Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aylık 1905 lira ücreti nasıl yetti acaba. Biz eve badana yaptırsak 1000+ gideri oluyor.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aylık 1905 lira ücreti nasıl yetti acaba. Biz eve badana yaptırsak 1000+ gideri oluyor.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam badanacının rızkını vermedi mi demek istedin Suphi?
Duvar icinin harcanan giderden komisyon aldigi anlami da cikabilir.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İyi mizahti bence lakin Gsc yine bizi anlamadı :/

İmparator gülüyor hamsiler kaçıcak delik arayın şimdiden

DZSZCNNXUAAEgge.jpg

şampiyonluğa olan inancım; %92.8 sini terim, %0.2 sini muslera'nın sakinlesen ve geceleri rahat bi uyku çekmeye baslayan oğlu khalish %7'sini ise gomis.

Son düzenleme:
Galatasaray kariyerinin en zor sezonu bnc.

Bu eksik kadroya rağmen şampiyonluğu alırsak aslan payı kendisine ait olur.

Aslında sezon çok zor diyemeyiz çünkü rakipler baya kötü. Fener dipte tinercilerin totosu kalktığı için berbat durumdalar bir Başakşehir var onun da şamp olması zor. Kadromuz çok eksik de olsa şansımıza rakiplerin zaafı çok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray kariyerinin en zor sezonu bnc.

Bu eksik kadroya rağmen şampiyonluğu alırsak aslan payı kendisine ait olur.
Bencede zor ama Playofflu sezonu daha zor buldum açıkçası. Playoffdan dolayı oldu oda galiba.
FT hocam olmasa katakulliye getireceklerdi.
Kura çekimi dün gibi gözümün önünde.
Nasıl ayarladılar son maçı kadıköye herkesin gözü önünde...

Gscimbom Mobile

Fatih Hocamızın kariyerine bir şampiyonluk daha yazılacak. Galatasaray tarihine bir şampiyonluk daha kazandıracak. Başarısızlık nasıl Terim'e mal edilecekse, başarı da Terim'e yazılacaktır.

İlk geldiği zamanlar çok durgun ve düşünceli geliyordu bana. Aslında şartlarını düşününce normal. Son zamanlarda daha olumlu bir hava yayıyor. Bu da şampiyonluğa inanca delalet eder. Rakiplerin td'lerine bakın mesela hepsi gergin ve umutsuz gözüküyor. Özellikle deplasman mağlubiyetlerinden sonra tam olarak şampiyonluk havasına girememiştim ben. Ama hocayı gördükçe inancım her gün artıyor. Allah utandırmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt