Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gençleri oynatmasıyla alakalı değil ya takımda organizasyon sıfır topu alan nereye atacağını bilmiyor, darmadağınık herkes. Bu iş transferle falan çözülmez bence, kanser futbola mahkumuz hoca kaldıkça.

Oyuncu değişikliklerini ve dakikasını ben de beğendim bu sefer ama 8 eksikli Ankaragücü'ne karşı böyle oynayacaksak işimiz war yeani.

2. yarı iyiydik, kaleci ve defans arasındaki saçma paslaşmalar harici tehlike olmadı kalede
babel harici o.s ve forvet arasında 2 takımda dev bir kalite farkı da yoktu eksiklerine rağmen, imho

Hoca sansli ki kadro cok yetersiz , yoksa vaktinin gectigi cok belli oluyor da takim kotu oldugu icin goze batmiyor.

kazanınca rakipler ne hikmetse ligin en kötü takımı oluyor, kaybedince hoca yüzünden kaybediyoruz.

Saracchi ve Babel dışında dümdüz bir takımla çıkınca ancak bu kadar oluyor. Eksikler döndüğünde daha organize oyunla galibiyetlere devam.

fatih terim'i olanlar kazanır.

Gençleri oynatmasıyla alakalı değil ya takımda organizasyon sıfır topu alan nereye atacağını bilmiyor, darmadağınık herkes. Bu iş transferle falan çözülmez bence, kanser futbola mahkumuz hoca kaldıkça.
+100000000000000

Maci izleyen gormustur 5-6 kere takimda anlasmazliklar felan oluyor, kimin kim nerde top atacaga belli degil, kimin nerde durdugu belli degil. Oyuncularda bilmiyor napacagani.

hocanın şımarık taraftarları 40*100 dk eğlendirmek gibi bir görevi mi var
kontrolümüzde geçen kıymetli bir galibiyet
rakibin kalitesi sizi tatmin etmemiş olabilir tabi ama 40 maçın 25-30u bu şekil olacak
oyuncu değişiklikleri de yerinde
elde işte kerem ali yavuz falan kalıyor onları dinleriz 1 hafta
Yaw Hayri, keske dedigin gibi olsa da koca 1.5 senede iyi oynadigimiz mac 5 veya 6'yi gecmez. Oynadigimiz 2 takim da dusmeye aday sen gelmissin 25 30 mactan bahsediyorsun. 40 macin 30'unda boyle kabiz mi olacagiz? Antep haric kazandigin adam akilli mac yokken neyin savunmasi bu? Gerci suc sende degil, elestiri yerine hakaret edenlerde.

hmm...

2020-10-02 (167).webp

Üstat sen maç içinde sıkça pas yapmayın uzun oynayın diye post atmadın mı yanlış mı gördüm. Bu cümlene katılmıyorum o yüzden. Herifler 2.yarı oyundan düştüler ama ilk yarı baya baya geldiler üzerimize. Malcolm x'e benzeyen fvleri olmasa muhtemelen golü de bulurlardı

tmm işte ayağımızdaki topu pas yapacaz diye kaptırmamızdan bahsettim ki doğru düzgün baskı fln da yoktu
o da gayrıciddiyetten olan bişey yani kontrolumüzde olmasıyla uyumlu 1 tümce

kazanınca rakipler ne hikmetse ligin en kötü takımı oluyor, kaybedince hoca yüzünden kaybediyoruz.

Saracchi ve Babel dışında dümdüz bir takımla çıkınca ancak bu kadar oluyor. Eksikler döndüğünde daha organize oyunla galibiyetlere devam.

fatih terim'i olanlar kazanır.
Biraz da susalim

tmm işte ayağımızdaki topu pas yapacaz diye kaptırmamızdan bahsettim ki doğru düzgün baskı fln da yoktu
o da gayrıciddiyetten olan bişey yani kontrolumüzde olmasıyla uyumlu 1 tümce
anladım.benim umudum yok sezondan da umarım senin dediğin gibi bir sezon geçiririz

Kadro eridikçe kel daha da fazla görünüyor. Son 2 şampiyonluğumuzun birinde Gomis, diğerinde de Feghouli insanüstü iş yapmıştı ama buna rağmen o zamanlar bile top oynadığımız son dönem ruh hastası Tudor dönemiydi. O kadroya bile top oynatamayan adamın bu takımla 8 eksikli Ankaragücü'ne 3 isabetli şut atabilmesi şaşırtıcı değil.

O kadro eridi ve kadro eridikçe de oyun sistemi namına hiçbir halt olmadığı iyice kabak gibi gün yüzüne çıktı. Oyuncuların günlük bireysel performanslarıyla şampiyon olduğumuzun en büyük kanıtı budur.

Kadron kadar top oynarsın. Bu basit bir matematik. Ama bu kadro max bu kadar top oynar diyen yürüsün gitsin yahu.

Edit: Ulan aklıma geldikçe sinirleniyorum. Bu takımın oyun sistemini de geçtim, duran top organizasyonu bile yok. Bazıları ne anlatıyor acaba?

Son düzenleme:
Hocam tanıyamıyoruz seni, sen sahada böyle rezaleti nasıl tolere ediyorsun? Eski Terim olsa cezayı kesip 2-3 genç sürerdi sahaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt