- 4 Ağustos 2009
- 91.213
- 72.844
- 5.358
Tudor mükemmel bir td
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sende mi tudorcu oldun hosgeldinTudor mükemmel bir td
Niye editledin la. Sokarım hırvat hiyarina, son 50 yılın en boktan tdsiydi.sende mi tudorcu oldun hosgeldin
Tudor'u bende severdim ama abartıyorsun
3'lü sevdası yüzünden güzel giden sistemi bozdu.İçeri de yaptığımız baskılı oyun son yıllarda oynadığımız en iyi oyunlardı.Ona bile laf edenler vardı gerçi
Bir de Tudor'un şanssızlığı çok fazla arka arkaya zor deplasmanları vardı.Üst üste kötü sonuçlar gelince ve Avrupa'dan erken elenmiş tek hedefi lig olan Galatasaray için olmayan kredisini kaybetti.Terim'de boşta olunca bu senaryo sonu oldu
Geçmişe dönmenin manası yok ki 2 tane şampiyonluk aldık ondan sonra daha ne istiyorsun![]()
80 yıl sonra Kadıköy galibiyeti getiren adama saygılı olalım.tudor buyuk maclarda sıcıyor olabılır ama ft tum maclarda aynı buyuk kucuk hep yenılıyor
o galibiyetten sonra dünya ters döndü salgın hastalıklar felaketler basa gelmedik kalmadı80 yıl sonra Kadıköy galibiyeti getiren adama saygılı olalım.
tudoru terimciler yedi safsatası çok acayip zaten yav. ben mi yanlış hatırlıyorum bugün terimci denen pek çok kişi o gün tudoru ölümüne savunuyorduBende savunurdum, Hirvat köylüsü gibi pek hos olmayan laflari dogru bulmamistim o dönem.... ta ki buyuk maclarda sacmalayana kadar.
Buradaki hatalarini elestirmek yerine
- Terim
- Gazeteciler
- Medya
- uA
- Israil, ABD ve digerler
suclamak / elestirmek paralel dunyada yasamak demektir. zihniyeti elestiriyorsan zihniyeti elestir ama 2 bin hata yapip o donem dogru bir sebep yuzunden kovulan adami magdur yapmaya calismamak lazim. sacmasapan isler
80 yıl sonra Kadıköy galibiyeti getiren adama saygılı olalım.
80 yıldır kazanmamamizin bir sebebi varmis demek ki.o galibiyetten sonra dünya ters döndü salgın hastalıklar felaketler basa gelmedik kalmadı
tudoru terimciler yedi safsatası çok acayip zaten yav. ben mi yanlış hatırlıyorum bugün terimci denen pek çok kişi o gün tudoru ölümüne savunuyordu
adem hele işler kötü gidip savunacak pek bişey kalmayınca tudorun boyuna posuna sarmıştı oradan övüyordu. tudoru istemeyen kesim tam tersi kesimdi. yani olay döndü dolaştı ihale terimcilere nasıl kaldı halen anlamam. muazzam bi olaydır şu. bi onur yüceli bilirim başından sonuna kadar her hangi bi yere ait olmadan tudoru savunan
Tudor'u bende severdim ama abartıyorsun
3'lü sevdası yüzünden güzel giden sistemi bozdu.İçeri de yaptığımız baskılı oyun son yıllarda oynadığımız en iyi oyunlardı.Ona bile laf edenler vardı gerçi
Bir de Tudor'un şanssızlığı çok fazla arka arkaya zor deplasmanları vardı.Üst üste kötü sonuçlar gelince ve Avrupa'dan erken elenmiş tek hedefi lig olan Galatasaray için olmayan kredisini kaybetti.Terim'de boşta olunca bu senaryo sonu oldu
Geçmişe dönmenin manası yok ki 2 tane şampiyonluk aldık ondan sonra daha ne istiyorsun![]()
o galibiyet yüzünden bu haldeyiz. yusuf fahir baba yamulttu ekibimizi.
Bence en önemlisi soyunma odasını kaybetti. Oyuncu ve kriz yönetimi bu kadar berbat olmasa bir şekilde devam edebilirdi. Oyuncuları da taraftarlar veya Fatih Terim doldurmadı herhalde. Ben yine de sezonu tamamlaması gerektiğini düşünüyordum zira Dursun'un getireceği muhtemel hocalardan hiçbir umudum yoktu. Fatih Terim'in de o yönetim varken geleceğini düşünmüyordum.