Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gençlere her zaman şans vermiş hocam.

A Milli Futbol Takımı'mızın 10 Haziran'da başlayacak Euro 2016'da mücadele edecek 23 kişilik kadrosu açıklandı.

31 kişilik aday kadrodan 8 isim, Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi kadrodan çıkarıldı.

Türkiye-Karadağ maçındaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Emre Mor, 23 kişilik aday kadroda yer aldı.

A Milli Futbol takımının Euro 2016 kadrosunda şu isimler yer aldı:

Kaleciler:
Volkan Babacan, Harun Tekin, Onur Kıvrak

Defans: Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Caner Erkin, İsmail Köybaşı, Hakan Balta, Mehmet Topal, Semih Kaya, Ahmet Çalık

Orta saha:
Nuri Şahin, Selçuk İnan, Ozan Tufan, Oğuzhan Özyakup, Volkan Şen, Arda Turan, Olcay Şahan, Hakan Çalhanoğlu, Emre Mor

Forvet: Burak Yılmaz, Cenk Tosun, Yunus Mallı

31 Kişilik aday kadrodan çıkarılan isimler:

Ali Şaşal Vural (Eskişehirspor)
Çağlar Söyüncü (Altınordu)
Serdar Aziz (Bursaspor)
Yasin Öztekin (Galatasaray)
Alper Potuk (Fenerbahçe)
Gökhan Töre (Beşiktaş)
Mahmut Tekdemir (Başakşehir)
Mevlüt Erdinç
Hoca düşmanlığın farklı bir boyuta ilerlemekte. Aak ile çok mu takıldın :D

A Milli Futbol Takımı'mızın 10 Haziran'da başlayacak Euro 2016'da mücadele edecek 23 kişilik kadrosu açıklandı.

31 kişilik aday kadrodan 8 isim, Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi kadrodan çıkarıldı.

Türkiye-Karadağ maçındaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Emre Mor, 23 kişilik aday kadroda yer aldı.

Kaleciler:

Defans: Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Caner Erkin, İsmail Köybaşı, Hakan Balta, Mehmet Topal, Semih Kaya, Ahmet Çalık

Orta saha:
Nuri Şahin, Selçuk İnan, Ozan Tufan, Oğuzhan Özyakup, Volkan Şen, Arda Turan, Olcay Şahan, Hakan Çalhanoğlu, Emre Mor

Serdar Aziz (Bursaspor)
Alper Potuk (Fenerbahçe)
Gökhan Töre (Beşiktaş)
Mevlüt Erdinç

o kadroda yine de

Hakan 22
Mor 19
Ozan T 21

vardi

Keske Soyuncu o donem daha hazir olsaydi, Topalin yerine oynardi

Tüpçüyle dalga geçer gibi imza attıktan sonra düşman olmuştum da zamanla nötrleştim. Hocaya düşman olan maldır. Ben sadece eleştiyorum.

doğru bir eleştiri olmamış malesef renktaş zira euro 2016da ispanya ve hırvatlara karşı oynamasını istediğin çocuk 2. ligin orta sıralarında forma giyen bir ekibin topçusu olduğu gibi sadece 1 adet u21 maçına çıkmış, u19da da çıktığı 3 maçın 2sinde spain ve portekizden toplam 11 gol yiyen sepet bir ekibin parçası olmuşken böyle bir gencoyu kimse alıp da 11 çıkarmaz turnuvada......... hea ertesi sezon ilk resmi milli maçına çıkaran da ft. ft gittikten sonra luce gelince ilk maçta ise serdar - topal 2lisi görülüyor ama sonra çağlar 11 oyuncusu olmuştur

Kaleciler:

Orta saha:

Serdar Aziz (Bursaspor)
Alper Potuk (Fenerbahçe)
Gökhan Töre (Beşiktaş)
Mevlüt Erdinç

Yalnız ustat milli takımda genç argumanı doğru olmaz.

doğru bir eleştiri olmamış malesef renktaş zira euro 2016da ispanya ve hırvatlara karşı oynamasını istediğin çocuk 2. ligin orta sıralarında forma giyen bir ekibin topçusu olduğu gibi sadece 1 adet u21 maçına çıkmış, u19da da çıktığı 3 maçın 2sinde spain ve portekizden toplam 11 gol yiyen sepet bir ekibin parçası olmuşken böyle bir gencoyu kimse alıp da 11 çıkarmaz turnuvada......... hea ertesi sezon ilk resmi milli maçına çıkaran da ft. ft gittikten sonra luce gelince ilk maçta ise serdar - topal 2lisi görülüyor ama sonra çağlar 11 oyuncusu olmuştur

vaziyet böyleyse haklısın eleştirim yanlış olmuş. Topal Balta Semih Ahmet 4lüsünü görünce atladım direk olaya.

@Sami Karakoç : Oğlumla bahçede top oynarken en sevdiğimiz uyeler olurduk.Oğlum ben olurdu, ben ahmed arif kesen.

inş kızmadın sami abi

@Sami Karakoç : Oğlumla bahçede top oynarken en sevdiğimiz uyeler olurduk.Oğlum ben olurdu, ben ahmed arif kesen.

inş kızmadın sami abi

tenor.gif

Fatih Terim: "Falcao hem tekniği, hem tecrübesi iyi olan, hem de kendisine ve mesleğine profesyonelce yatırım yapmasını bilen bir oyuncu."

Bu laftan sonra buradaki ft yalamalari artık falcao'yu hoca istememişti diye bidi bidi ötmezler herhalde.

Gerçi bu yüzsüzler, geçen seneki 6.lik ve Avrupa'da 1 gol atma rezaletlerini bile savunmuştu.

Her şey beklenir bu futbol cahillerinden.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Fatih Terim: "Falcao hem tekniği, hem tecrübesi iyi olan, hem de kendisine ve mesleğine profesyonelce yatırım yapmasını bilen bir oyuncu."

Bu laftan sonra buradaki ft yalamalari artık falcao'yu hoca istememişti diye bidi bidi ötmezler herhalde.

Gerçi bu yüzsüzler, geçen seneki 6.lik ve Avrupa'da 1 gol atma rezaletlerini bile savunmuştu.

Her şey beklenir bu futbol cahillerinden.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Renktas ben diye diye biktim.

Fatih Terim istemedigi oyuncuyu kimse almaz!
Alirsa , Ünal Aysal alirdi onunda sonunu biliyorsunuz, getirdi diye Egolarindan birbirini yediler.

Falcao daha iyi olsaydi ve daha fazla gol atsaydi zaten baska konu olurdu.

herkesin nefret ettiği, geçtiğimiz yıllar ibfk maçlarında 90 dk sövülen arda'yı bile, başkana tükürdüğünü yalatma pahasına getirip kaptan yapabilen fatih terim'in istemediği bir futbolcuyu değil transfer etmek, stadın önünden geçemez..
terim'i savunmak pahasına bunu iddia edenler, terimi daha tanıyamamışlar bile!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt