Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evlatların Jimmy ve Selçuk görevini yaptı hocam. Evine git rahat rahat uyu şimdi. Şu geri zekalıca değişikliklerle maçı verdin.

Hocam savunulacak bir yanın kalmadı ki. Gel sen aileni dinle. Elini eteğini çek. Elinden gelenin fazlasıyla hizmet ettin, hakkın çok.

işini eskisi kadar iyi yürütebildiğini düşünmüyorum

yaşından dolayı artık sağlıklı düşünemiyor

Canı sağ olsun yaw.

Önümüzdeki sezona bakmak lazım

Terimi elestirmek icin bircok sebep var ama bu macta sadece 1 sey icin elestirilir - Falcao sakatlandiginda hemen oyuna oyuncu sokmamasi

Onun disinda puan kaybi icin Terimi suclamak dogru degil

Seri aptal gibi pas yapip Ahmet aptal gibi kirmizi yemesi onun sucu degildir

bu sene yaptığın degisikliklerle 2farkli öndeyken kaçıncı puan kaybı. Hakeme ona buna hesap sormadan
-kulubede 10 senedir defans oynayan gencecik çocuk yerine taylani oyuna niye soktun hadi taylani soktun bu cocuk orada mi oynar.
-belhanda selçuk değişikliğini çık açıkla selçuk oyuna girdikten sonra kaç maçta puan kaybı yasamisiz hepsinin istatistiği var ve bu ısrar niye. Hayvan gibi yorulan seri nden oyunda kaldı.
-hadi bu ikisini anladım jimy denilen herife 6 aydır top gostermiyorsun ömer dururken neden

hata bir değil ki bir maçta ne kadar hata yapılabilir aklım beynim almıyor. Lan haftaya mariano oynamayacak zaten ne diye çıkarıyorsun oyundan bırak oynasın 3-4-2'ye dön 5li defansın olur.
Giren ayrı yanlış çıkan ayrı yanlış ouncularin girdiği bölgeler AP ayrı yanlış.

Ne diyeyim bu seneyi eline sen versin hoca kimseye bahane bulma.

Dünyada 10 kişi kalan tek biz olduğumuz için son 50 dakikada dandik Antep'e karşı oynattığı Çanakkale Geçilmez futbolu şaşırtmadı. Hayırlısıyla gitseydi bir artık.

Terimi elestirmek icin bircok sebep var ama bu macta sadece 1 sey icin elestirilir - Falcao sakatlandiginda hemen oyuna oyuncu sokmamasi

Onun disinda puan kaybi icin Terimi suclamak dogru degil

Seri aptal gibi pas yapip Ahmet aptal gibi kirmizi yemesi onun sucu degildir

Selcuk girdigi an 1 adam eksik oynuyoruz ve takim düsüyor. Bunu kac kere gördük bu sene ve adam genede Selcuku oyuna aliyor.

selcugu alsan ne almasan ne yani selcugu alacagina 9 kisi oynat daha iyi

kac maci sadece sen verdin hoca

laga luga yok

1 farki gectim 2 farktan bir sürü mac verdin

dün bjk maçı adamlar ortasaha civarından kalecisine pas veriyor herif yatıyor yayılıyor alıyor eline ses soluk yok
bugün asırlar sonra 6 saniye kuralı işliyor.
gelgelelim işte bu fırsatı vermeyceksin kahpe evlatlarına. 5 dk takım 9 kişi oynarsa 1 senedir oynatmadığın adamdan medet umarsan böyle olur. bu takımın bu halde olmasının sebeplerinden biri hasanla aralarında geçtiği ve o söylenmeyen muhabbet. çok yazık oldu çok.
en çok rengi farketmez kanı bozuk yavşakları sevindirdik ya ona çok üzülüyorum hakikaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt