Burak Yildirim
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2009
- 5.569
- 1.832
- 1.748
Tamam da abartmayin tudor giderken sanki 30 puan gerideydik... Ha tudoru beğenmem ama bazen olayları öyle değişik ablatiyorsunuz ki sanki 10. Siradaydi galatasaray
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndiaye ve Fernando olmasaydı muhtemelen 10-15 puan gerilerinde olabilirdik asıl Tudor yatsın kalksın Ndiaye ve Fernando'ya bir şey olmadığına dua etsinTamam da abartmayin tudor giderken sanki 30 puan gerideydik... Ha tudoru beğenmem ama bazen olayları öyle değişik ablatiyorsunuz ki sanki 10. Siradaydi galatasaray
Tamam da abartmayin tudor giderken sanki 30 puan gerideydik... Ha tudoru beğenmem ama bazen olayları öyle değişik ablatiyorsunuz ki sanki 10. Siradaydi galatasaray
Ben o Tudorun taaaa ....Tamam da abartmayin tudor giderken sanki 30 puan gerideydik... Ha tudoru beğenmem ama bazen olayları öyle değişik ablatiyorsunuz ki sanki 10. Siradaydi galatasaray
yallah antuyaHocama güvenim sonsuz ama deplasmanda kız gibi oynayan takıma hiç güvenmiyorum.
Inanmayan otobuse binmesin saplayacagiz insallahyallah antuya
inanmayan gitsin kardeş
İsterse yıllarca şampiyon olmayalım.Ama sen bizimle kal hocam..Senin bizdeki yerin hep ayrı olmuştur..
Zerre anlamıyorum artık.İsterse yıllarca şampiyon olmayalım.Ama sen bizimle kal hocam..Senin bizdeki yerin hep ayrı olmuştur..
Dünyada görülmemiş bir olay acaip romantizm ile yaşıyorsunuz.
üstat avatarın başlık içinde şahane de başlık dışında bölücübaşını çağrıştırıyor ebat küçüldükçe benden söylemesi hürmetler...Gitsin diyenleri bırak şampiyon olmasa da devam edilmeli diyenlere bile gülüyorum.
Fatih hocam en az 10 yıl bu takımın başında durmalı.
Aksi yok.
Hee 3-4 yıl sonra Avcı gelecekse Fatih hocam başkanlığa gecebilir.