Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim şampiyon yapamazsa bile kredisi bitmez... Mümkünse imza töreninde söylediği gibi bu takımdan hiç ayrılmasam proje takımı olsaydık ne olurdu demişti o yüzden gidebildiğimiz yere kadar proje takımı oluşturup temellerini de İMPARATOR FATİH TERİM kurmalı, sonrasında belli bir düzenle ilerlemeliyiz.

Terim şampiyon yapamazsa bile kredisi bitmez... Mümkünse imza töreninde söylediği gibi bu takımdan hiç ayrılmasam proje takımı olsaydık ne olurdu demişti o yüzden gidebildiğimiz yere kadar proje takımı oluşturup temellerini de İMPARATOR FATİH TERİM kurmalı, sonrasında belli bir düzenle ilerlemeliyiz.

Kendisi kasinarak gitti... Gimse zorlamadi

Artık şu saçma sapan hoca değişimlerinden bıktım

Başakşehir maçında olası sonuç çıkmazsa çare .... başlıkları görmemiz yakındır.Şampiyon olamasak bile hoca kalmalı

4. olsak bile kalmali ama 2. olursak bile istifa edecegini dusunuyorum.

Ruh hali bana oyle hissettiriyor.
Bu dönem geçmiş döneme göre saha dışı sakin burada biraz da bir şey yapsa hakemler şenol ve aykut'a 1'er maç veya ceza vermezken hocamıza gene 6-7 maç ceza vereceklerinden çekindiği için olabilir. Sene sonu şampiyon olursa bol bol konuşacaktır :D

Sana güvenmeyelim de ne'apalım? Hamza yaptı sende yaparsın, son maçlarda bizi şampiyonluğa taşıyacaksın hocam... O kudret sende var.

Bu dönem geçmiş döneme göre saha dışı sakin burada biraz da bir şey yapsa hakemler şenol ve aykut'a 1'er maç veya ceza vermezken hocamıza gene 6-7 maç ceza vereceklerinden çekindiği için olabilir. Sene sonu şampiyon olursa bol bol konuşacaktır :D
Sampiyon olursa kalacak ve konusacak zaten.Ondan suphem yok.

Takım abartıldığı kadar iyi değil.Transferler çok büyük fiyasko.Bu takımın daha iyi oynaması imkansız..Malesef bunların hepsi acı gerçek.

Bu eksiklerin hepsini geçtim.Hocam şu duran toplardaki fiyasko nedir yahu..Sen kenarda neden duruyorsun.Duran toplarda İki tane ruhsuz beş para etmez adamın egosunu tatmin edişini izliyoruz.Ulan rakipler duran toptan kilit açıyor.Biz bırak kilit açmayı rakibe kilit açtırıyoruz.Bu kadar kötü kullanıpda göstere göstere bir daha atmaları şerefsizlikdir.

Duran top çalışmasıymış falan palavra.Senin oyuncun hırslı olacak , ortalığı dağatacak.Duran topa karı gibi vurmayacak.Ortaya sert belli yükseklikde at bakalım neler oluyor. mesela nagamoto bunlardan iyi kullanabilir.Hatta takım içinde bunlardan iyi kullanabilecek adam kesinlikle vardır. Ama yok takımın menfeati önemli değil ki..Ego tatmin ediyor şerefsizler.Fatih terimde öylece izliyor.

Fenerde valbuena olmadığı zaman ismail ve hasan ali kullanıyor.Bence çok doğru hamleler.Guliano kulanamazmıydı..Ama adamlar hangisi iyi kullanıyorsa o adama attırıyorlar.
Bak bakalım fenerle bjknin oyuncularına nasıl 5,6 kişi hakemin etrafını sarıyor.Bizmkiler daha haklarını savunmaktan acizler.Ama sende karı kılıklı, ruhsuz kaptan olursa böyle olur.

Görmüyormusun bunları Fatih hoca...
Bu hakemler hakkında neden konuşmazsın Fatih hoca.,
Nerde kaldı Galatasarayın menfeatlerini koruma Fatih hoca..

Galatasaray resmen bir Anadolu takımı yapıldı Dursun godoşu ve onun şakşakçıları yüzünden. Camiayı bu psikolojiden çıkarabilecek tek adam Fatih Terim. Yönetici profilleri belli zira. Genel kuruldan da hiçbir şey beklemiyorum. Anadolu takımı gibi senede 3 hoca görmekten bıktım ben. Öncelikle bu döngüden çıkıp hocayla uzun seneler, mümkünse emekliliğine kadar sözleşme imzalansın. Asıl bunun aksi bana romantizm olarak geliyor artık. Allame-i cihan gelse ilk bocalamada gitsin denecek çünkü.

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt