Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahaya sürdüğü oyuncular fecaat idi. Onları 2. yarının bilmem kaçıncı dakikasına kadar çıkarmaması ayrı bir facia. Eskiden bu oyuncuları ben aldırmadım diye bahane üretiyordu şimdi sahaya sürdüğü 1-2 oyuncu dışında hepsi kendi döneminde alındı o bahaneyi de söyleyemez artık. Bu takım 10 kişilik Kayseri'ye puan verecek takım değil. Aynı sonucu x bir hoca alsa "bu ne kardeşim ya biz Fatih hocayı isteriz" dersiniz, Fatih hoca aynı sonucu alınca "iyi oynadık suç kendisinde değil" dersiniz. Fatih hoca takımı küme düşürse "bir bildiği var" diyeceksiniz neredeyse. Merak etmeyin eleştirince Galatasaray düşmanı olmazsınız.
Yorumlarımi az çok gorduysen kendisini istifaya bile cagirdigim oldu. Diagnenin çıkmaması onun hatası evet. Ama kaleci lung onun hatası değil. Oyuncular karşı karşıya kaçırıyorsa onun suçu degil. Bu maçta istifaya çağrılacak bir şey yok

şu 3 değişiklik birden yapma işini ve takım kötü giderken bekleme işini değiştirmesi lazım. ulan hamza yapsa anlayacağım. sen nasıl görmüyorsun şunu yaw

hoca'ya laf edenin akıldan ciddi sorunu vardır
kaçanlara karşı ne yapacak yav

şu 3 değişiklik birden yapma işini ve takım kötü giderken bekleme işini değiştirmesi lazım. ulan hamza yapsa anlayacağım. sen nasıl görmüyorsun şunu yaw

Oyundan aldığı 3 oyuncunun 2'si sakatlıktan yeni çıktı, biri 1 yıl sonra ilk defa 1 devreden fazla oynadı. Pilleri bitti büyük ihtimal. Önceki maçları bilmem de bugün elinde olsa 90 dakikayı aynı 11'le tamamlamaya uğraşırdı. Millet bizim 6 ay önce söz alıp 3 ay nazını çekirip kaçırdığımız adamı yedekten getiriyor, esas eleştirmesi gereken durum o şerrolardan daha büyük takımın hamle oyuncusu olarak Taşdemir-Etebo-Yavuz Kol'a kalacak bir kadro genişliğine sahip olması.

Hocam Mehmet Battal'ı yediğin gibi,akbabayı da yesene!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyundan aldığı 3 oyuncunun 2'si sakatlıktan yeni çıktı, biri 1 yıl sonra ilk defa 1 devreden fazla oynadı. Pilleri bitti büyük ihtimal. Önceki maçları bilmem de bugün elinde olsa 90 dakikayı aynı 11'le tamamlamaya uğraşırdı. Millet bizim 6 ay önce söz alıp 3 ay nazını çekirip kaçırdığımız adamı yedekten getiriyor, esas eleştirmesi gereken durum o şerrolardan daha büyük takımın hamle oyuncusu olarak Taşdemir-Etebo-Yavuz Kol'a kalacak bir kadro genişliğine sahip olması.

Herifleri oyundan çıkarmasına bir şey demiyorum ki yavaş yavaş çıkarsın. 3 değişiklik birden olan her maçta ebemize atlıyorlar. 2 2 1 şeklinde falan değişsin.

Alttaki eleştiri çok doğru.

Reis takım kötü oynarken rakip gümbür gümbür gelirken 80i bekleyen adam rahat rahat oynayıp pozisyon üstüne pozisyona girdiğimiz maçta 3 adamı birden o dakikada değiştiriyor

Sence normal mi

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herifleri oyundan çıkarmasına bir şey demiyorum ki yavaş yavaş çıkarsın. 3 değişiklik birden olan her maçta ebemize atlıyorlar. 2 2 1 şeklinde falan değişsin.

Alttaki eleştiri çok doğru.

Hepsinden onayı vardır yav maçın başında kaç dakikalık piliniz var diye. Yedekler daha pert olduğu için gittikleri yeri kadar gitsinler dedi heralde. 3'ünü birden değiştirmek takım kimyasını alt edebilir eyvallah da 3 değişiklikten sonra 5 dakika yarı sahadan çıkamayıp 2.-3. pozisyonda yesek amenna derim, top dönmeden Donk ve Fatih'in ortak eblehliğinde topu kalede gördük zaten. En büyük hatası bence skoru garantilemeden 2 gol silahını bile almak oldu. Ama adam da 10 kişilik Kayseri'yi yenmek için 1 gole daha muhtaç olacağını düşünmemiştir heralde.

Hepsinden onayı vardır yav maçın başında kaç dakikalık piliniz var diye. Yedekler daha pert olduğu için gittikleri yeri kadar gitsinler dedi heralde. 3'ünü birden değiştirmek takım kimyasını alt edebilir eyvallah da 3 değişiklikten sonra 5 dakika yarı sahadan çıkamayıp 2.-3. pozisyonda yesek amenna derim, top dönmeden Donk ve Fatih'in ortak eblehliğinde topu kalede gördük zaten. En büyük hatası bence skoru garantilemeden 2 gol silahını bile almak oldu. Ama adam da 10 kişilik Kayseri'yi yenmek için 1 gole daha muhtaç olacağını düşünmemiştir heralde.

Valla Oğulcan 90'ı çıkarır gibiydi. İşin ilginci bu sefer kulübede adam olmadığından 3 değişiklik yapmasına gerek yoktu. Skoru 2'ye çıkarsaydık o zaman gencolar sahaya sürülebilirdi.

Valla Oğulcan 90'ı çıkarır gibiydi. İşin ilginci bu sefer kulübede adam olmadığından 3 değişiklik yapmasına gerek yoktu. Skoru 2'ye çıkarsaydık o zaman gencolar sahaya sürülebilirdi.

Bugün ne yapsa olmazdi bence. Daha ilk yaridan puan kaybi geleceğini anladim. Çünkü pozisyonlar kactikca iyice moral olarak bittik. Oyuncular da artik biz beceremiyoruz kafasina girdiler. Takimda bitirici adam yok. Bir tane var o da sakat zaten. Cok net forvet gerekiyor bu takima. Akbaba mesela gol atiyordu simdi o özelliği de gidince iyice çöp olmuş. Bu mac bir kaza degil ama. Bu adamlar rezalet bitirici.

Yedigimiz golün yapilan degisikliklerle aslinda alakasi yoktu tamamen Donk’un yaptigi birseysel bir hataydi

Ama oyuncu degisikligine gerek varmiydi bence yoktu

Henuz biten birsey yok daha ligin basi 3 puan gerideyiz

Ben genel anlamda oynadigimiz sistem ve taktigi begendim sivas ve kayseri macinda

Bilmiyorum farkettiniz mi ama cizgi oyuncularini forvetin arkasina veya yanina aliyoruz merkeze ve bu sekilde oynuyoruz

Etkili oluyoruz cunku bu takimin kanat oyuncusu yok ama merkez agirlikli oyuncularimiz var ve ligimiz icin kaliteli oyuncular bunlar

Ayni sekilde devam etmeliyiz

Bugün ne yapsa olmazdi bence. Daha ilk yaridan puan kaybi geleceğini anladim. Çünkü pozisyonlar kactikca iyice moral olarak bittik. Oyuncular da artik biz beceremiyoruz kafasina girdiler. Takimda bitirici adam yok. Bir tane var o da sakat zaten. Cok net forvet gerekiyor bu takima. Akbaba mesela gol atiyordu simdi o özelliği de gidince iyice çöp olmuş. Bu mac bir kaza degil ama. Bu adamlar rezalet bitirici.

forvet eksikliği bariz ama saha içi lidere de ihtiyaç duyuyoruz.

takım pozisyon harcadıkça paniğe kapılırken sahada cool kalmayı başarabilecek ve bunu etrafındakilere aşılayabilecek adam ihtiyacı var. golü yedikten sonra herkesin ayakları titremeye başladı.

feghouli'ye bakıyoruz ama o da etrafındakilere liderlik edecek birisi değil.

Yedigimiz golün yapilan degisikliklerle aslinda alakasi yoktu tamamen Donk’un yaptigi birseysel bir hataydi

Ama oyuncu degisikligine gerek varmiydi bence yoktu

Henuz biten birsey yok daha ligin basi 3 puan gerideyiz

Ben genel anlamda oynadigimiz sistem ve taktigi begendim sivas ve kayseri macinda

Bilmiyorum farkettiniz mi ama cizgi oyuncularini forvetin arkasina veya yanina aliyoruz merkeze ve bu sekilde oynuyoruz

Etkili oluyoruz cunku bu takimin kanat oyuncusu yok ama merkez agirlikli oyuncularimiz var ve ligimiz icin kaliteli oyuncular bunlar

Ayni sekilde devam etmeliyiz

Yenilen golde değil de 20 dakikada oynanan rezillikte büyük payı oldu o 3 değişikliğin. 11'e 11'ken oynadığımız oyunu herifler 10 kişiyken oynayamadık. İlk defa olan bir şey de değil bu. Çok sık yapıyor bu 3 değişiklik olayını.

Yenilen golde değil de 20 dakikada oynanan rezillikte büyük payı oldu o 3 değişikliğin. 11'e 11'ken oynadığımız oyunu herifler 10 kişiyken oynayamadık. İlk defa olan bir şey de değil bu. Çok sık yapıyor bu 3 değişiklik olayını.

Aynen bu yuzden zaten gerek yoktu degisiklige

Bu kadar eksige ragmen oynadigimiz guzel futbola yazik oldu

bugün ebesine koyduğum şans kadar olmasa da puan kaybında kabahatın var hocam.
çomak soktun iyi işleyen düzene.
belki golü yine yerdik ama kalan 30 dk da çok daha etkili oynardık golü bulma şansımızı azalttı anlamsız değişiklikler.
90. dakikada feghouli neden çıkar onu da çözemedim takımda futbol zekası en yüksek adam zekanın en gerektiği son 5 dakikada rakip 10 kişiyken neden çıkar?

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt