Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 hafta önce takımı hiç uğruna yalnız bırakıp geçen hafta kaybetmemizde 1. nedenlerinden biri olan Belhanda direk 11'de suçsuz Mariano 3 haftadır yedek. Bu mu forma adaletin ?

Hala daha Tudorun kredisini Fatih hocanın kredisi ile bir tutanlar var.

Hala daha Tudor yönetiminde sorunun o maçların kaybedilmesi değil, rezil olarak kaybedilmesi olduğunu görmek istemeyenler var.

Bugün bir Sivas deplasmanı Trabzon deplasmanından daha kolay değil. Aynı şekilde Malatya ve Kasımpaşa deplasmanları aşağı yukarı aynı seviyede. Geriye kalıyor Başakşehir ve Beşiktaş, bunlardan Başakşehir için deplasman demek ne kadar doğru tartışmak gerek.

Bundan bağımsız Trabzon, Beşiktaş, Başakşehir ve hatta Fener maçlarında kötü denebilecek Futbol dahi oynamadık.

Oysa Kasımpaşa deplasmanında bu takım mağlubiyeti hak etmedi, yine Sivas deplasmanı oyuncular biraz daha dikkatli olsa maç dönüyor idi. Bir tarafta Tudor yönetiminde o maçlarda rakibi maçların büyük bölümünde kendi sahasında bekleyen, rakip kaleye gidemeyen bir takım, diğer tarafta son iki deplasmanın birini kötü oyuna rağmen nerede ise çevirme noktasına getiren, bir diğerini ise kaybetmeyi hak etmeyen bir takım.

Son düzenleme:
Hala daha Tudorun kredisini Fatih hocanın kredisi ile bir tutanlar var.

Hala daha Tudor yönetiminde o maçların kaybedilmesi değil, rezil olarak kaybedilmesi olduğunu görmek istemeyenler var.

Bugün bir Sivas deplasmanı Trabzon deplasmanından daha kolay değil. Aynı şekilde Malatya ve Kasımpaşa deplasmanları aşağı yukarı aynı seviyede. Geriye kalıyor Başakşehir ve Beşiktaş, bunlardan Başakşehir için deplasman demek ne kadar doğru tartışmak gerek.

Bundan bağımsız Trabzon, Beşiktaş, Başakşehir ve hatta Fener maçlarında kötü denebilecek Futbol dahi oynamadık.

Oysa Kasımpaşa deplasmanında bu takım mağlubiyeti hak etmedi, yine Sivas deplasmanı oyuncular biraz daha dikkatli olsa maç dönüyor idi. Bir tarafta Tudor yönetiminde o maçlarda rakibi maçların büyük bölümünde kendi sahasında bekleyen, rakip kaleye gidemeyen bir takım, diğer tarafta son iki deplasmanın birini kötü oyuna rağmen nerede ise çevirme noktasına getiren, bir diğerini ise kaybetmeyi hak etmeyen bir takım.

İyi oynayana kupa vermiyorlar futbol sonuç odaklı bir oyundur

Arsenal senelerce iyi top oynadı hatta Wenger sırf bu yüzden başta tutuldu ama elde avuçta başarılı diyebileceğimiz son sezon nedir ? Burada kimse Fatih hocayı o noktada eleştirmiyor,Tudor ile de bir tutmuyor yine boş algılar peşindesin

Dışarıdan tarafsız bir gözle bakmayı dene arada sırada dediklerime hak vereceksin

Adam geleli 2. Ayi yeni doluyor beyler az sakin deplasman sorunu da duran top sorunu da yavastan cozulur onemli olan bu sureci mumkun oldugu kadar kayipsiz atlatmak

İyi oynayana kupa vermiyorlar futbol sonuç odaklı bir oyundur

Arsenal senelerce iyi top oynadı hatta Wenger sırf bu yüzden başta tutuldu ama elde avuçta başarılı diyebileceğimiz son sezon nedir ? Burada kimse Fatih hocayı o noktada eleştirmiyor,Tudor ile de bir tutmuyor yine boş algılar peşindesin

Dışarıdan tarafsız bir gözle bakmayı dene arada sırada dediklerime hak vereceksin
Yahu senden devamlı aynı kalıp hamleler ve cevaplar çıkıyor. İki de bir ortaya laf atıyorsun, buna cevap alınca da algı ve benzeri hiç bir şey ifade etmeyen mesajlar yazıyorsun.

Bir şey yazıyor isen buna cevap gelir ve bu cevaplar seni hoşnut etmek zorunda da değil.

Devamlı algıdan bahsedip aynı kalıp mesajları yazıp duruyorsun.

Biri Tudorun çıktığı deplasmanlar ile Fatih hocanın çıktığı deplasmanları karşılaştırıyor ise ve aynı mesaj içinde bakalım Fatih Terimi ne zaman istifaya çağıracağız diyor ise, bu iki teknik direktörü kredilerini bu tartıya koymadan karşılaştırmaktır.

Herkes eleştirilir, buna Fatih Terim dahil. Ancak bir tarafta bize hiç bir şey kazandıramayan Tudor, diğer tarafta Fatih Terim. Hiç bir zaman yüzde yüz memnuniyet olmaz, sadece bazı kişiler daha sert, bazıları ise daha ılımlı eleştirilir.

Verdiğim maç örnekleri ise kupa ile alakalı değil idi. Yine Tudor sert deplasmanlara çıktı, Fatih Terim nispeten kolay deplasmanlara çıktı sözüne karşı yazılmış bölüm idi. Bir tarafta kendi sahasından bile çıkmakta zorlanan takım, diğer tarafta her iki maçı da talihsiz bir şekilde Kaybeden bir takım, ki bunların ikisi Tudorun çıktığı deplasmanlara eşdeğer seviyede idi.

Son düzenleme:
Hersey bir yana, Rodrigues, Donk ve Linnes'in performanslari Fatih hocanin gelisiyle sinif atladi.

Mariano ile arasında sorun yok golden sonra sevinç esnasında bunu hissettim tamamen performansı dayalı bir kesik

Zorlu periyot başlayacak umarız hoca yanlışından döner

Yahu senden devamlı aynı kalıp hamleler ve cevaplar çıkıyor. İki de bir ortaya laf atıyorsun, buna cevap alınca da algı ve benzeri hiç bir şey ifade etmeyen mesajlar yazıyorsun.

Bir şey yazıyor isen buna cevap gelir ve bu cevaplar seni hoşnut etmek zorunda da değil.

Devamlı algıdan bahsedip aynı kalıp mesajları yazıp duruyorsun.

Biri Tudorun çıktığı deplasmanlar ile Fatih hocanın çıktığı deplasmanları karşılaştırıyor ise ve aynı mesaj içinde bakalım Fatih Terimi ne zaman istifaya çağıracağız diyor ise, bu iki teknik direktörü kredilerini bu tartıya koymadan karşılaştırmaktır.

Herkes eleştirilir, buna Fatih Terim dahil. Ancak bir tarafta bize hiç bir şey kazandıramayan Tudor, diğer tarafta Fatih Terim. Hiç bir zaman yüzde yüz memnuniyet olmaz, sadece bazı kişiler daha sert, bazıları ise daha ılımlı eleştirilir.

Verdiğim maç örnekleri ise kupa ile alakalı değil idi. Yine Tudor sert deplasmanlara çıktı, Fatih Terim nispeten kolay deplasmanlara çıktı sözüne karşı yazılmış bölüm idi. Bir tarafta kendi sahasından bile çıkmakta zorlanan takım, diğer tarafta her iki maçı da talihsiz bir şekilde Kaybeden bir takım, ki bunların ikisi Tudorun çıktığı deplasmanlara eşdeğer seviyede idi.

Senin ne yapmak istediğini biliyorum o yüzden algı diyorum

Muhalefet olmayı,ahkam kesmeyi seviyorsun

Dediğin aynı maçlarda olsa kıyasa girerdi de böyle girmez

Bahsettiğin dönemler en sert,çetin kaldı ki çoğuda büyük takımlarla deplasmanlardaydı

Ona bakarsan Tudor sadece Malatya mağlubiyeti var ama Fatih hoca şimdiden Sivas,Paşa maçlarında mağlup oldu.Ne bileyim Tudor varken Bursa maçı bile küçümseniyordu olurda bugünde kaza olursa ne yapacağız bakalım efsanemize de istifaya fln davet ederiz artık beklerim
Fatih hoca varken büyük maçlardan değil küçük maçlardan korkarım.. Malta'yla berabere kalıp Yunanistan'a deplasmanda 4 gol atan bir adamdan bahsediyoruz.. yeter ki son haftalara iddialı girelim.. sert ve çetin dediğiniz maçlar Hoca için çerez sayılır : )

Fatih hoca varken büyük maçlardan değil küçük maçlardan korkarım.. Malta'yla berabere kalıp Yunanistan'a deplasmanda 4 gol atan bir adamdan bahsediyoruz.. yeter ki son haftalara iddialı girelim.. sert ve çetin dediğiniz maçlar Hoca için çerez sayılır : )

O konuda haklısın başarılı olalım da gerisi mühim değil

Senin ne yapmak istediğini biliyorum o yüzden algı diyorum

Muhalefet olmayı,ahkam kesmeyi seviyorsun
Merak etme hem fikir olduğum bir çok kişi ve görüş var. Senin gibi devamlı aynı kalıp mesajları yazan, bu mesajların çoğunda amacı laf sokmak olan birine karşı nasıl cevap verilmesi gerekiyor ise öyle cevap veriyorum ve tekrar ediyorum, seni hoşnut değil diye kendi görüşüm ve fikirlerimi yazmaktan vazgeçecek değilim.

Senin gibi de cevap aldığım zaman iki de bir algı saçmalığından bahsetmiyorum. Karşı tarafın amacı genel olarak laf sokmak değil ise gayet düzgün, karşılıklı fikirlere saygı duyarak sohbet ediyorum, katıldığım noktalar oluyor katılmadığım noktalar oluyor. Burada yaptığım bir şey yok, herkes gibi kendi fikirlerimi yazıyorum. Senin gibilerin hoşuna gitmemesine ise şaşırmıyorum. Alışmışsınız kafanızda kurduğunuz boş ithamlara karşı reaksiyon alınca, verecek başka cevabınız olmadığı için algı ve benzeri gibi saçmalıklar ile cevap vermeye.

Trabzonluları pek sevmem ama çok sevdiğim bir söylemleri var, riv riv riv. Forumda yazılan iki satırlık mesajlar için iki de bir algı ve benzeri saçmalıklardan bahsetmek riv riv riv yapmaktan başka bir şey değil.

Son düzenleme:
DWvTFbTXUAA8gsD.jpg:large

Muhabir: "Linnes ve Mariano arasında yaptığınız tercih sebebi merak ediliyor."

Fatih Terim: "Kim merak ediyor? Ben de onu merak ediyorum."

Hocam gözünü seveyim korner ve orta kesilecek noktadaki serbest vuruşları belhanda kullansın. Hiç ettiriyorsun selçukla.

Sana inanmayanlara inat şampiyon yap bizi

Geldiginden beri yenildigimiz maçlar dahil epeyce pozisyon buluyoruz deplasmanlar kayipla gecti hoca artık önlemini alacaktır

Sene sonunda 21. şampiyonluğumuzu da Fatih Terim ile kazanmış olacağız ...

7 maçta 15 puan aldı şu ana kadar,Kasımpaşada da hak eden taraf bizdik net biçimde bir tek Sivastaki futboldan rahatsızım,Osmanlı maçının ilk yarısıda iyi değildi lakin Ndiaye sağolsun o maç için diyebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt