Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar sakatlandı. Ne yapsın değiştirmeyekte?
Kadro derinliği de yok zaten.
Denayer sakat.

Koray'la Ahmet'ten birini alsa daha iyi olurdu.Donk orta sahada cok iyiydi.Stopere gectikten sonra orta sahamiz çöktü.Ilk yari zaten iyiydik cifte 45'te donmemize gerek yoktu

Serdar sakatlandı. Ne yapsın değiştirmeyekte?
Kadro derinliği de yok zaten.
Denayer sakat.

orta sahayi sadece selcuk ve tolgaya birakip birlikte oynayamadiklari kanitlanmis eren gomis ikilisini tesis etme haricindeki cogu hamle daha iyi is yapardi

orta sahayi sadece selcuk ve tolgaya birakip birlikte oynayamadiklari kanitlanmis eren gomis ikilisini tesis etme haricindeki cogu hamle daha iyi is yapardi
Yüzde yüz katılıyorum da seçenekler baya sınırlı kalıyor kadro olarak maalesef.
Koray veya Ahmet en doğrusu olurdu uğurun söylediği gibi ama onlara beli ki güvenememiş.

10 dk sonra cikardi lovei
bizim kpasa macinda ilk yariyla ikinci arasinda daglar kadar fark vardi, takimi bozdu degisiklikle
Oyun olarak ilk yarı daha iyiydik katılıyorum fakat oyun berabere skor oyuncusu varken Ahmet veya Koray gibi çilekeşleri almasını kabul edemezdik.
Hocanın oyun mizacı bu zaten onceki dönemde de Drogba Umut Burak Engin Sneijder ile 5leyerek deniyordu fakat o zaman arkada Melo Selçuk vardı şimdi Fernando dönünce defansla aradaki mesafenin bu kadar siritmayacağini düşünüyorum hoca yine Eren Yasin ve Sinanla bunlari deneyecektir.

Oyun olarak ilk yarı daha iyiydik katılıyorum fakat oyun berabere skor oyuncusu varken Ahmet veya Koray gibi çilekeşleri almasını kabul edemezdik.
Hocanın oyun mizacı bu zaten onceki dönemde de Drogba Umut Burak Engin Sneijder ile 5leyerek deniyordu fakat o zaman arkada Melo Selçuk vardı şimdi Fernando dönünce defansla aradaki mesafenin bu kadar siritmayacağini düşünüyorum hoca yine Eren Yasin ve Sinanla bunlari deneyecektir.

Bu dedigin 5'linin ayni anda sahada oldugu tek mac hatirlamiyorum.Oyuncu degisiklikleriyle bile olmamistir.

Sezondan ümidi hemen hemen kesmiştim. Ancak ligin boyu kısalıyor, rakiplerin de muhtelif sorunları mevcut. Tam randımanla oynayacak Donk-Fernando ikilisi ile en büyük zaafiyet giderilebilir gibi görünüyor...

11 maç kalmış; bunlardan 5-6 sı kolay denebilecek maçlar, diğerlerinde de sakatlık-ceza gibi aksilikler olmazsa hoca farkı gündeme gelebilir ki o fark bizden yana; Terim böyle süreçleri yönetmekteki maharetiyle bilinir...

Bu dedigin 5'linin ayni anda sahada oldugu tek mac hatirlamiyorum.Oyuncu degisiklikleriyle bile olmamistir.
Ben hatırlıyor gibiyim yanlışım da olabilir yani demek istediğim skor üretmek gerekiyorsa hocanın surekli yaptığı hamleler bunlar risk alıp ileriyi kalabalık tutuyor

Ya Hoca'nin hep bir demeci vardi genc oynatmak konusunda. Eger takim iyise 1-2 tane genc monte etmek daha uygundur onlari kazanmak anlaminda. Örnek olarakta Fatih Akyel ve Emre Belözoglu var. Iyi gitmeyen bir takima yada cok baski altinda olan bir takimda genc oyuncu monte etmek cok büyük risktir. Onlari kaybedebilirsiniz, üzerlerine fazla yük bindigi zaman. Zoraki durum olmadigi sürece o yüzden ben bu sene zaten Hoca'dan genc oyuncu hamlesi beklemiyordum. Cafercan'i nasil kaybettik cogunuz hatirlar. Yeni sezon insaAllah. Yoksa Fatih Hoca bilgi aliyordur, takip ediyordur. Zamani gelince degerlendirir tahminen, yeterli gördügü takdirde

Ya Hoca'nin hep bir demeci vardi genc oynatmak konusunda. Eger takim iyise 1-2 tane genc monte etmek daha uygundur onlari kazanmak anlaminda. Örnek olarakta Fatih Akyel ve Emre Belözoglu var. Iyi gitmeyen bir takima yada cok baski altinda olan bir takimda genc oyuncu monte etmek cok büyük risktir. Onlari kaybedebilirsiniz, üzerlerine fazla yük bindigi zaman. Zoraki durum olmadigi sürece o yüzden ben bu sene zaten Hoca'dan genc oyuncu hamlesi beklemiyordum. Cafercan'i nasil kaybettik cogunuz hatirlar. Yeni sezon insaAllah. Yoksa Fatih Hoca bilgi aliyordur, takip ediyordur. Zamani gelince degerlendirir tahminen, yeterli gördügü takdirde

:005:

2007'lilerin bile antrenmanını ziyaret eden bir hocadan bahsediyoruz. Fırsatını bulduğu vakit birkaç genç oyuncuyu A takıma alacaktır. Biraz sabretmek lazım.

Bu yaz kamp döneminde alır hoca bir kaç Genç'i alt yapıdan.

Ozan kabakı net alır. Mustafa kapı çok daha genç ama belki onuda alır havayı solsun diye.

Recep gül Atalayı yunus diğer adaylar kamp dönemi için.

A takıma gire bilmeleri içinde onların ellerinde. A takım seviyesi girmenin okadar kolay değil ve üstelik kolayda olmamalı da.

Yanlışı, doğrusu çoktur ama bu adama sallayıp başkasını isteyenler dönüp dolaşıp yine buraya dönmeleri kanıtlanmış bir gerçektir. Emekli olana kadar Hoca kalmalı, bizim ülkede yok sistem yapacak hoca yok öyle böyle tutmuyor ve tutmayacak da . Genleri Orta Asya'dan sürekli göç etmiş ve dilinde yüzde 90 fiil bulunan bir millet sistemle yaşayamaz. Ister futbol olsun ister çocuk sayısı olsun isterse de gazete kuponu toplamak olsun .

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
forumda ilk futbol mesajımı sana yazıyorum hocam. günahıyla,sevabıyla seviyoruz. allah başımızdan eksik etmesin, amin.

Nedense bu sene takimi sampiyon yapip görevi birakacakmis gibi bir his var bende

DW8GQbTVwAYyujO.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt