Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor soparini yalayip puan karsilastirmasi yapanlar vardi 5-6 haftaya kadar. Tudor ve Terim arasindaki son puan durumunu buraya koyarlarsa seviniriz.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bana mı diyon ? Ben atmıştım o tabloyu da öyle bir amacım yoktu.Doğruları konuşmak boynumuzun borcudur

Valla kim oldugunu bilmiyorum. Birileri habire tudorla karsilastiriyordu. Tudor daha cok puan almismis filan. Simdi tekrar bakmak lazim puan durumuna

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ünal Aysal ve onun arkasında duran vizyoncu tayfa yüzünden makası iyiden iyiye açma fırsatını kaçırdık, gelecek sene de şampiyon olursak bu fırsat tekrar ayağımıza gelecek. Umarım yine ayağımıza kurşun sıkmayiz.

Fatih Terim: "22 sene kalsaydım şampiyonluk sayıları çok daha değişik olurdu."

Hocam hersey iyi guzel de su takimin her macta son paslari berbat etmesine bir care bulsan guzel olur.

Tudor soparini yalayip puan karsilastirmasi yapanlar vardi 5-6 haftaya kadar. Tudor ve Terim arasindaki son puan durumunu buraya koyarlarsa seviniriz.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bana mı diyon ? Ben atmıştım o tabloyu da öyle bir amacım yoktu.Doğruları konuşmak boynumuzun borcudur
Ömer Tuğrul da bir aralar Tudor'un şu kadar puan aldığı maçlarda Terim şu kadar toplayabildi gibi birşeyler demişti yanlış hatırlamıyorsam. Belki o aklında kalmıştır.

sent via GSC

Her oyuncu da bir dokunusu var,her gecen gün bireysel ve takim olarak gelisiyoruz

Gelecek sezon gelismeye devam edecegiz

1526151550024.webp

17 maç 13 galibiyet 1 beraberlik 3 yenilgi : 40 puan

"22 sene takımın başında kalsanız ne olurdu?" Fatih Terim: "Allan izin verir de ben başka mevkilere gelirsem bu istikrarı sağlayacağım. Wenger ile aynı zaman geldik; ben de 22 sene Galatasaray'ın başında kalsaydım belki çok farklı başarılara imza atabilirdik."

Şu bir kesin ki Fatih hocaya bile tahammül edemediysek o kadar istikrarlı olmak Türk kulüpleri için imkansız

Gönül ister ki Terim den sonra böle bir efsane çıkaralım

Son 90 diyor reis şşşşş konsantrasyon..!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yarın veronaya basıp parayı koklayalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt