Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam harika bir emeklilik hayatı yaşıyor, siz de burda onu kessin, bunu oynatsın, şunu söylesin falan diyorsunuz, uzun uzun yorumlar yapıyorsunuz, vallahi emeğinize yazık. Şu an dünya bu adamın umrunda değil, haftada tek maç ile bütün hafta ense yapıp duruyor, torun tombalak seviyor, bide zavallı yönetim bulmuş oyuncak gibi oynuyor. Kovulsa zaten direk mağduru oynayacak, biatçılar arkasında hocam da hocam diye kendini kesecek, istifa etse yine yönetim hocayı bezdirdi denecek, maç kaybediyor gene herkes yönetim transfer yapmadı hoca napsın diyor, transfer yapılsa bile bu sefer oyuncular sahada ruhsuz oynuyorlar diyip hain ilan edilen onlar oluyor. Yani günün sonunda hep kazanan o olacak zira adamın herhangi bir durumdan kayıpla çıkması mümkün değil, her durumda mağdur olacak, veya başarı gelse tek kahraman o olacak. O yüzden koyverin gitsin, kendisi emekli olana kadar veya gerçekten işinde ciddi bir yönetim gelip bu nuh nebi'den kalmış zihniyete yol verene kadar kendinizi fazla üzmeyin.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İyice taraftarla aklınca dalga geçmeye başladın hoca. Saygımdan susuyorum ama artık yeter yahu. Şu açıklamaları yapmaya utanır insan.

Mevcut kadronun bu rezil topu oynaması sistem ve taktik konusunda yıllardır yerlerde olması ne bilim iyisiyle kötüsüyle başarısıyla başarısızlığıyla hatta ve hatta bu akşamki skor ve iğrenç ötesi futbolun sorumlusu olsanda ve sana karşı içimde çok fazla sevgi olmasada şu siktimin kuşlarının kaçacak diye aklı sıra taşak geçmeleri, altımızda ki ezilmiş ruh halleri ve bozuk psikolojilerinin ayrıca yaşayamadıkları mutluluklarının ve akılları sıra eğlenmesini gördükçe başarısızda olsan arkanda durmak için direniyorum ve kendimle savaşıyorum resmen umarım yanılırız ve umarım bir mucize olur hem kendi adına hem kulübümüz adına ,bizler adına...

geçen sene de söyledim. hoca futbolu bıraktı yıllar oldu. demirören'e, medyaya kendini ispatlamak için kastı bir sene demirören gidince o da bıraktı iyice.

senin istediğin transferler yapılmıyorsa istifanı verirsin sonuçta senin bir itibarın var öyle 3-4 milyon euro için adını zedelediğine değmez. yok sen bu kadronun gerçekten şampiyon olacağını düşündüysen zaten çoktan futbolla ilişiğini kesmenin zamanı gelmiştir.

3-4 milyon euro az para değil elbette ama kazandıklarının yanında es geçilebilirdi. para için değmezdi yani kendini, itibarını ortaya atmaya.

Fatih
Linnes Luyindama Marcao Saracchi

Omar Belhanda Taylan Emre K.

Feghouli

Falcao

Bir maçta şöyle bir formasyon denesen değerli hocam....

Hocadan sonra illa bir yerli gelecekse o kişi Abdullah Avcı olmalı diye düşünüyorum. Ancak öyle Beşiktaş gibi 6 ayda yollamak yerine bir süre sabretmek gerekiyor. Hatta kendi scout sistemini falan kurup yerleştirmesi için de her türlü fedakarlık yapılmalı.

Çok seviyorum hocayı ama geçen seneden beri bende artık değişim olması gerektiğine inanıyorum, Tamam oldukça başarısız bir yönetimle çalışıyor falan denilebilir ama insan sahada bir plan görmek istiyor. 5'te 1 bütçemizle oynayan Alanya'nın bile hücuma çıkışları ve önde yaptığı doğru prese özenir olduk bizdeki plansız ve rastgele oyun insanı bıktırıyor. Pandemi ve sonrasında olan dönem tamamen facia oldu maalesef değişeceğine pek inanmıyorum. İşin kötüsü hoca gitse yurt içi bir çözümümüzde yok gibi Okan'da formsuz ve istikrarlı olacak mı bilmiyoruz. Yurt dışından buraya adapte olabilecek bir hoca ile değişim yaşamamız gerekiyor artık. Şu harcadığımız paranın yarısına tabanca gibi takımlar kuruluyor bu devirde.

Aciklamalari facia resmen. 3km hizla kosan falcaoyu 11kisi olsak cikarmazdim ne demek yav.

Son düzenleme:
Galatasaray futbol takımı 2012'den beri futbol oynamıyor, tudor'un ilk 8 haftasını saymazsak. tek tek oyuncuların bireysel maç kazandırması ile gelen sahte galibiyetler oldu.

Taraftar olmayınca da herşey açığa çıktı, bu rezilliklerin artık yüksek sesle eleştirilmesi ve dillendirilmesi her Galatasaraylının boynunun borcudur.

Etebonun kirmizisi ve fatihin yedigi goller sana yazmaz.ama ciddi bi isaret veriliyo sana her mac ,gel al su riski.sür sahaya ali yavuzu,keremi ve de bartugu.kazanacaksin,kaybetmeyeceksin.bu is karli olmazsa sabaha kadar dov beni hocam

Kendine gel burdan sahaya kadar. Sen fatih terim bi genci daha kazandiracaksin,Galatasaraya da fayda saglayacaksin.nedir bu halin,sampiyonluk icin oynuyoruz,sampiyonluk icin.tam 1 senedir sana bisey demiyorum.Umarim beni yanıltırsin,goreyim benim hocami😐

Artik sahayi kimi sürse nafile, takim elden gitmis yarisi üstüne binen sorumluluk dan cökmüs, titreye titreye top oynuyor(orta saha) yarisi da hayatindan memnun biliyorlarki ne yapsalar etseler gene Sahaya cikacaklar cünlkü hem maas yükü hem alternatifsizlikten(hücüm hatti)
Savunma hatti da bi yere kadar hem arka güven vermiyor hem ön, onlar da artik bi Mac iyi mac yattis moduna gecer

Malesef takim elden gidiyor - bi bomba patlamasi gerek buda Fatih Terimin kovulmasi olabilir ancak. Belki böyle bu seneyi kurtarabiliriz. Bu ekonomik sartlarda duygusaliga hic gerek yok. Sampiyonluk icin her yolu denemeliyiz..

Geçen sezon kadrosu tamamen yetenekli oyuncuyla kuruluydu. Oyuncuların aidiyet sıkıntısı da yoktu. Nzonzi şuan oynadıgı takımda goller atmaya devam ediyor,senin hocalığını beğenmediği için onu kovdun. Evlatların sana hakaret etmez çünkü 5m maaş + dar alanda pasla bitirilen antrenmanlar gerçekten zevk verici. Milli takıma gittiği zaman da kadro kötü durumdaydı . Hep iyi kadro varken gelmek istedin, hazır futbolcu istedin. Ben kendisinin hiç kötü kadroyu şampiyon ettiğini görmedim. Uefada kupa kazanmış bir hocanın bu çöp ligde ezilmesi ayrı skandal. Taraftar olarak saygı duyduk. 2 senedir oynanan futbolun izahı hakemler ve dün gecede zavallı eteboyu suçladı. Eminim ki etebo hocalığını beğenmediği için kadro dışı bırakılacak. Ya yönetim ya transferler kötü. 20 transfer yapılmış 17 futbolcu onun isteğiyle ve sonuç ortada. Fiziğe önem verip gençleri oynatmayan hocamız, Fizikli takımlara puan vermeye devam ediyor :D

Kadronun zayif olduguna herkes hemfikir ama bu Fatih Hoca'nin her maca ayni oyuncularla ve ayni oyun sistemiyle cikmasina mazeret degil. Bir takim 2 senedir istikrarli bir sekilde kotu oynuyorsa insan en azindan farkli birseyler dener. Su anda bu takimin basinda Aykut Kocaman bile olsa bundan daha kotu bir futbol oynatmayi beceremezdi herhalde.

Adam parayı seviyor senelerdir böyle 3 m euro alıpta bu kadar rezil avrupada bizi rezil eden adam dünyanın neresinde olursa olsun sınır dışı edilir girişler yasaklanır bizdeki enayi Stockholm sendromcular sağolsun 7 sülalesini zengin etti kulübü batıracak

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İkinci şampiyonluk bu takım için hiç iyi olmadı. Zaten biz iyiyiz diye değil rakip deli puan kaybetti diye kazandık ve ŞL var diye mal mal paralar harcadık.

Eldeki yüksek maliyetlileri gönderemedik.

Tam bir yapılanma hatası, o gün şampiyon olduk ama en az 2 sezonu da kaybettik.

Mevzu top oynamamaksa FT geldikten sonra top oynamadık zaten, bireysel performanslarla maç aldık hep.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt