Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boş boş konuşup kendinize küfür ettirmeyin
1599164425572.webp

Bazı arkadaşlar “hocam şöyle yapsa, böyle yapsa” diye fikir yürütüyor. Peki senin, benim düşünebildiğini GS takımının başında ki adam düşünemiyorsa o adam böyle büyük bir görevde ne işi var? Terim bu işi yapamıyor dememek için ya yardımcıların yetersizliği, ya kondisyoner yetersizliği, ya yönetimin yetersizliği, suskun kalması öne sürülüyor.

Ne yani, şimdi Hasan ve Ümit mi her şeyi bilmesi gerekirdi td dururken. Terim yetersiz olabilir. Ama Hasan ve Ümit, Bartalli falan suçlu.

Bu adamın görevini yerine getiremediğini artık görmek lazım. Yönetim görüyor bunu. Haliyle FT’ye artık Fuzuli masraf yaptırmak istemiyor. Biliyor ki Terim ne futboldan, ne futbolcudan anlıyor. Cengiz’in elinde olsa anında kovacak yani, o kıvama geldi adam.

İliğini kemiğini kuruttu kulübün.Borç ve ffp ile boğuşuyor kulüp, hala her sene 10 tane transfer istiyor. Yazıklar olsun. Gerçekten GS’lı olduğuna da zerre inanmıyorum artık. Varsa yoksa kendisi için isteyen bencil bir adam. Daha çok şey yazılır çizilir de, madem efsane bellediniz taraftarlarımız arasında ayrışma olmasın diye bize susmak düşüyor.

yılda 3m avro kazanan milli takım teknik direktörü

edit. yanlış konu

00.01 de doğum günü kutlanıyor
Ultra yalakalıktır bu...
babel den ve linnes ten soktuğu milyon eurolarca zararın çiçeği burnundayken henüz kusura bakma da hocam doğum gününüz kutlu olsun ama... kutlamak için kedinin ciğer beklediği gibi saati gözleyenlere çok ayar oldum çok.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt