Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 7 maçta, 5 Galibiyet, 1 beraberlik, 1 Mağlubiyet almışız.

14 Gol atıp, 5 gol yemişiz.

Son 3 yılda da 2 defa şampiyon olmuşuz.

Bu adama nasıl emekli ol git diyelim yaw.

Ben bırakıyorum artık diyene kdr kalmalı. Bunu terimi sevmeyen biri olarak söylüyorum.
Ben şok

GSCimbom Mobile App

mustafa cengiz ve çaykur albayrak bir tane hızlı kanat bir tane orta saha alamadı şimdi ceremesini çekiyorsun hocam ama şu değişiklikleri hızlı yap demeleri yüzde 100 doğru

Sayın hocam bu maç direk sana yazar başkasına değil.. bu inadin nedir ? İlla gol mü yememiz gerekiyor değişiklik için neden 2. Yarı aynı kadro çıktık maça ? Neden tek bir düzgün orta acamiyoruz ? Neden her duran top rakibe gidiyor ?Neden takımda sut çekmeyi bilen yok sivasta 30 metreden fişek gibi vuran kılınça 4 ayda ne oldu?
Bu soruları hocaya ben de sormak isterdim. Hatta bu sorular neredeyse 2 senedir sormak istediğim sorular. 2 sene boyunca açılamayan ortalara, dosta korku düşmana güven veren duran toplarımıza bir çare üretemedi. Yazık...

Hocam oyuna müdahale konusunda çok yetersizsin. Rakip Taylana önlem almıs yanına Belo ya da Etobuyu atacaksın 4-1-4-1 den 4-2-3-1 döneceksin bu kadar basit B planın C planın olacak. Şu bunak inadın canımı çok sıkıyor bu sene.

Bugün sahadaki yönetimini 10 yıl sonra Biglia'nın kitabından okuyacağız.

Yapmış olduğu kadro mühendisliği başlı başına zaten büyük fiyasko

Oyuncu değişikliği, taktik, antrenman vesaire konularını konuşmaya bile gerek yok kanaatimce

Emre Kılınç neden çıktı oyundan anlamadım.kupa maçında yürüyecek hali olmadığı gözüken ardayı 40 dk oynatmak ezber bir değişiklikti ayrıca.
net olan bişey var maça takımı hiç hazırlamamış.
rezil bir mücadele vardı.
hakeme tepkisinde haklıydı ama sen 65 dakika sahada uyur gezer gibi futbol oynarsan hakem de her düşüşe faul çalar.
maçın başında göstermemiz gereken baskıyı son 20 dk gösterdik yetmedi.
hocayı seviyoruz toparlarız inşallah

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

mustafa cengiz ve çaykur albayrak bir tane hızlı kanat bir tane orta saha alamadı şimdi ceremesini çekiyorsun hocam ama şu değişiklikleri hızlı yap demeleri yüzde 100 doğru

İlk yarı Emre Akbabada ne ışık gördü de ikinci yarı değişiklik yapmadan devam etti?
Takım değişiklerden sonra reaksiyon gösterdi. Bu değişikliği devre arası yapar diye beklerken 70 dk. ruhsuz topçuları oyunda tuttu.

İlk yarı Emre Akbabada ne ışık gördü de ikinci yarı değişiklik yapmadan devam etti?
Takım değişiklerden sonra reaksiyon gösterdi. Bu değişikliği devre arası yapar diye beklerken 70 dk. ruhsuz topçuları oyunda tuttu.

Çünkü gol yemedik..aynısı geçen hafta da oldu ama sans yanimizdaydi.. 1-0 diye aynı kadro basladik 2. Devre hatayin iyi yüklendigi anda ogulcanin sans golü geldi sonrasinda oyun koptu.. hocayı anlamaya çalışıyorum belli ki kadrodan ciddi anlamda rahatsız ama akbaba-linnes-ogulcan gibi adamlarda ısrarcı olması takıma zarar veriyor.. daha 2 gun önce Oğulcan 2-3 haftaya yine yedeğe düşer dediğimde garipseyenler olmuştu ..

Çünkü gol yemedik..aynısı geçen hafta da oldu ama sans yanimizdaydi.. 1-0 diye aynı kadro basladik 2. Devre hatayin iyi yüklendigi anda ogulcanin sans golü geldi sonrasinda oyun koptu.. hocayı anlamaya çalışıyorum belli ki kadrodan ciddi anlamda rahatsız ama akbaba-linnes-ogulcan gibi adamlarda ısrarcı olması takıma zarar veriyor.. daha 2 gun önce Oğulcan 2-3 haftaya yine yedeğe düşer dediğimde garipseyenler olmuştu ..

Ben bu Oğulcan arkadaş için Rize maçından beri aynı şeyleri söylüyorum.
Bu arkadaş ciddiyim gitsin Subay olsun. Sahadaki o yürüyüşünü asker kıyafetiyle yapsın. Vallahi kısa sürede Albay olur.
Ama çok mücadele ediyor deniyor. Banane arkadaşım? Bu forumdan herhangi birini koy sahaya canını dişine takıp mücadele edecektir zaten.
Demekki mücade yetmiyor. Yetenek ve zeka da lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt