Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:asd: :asd:
Gülüyorum sadece yorumlara.
Orta saha oyuncularımızız biri istikrarsızın teki , birisi 10 numaradan bozma 6 numara , birisi de kanattan devşirme.
Dayak yememiz gayet normal , gol yemediğimize şükretmek lazım bence.
Hamleleri biraz erken olabilirdi tamam haklısınız.
ya hu takımın prese dayanmıyor, ilk devre adamlar pas yaptırmamış. alacaksın 2. santrafor ayağı iyi olan birinide sahaya alacaksın tüm takım topu ileriye şişreceksin, çünkü rakip'in savunmasının ne oldugu belli.

Herşeye eyvallah, istediğin transferler gelmedi yüzde yüz haklısın tamam.

Ama şu avrupa lig sıkışık maç vb bahanelerin artık ciddi sıkmaya başladı, hiç yakıştıramadığım şeyler oluyo Fatih Terim'e 1-2 sezondur. Bizim şu ligde top mu oynanıyo tempo mu yapılıyo neyin yorgunluğu bu? Daha sezon başındayız, 27 hafta filan değil başladın ama sıkışık takvim filan.

Türk futbolunun en kariyerli hocası sürekli böyle bahane buluyorsa bu futbol diye oynanan ligimizden ve takımlardan hiç bir halt olmaz.

yanındaki Selçuk, riera nın filan yine süs niyetine orda olduklarının ispatı bu maç oldu.
kötü fener iki pres yaptı kitlendin kaldın.
hiç kulübede yardımcılarıyla birşey tartıştıklarını konuştuklarını gördünüz mü?
gelen topa dış falsoyu düşünüyor oyunu analiz etmeyi değil.
okan buruk bile 2 tane şişman yardımcısıyla tartışıyordu şöyle yapalım böyle yapalım.
hoca yı seviyoruz ama olmaz böyle.
herşeyi ben bilirim tavırları ben akıl almam fikir dinlemem bencilliği yakışmıyor.
yaş ilerledikçe beyin refleksleri azalıyor ekip çalışmasına bu derece muhalefet iyi değil hocam

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca eskisi gibi değil, bizim feneri 3-1 yendiğimiz maçta, pres, hucüm, pozisyon her şey vardı.. umarım toparlanırız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam gideceksin transfer istiyorum diyeceksin bu kadar basit oteki turlu kadro eksikleri+hakemler+tff derken seni yiyecekler

Kici kirik erol bile bu kadar kolay analiz etmisse elestiricez tabi. Bildik hamlelerin yerine baska bir sey denese ya. Misal, Babel'i oyuna alip rakibine ben beraberlige raziyim yeter ki topu kendi yari alanimdan uzak tutayim diye mesaj verecegine Ogulcan'i alsana. Erol Babel'e hazirlandigi kadar Ogulcan'a hazirlanmamistir. Biraz sasirt hem bizi hem rakibi. Hocanin B plansizligi beni üzüyor.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu kadroya ligin üstünde diyen pek çok taraftar vardı. iyi oynanan birkaç maç kadronun yeterli olduğuna dair yanılgıya sebep oldu. takım fizik olarak diğer takımlardan önde başladı sezona ama ilerleyen haftalarda bu avantaj kaybolacaktır. kadro kalitesiyse iyi filan değil. orta saha 25 yaşında erzurumspor´dan gelen taylan´a emanet. kanatlar hantal, forvet hantal. sadece bekler hızlı, defansta ise hazır olmayan luyindama ve marcao'yla ikisinin yedeği donk.

yani bu sezon hocadan bu kadroyla kimse bir şey beklemesin.

hocam mactan sonra serı gıbı regıstamız yok demıssın dogru ıyı guzel de geçen sene bu adamı lemına defansın önünde oynarken sag sol ıc gıbı oynatan sen değil miydin

hangı ıtalyan hoca regıstasını o mevkıde onatmıs

Son düzenleme:
Kici kirik erol bile bu kadar kolay analiz etmisse elestiricez tabi. Bildik hamlelerin yerine baska bir sey denese ya. Misal, Babel'i oyuna alip rakibine ben beraberlige raziyim yeter ki topu kendi yari alanimdan uzak tutayim diye mesaj verecegine Ogulcan'i alsana. Erol Babel'e hazirlandigi kadar Ogulcan'a hazirlanmamistir. Biraz sasirt hem bizi hem rakibi. Hocanin B plansizligi beni üzüyor.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yahu şu maçı niye bu kadar abartıyorsunuz?...analizle manalizle alakalı değil sadece Fener maça oynatmamak için çıkmış ve arada birde caner bindirmeleri ile pozisyon bulmaya çalıştılar...ben fazla takmıyorum...hemde daha ilk üç haftada en önemli 4 rakipten ikisi ile oynadık ve iyide gidiyoruz...evet yorgunuz ve yorgun Bayern bile dün Hoffenheim'dan 4 tane yedi...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Eleştireceklermiş peh. Geçen seneyi eleştirseniz bi nebze haklısınız bu sene adamın 11ini bi analiz edin hep diyorum yine diyeceğim 26 yaşındaki erzurum 10 numarası taylan bizim ön liberomuz 25lik sivas sol açığı orta sahamız diğer orta saha belhanda bir kanat feghouli bir kanat iki senedir ortalıkta olmayan arda sol bek sağ ayaklı kadro dışı linnes.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt