Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam da abartmayin tudor giderken sanki 30 puan gerideydik... Ha tudoru beğenmem ama bazen olayları öyle değişik ablatiyorsunuz ki sanki 10. Siradaydi galatasaray

Tamam da abartmayin tudor giderken sanki 30 puan gerideydik... Ha tudoru beğenmem ama bazen olayları öyle değişik ablatiyorsunuz ki sanki 10. Siradaydi galatasaray
Ndiaye ve Fernando olmasaydı muhtemelen 10-15 puan gerilerinde olabilirdik asıl Tudor yatsın kalksın Ndiaye ve Fernando'ya bir şey olmadığına dua etsin

Terim yokken de oynanan futbolu ve rezillikleri en net şekilde gördük.
Ben terime bir süre laf etmem bunlardan sonra. Şampiyon olamasak da bu sene, kalmalı takımın başında diye düşünüyorum.
Fatih Terim ve Galatasaray her zaman aynı cümlede kullanılmıştır

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben o Tudorun taaaa ....

Anmayın şu şerefsizin adını, kendimden geçiyorum.

sent via GSC

Garry de açık bir düşüş var feghouli geldiğinden beri düzgün oynamıyor belhanda gamsız selçuk lesh mariano deplasmanlarda kötü. Kadromuz çok sınırlı. Yapılması gereken deplasmanlarda linnesi sahaya sürmek garryi sağa atıp tolgayı solda oynatmak bence. Selçuk-donk/fernando orta sahası yeterli değil.

Sivas Kasimpasa Gencler maclarindan 4 puan alsaydik sampiyonduk
Tudor manyagindan ne farkin kaldi hoca
Icerde ztn bir sekilde aliyorduk maclari.Elindeki oyuncu grubu daha iyi olsaydi daha sert elestiririmde bu looserlerla ancak bu kadar.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Basaksehire takılırsak şampiyonluk gidecek hoca bu iş bu kadar net

İsterse yıllarca şampiyon olmayalım.Ama sen bizimle kal hocam..Senin bizdeki yerin hep ayrı olmuştur..

İsterse yıllarca şampiyon olmayalım.Ama sen bizimle kal hocam..Senin bizdeki yerin hep ayrı olmuştur..

Dünyada görülmemiş bir olay acaip romantizm ile yaşıyorsunuz.
Zerre anlamıyorum artık.

Bir çıkıp duygudan bahsediyor diğeri kal bizimle diyor.

Duyguyla şampiyon olunan devirler geçti, teknik,taktik, oyuncu kalitesi, komple takım olmak önemli artık.

Gazla kupa alınsa Hagi en efsane hoca olurdu.

Sakin kalacağız gol için sabırlı olacağız yilmayacagiz yikilmayacagiz başaracağız..sakin ve sabırlı olmak zor görünüyor:) hurra pata kute prese boğacagiz gibi doldu bizim çocuklar bir haftadır

Yarın hoca farkını göstermeli kesinlikle.

sent via GSC

Deplasmanda oynadığımz futbol açısından bariz fark var, istediğimiz sonuçların gelmediği doğru ama yenildiğimiz maçlarda kötü oynamadık. Ayrıca Belhanda'yı, Feghouli'yi Fatih hoca sittin sene aldırmazdı. Bu adamlarla maç kazanmak zor maç çevirecek oyuncumuz yok Gomis gol atacak da kazanacağız bi şekilde. Adamlar Gomis'i durdursa gol atacak oyuncumuz yok bile. Bu kadroyu Tudor denen spastik kurdu 10 numaraya aldırdığı adam bile senelerdir senede 5 gol atamayan bir oyuncu. Sırf defans yapıyor diye aldırdı. Fatih hoca oyunculardan verim alma konusunda en iyi teknik direktörlerden biri bence ama potansiyeli olmayan adamdan verim falan alamaz. Sneijder, Podolski gibi avrupa futbolu için devri geçmiş oyuncuları getir çatır çatır oynatır ama kapasitesi olmayan adamı oynatamaz. Zaten gelir gelmez Belhanda'yı kesti bir süre adam anlıyor gayet oyuncudan.

Gitsin diyenleri bırak şampiyon olmasa da devam edilmeli diyenlere bile gülüyorum.

Fatih hocam en az 10 yıl bu takımın başında durmalı.
Aksi yok.
Hee 3-4 yıl sonra Avcı gelecekse Fatih hocam başkanlığa gecebilir.

Gitsin diyenleri bırak şampiyon olmasa da devam edilmeli diyenlere bile gülüyorum.

Fatih hocam en az 10 yıl bu takımın başında durmalı.
Aksi yok.
Hee 3-4 yıl sonra Avcı gelecekse Fatih hocam başkanlığa gecebilir.
üstat avatarın başlık içinde şahane de başlık dışında bölücübaşını çağrıştırıyor ebat küçüldükçe benden söylemesi hürmetler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt