Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tesadüf bu kadar tekrarlayan bir şey değildir. Tarzıni, oynattığı topu beğenmiyorum dersek daha hakkaniyetli bir eleştiri olur.

GSCimbom Mobile App
Demekki öyleymiş Danyalcım. Ver gazı içeride, harala gürele saldır al sana terim futbolu. Buna rağmen şampiyon oluyor orası ayrı.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DYu4_JOX0AAAoAj.jpg

8 yılda 6 şampiyonluğu olan bir efsaneye, yetersiz ve tesadüf damgası yapıştıran kafa, neyin kafası merak ediyorum. Bu mantığın bu kulübü neden (sözde) destekleme isteği duyduğunu merak ediyorum, tutan yok yani.. kapıda yok...

8 yılda 6 şampiyonluğu olan bir efsaneye, yetersiz ve tesadüf damgası yapıştıran kafa, neyin kafası merak ediyorum. Bu mantığın bu kulübü neden (sözde) destekleme isteği duyduğunu merak ediyorum, tutan yok yani.. kapıda yok...

Yabancı bir takımı tutacaklarken yanlışlıkla Galatasaray'ı tutmuşlar.

Fatih Terim 7. şampiyonluğunu alırken sene sonunda neler söyleyecekler çok merak ediyorum ...

Fatih Terim 7. şampiyonluğunu alırken sene sonunda neler söyleyecekler çok merak ediyorum ...

40m harcadık diye şampiyonluğu küçümsemeye çalışırlar bence

O olmazsa Gomis olmasaydı FT şampiyon olamazdı derler

O olmazsa rakipler zayıftı derler

Biz de şampiyonluğu kutlayıp onları kudurtmaya devam edecez

40m harcadık diye şampiyonluğu küçümsemeye çalışırlar bence

O olmazsa Gomis olmasaydı FT şampiyon olamazdı derler

O olmazsa rakipler zayıftı derler

Biz de şampiyonluğu kutlayıp onları kudurtmaya devam edecez

Fenerliler Bjkliler bunu der anlarım da,Galatasaraylı olduğunu iddia edenlerin bunu yapması üzücü.Her olaya ideolojik bakmak iyi bir şey değil.

Şu noktada olmamız tamamen kendisinin eseri kim ne derse desin ben elimizdeki kadroyu beğenmiyorum. Şu şenor efendinin elinde ki kadro bu adamın elinde olsa 10 yıl ligi domine ederdi.

Eğer bu sene allahın izni ile olurda şampiyon olursak seneye sadece 2 3 takviye ile bizi çok iyi noktalara getiricek , En önemlisi takımın içinde ki gammazlaı hainleri temizlemesi bi baba gibi sahiplenmesi ne bileyim ünal aysal döneminden dolayı azda olsa kırgınlığım vardı ama allah başımızdan eksik etmesin. Yaşadığı sürece efsanesi olduğu klübünün başında olsun kredisi bende sonsuzdur varsın şampiyon olmasın. Veya başarısız olsun. Şu klübün başarılarının 3/2 bu adama aittir. Canımız ciğerimiz hocamız.

Zaman geçiyor şundan 20 yıl sonra bi fatih terim belki olmayacak o yüzden yaşıyorken değerini çok iyi bilelim o değeri hissetirelim gösterelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt