiklik o kadar yanlıştı.Feghouli topsuz oyunda pek görünmese de takımı hücuma götüren isimlerden biriydi.Yasin çıkmalıydı.Donk'un girmesi de yanlıştı.Hocam bir de Lato'dan olmayacak gibi Linnes'e dönelim lütfen.

Tebrikler hocam Allah utandırmasın bugün ikinci yari biraz düştük ama galibiyet cidden çok iyi oldu ligin en iyi top yapan takimlarindan biri Kayseri

Hiç beklemeden gerekli hamleleri yaptın hocam, özlemişiz işi bilen adamı, oyuna hemen müdahale eden adamı. Çürüdük değişiklik özürlü amatör heriflerle! Çok yaşa!

Şu Lato yu bir daha oynatma ya hoca.

Koy Linnesi sezon sonuna kadar idare ederiz.

sent via GSC

Valla Linnes'in oynamasını bende istiyorum lakin gelen her hoca kesiyor demek ki bizim göremediğimiz bazı şeyler var

Yine de iyi yedek kadroda olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt