- 20 Haziran 2011
- 60.970
- 69.391
- 4.758
Darlama yegenimiSenin gerçek soyadınla takılıyordun di mi bi ara sanki hatırlar gibiyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Darlama yegenimiSenin gerçek soyadınla takılıyordun di mi bi ara sanki hatırlar gibiyim
Darlama yegenimi
Sami bu gece iyi terletti bizi, sana da diyalogla terleme bir değişiklik olmuştur.
Şakşakiye yap ve sora uyu yegenım
Sami bu gece iyi terletti bizi, sana da diyalogla terleme bir değişiklik olmuştur.
Pohah iyiymiş.herkesi attık seni atmasak ayıp olur reis kb.
Ekli dosyayı görüntüle 106160
Yan hesabım vardı reisBerke o dönemde yazmıyordu ki fazla. Hatta hiç hatırlamıyorum. 2016 sonrasında Terim milli takımdayken iyi sallıyordu ama

Yan hesabım vardı reis![]()
Evet eskiden sağlam Terimciydim. O kendisinin bile düşman ilan ettiği şerefsiz tüpçünün yanında sırıta sırıta imza atması ve tüpçü Galatasaraya laf atarken hocanın yanında gülmesi falan beni çok derinden üzmüştü, hatta bayağı koymuştu bu olay bana. Hâlâ ne zaman aklıma gelse hüzünlenirim tüylerim diken diken olur. Hayatımda en çok üzüldüğüm anlardan biriydi.
Sami’nin postlarini goren GSC uyeleri
![]()
Evet eskiden sağlam Terimciydim. O kendisinin bile düşman ilan ettiği şerefsiz tüpçünün yanında sırıta sırıta imza atması ve tüpçü Galatasaraya laf atarken hocanın yanında gülmesi falan beni çok derinden üzmüştü, hatta bayağı koymuştu bu olay bana. Hâlâ ne zaman aklıma gelse hüzünlenirim tüylerim diken diken olur. Hayatımda en çok üzüldüğüm anlardan biriydi.
Senin yukarıda attığın 5+2 lik sözleşme konusunda Terimcilikten istifa ettiğim mesajı gördüm yine yıllar sonra.
Ekli dosyayı görüntüle 106164
sent via GSC
Normal ya 7 sene olmuş. Bir de o zamanlar forumda yeniydim 1 senelik üyeydim şimdiki gibi çok yazmıyordum galiba.Beni sasirtti baya. Aklimda oyle kalmamistin.
Terimci ha.Normal ya 7 sene olmuş. Bir de o zamanlar forumda yeniydim 1 senelik üyeydim şimdiki gibi çok yazmıyordum galiba.
sent via GSC