Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaşım 26 ve bu hayatta gerçekten anlamadığım, anlamayacağım bir şey var. Hocayı acımasızca eleştiren, bazen dalga geçen yazılar yazılıyor. Aklım almıyor gerçekten.

Eleştiri tabi ki olmalı. Eleştiri olmadan kimse başarılı olamaz. Ama bu adam yeri geliyor yerin dibine sokuluyor. Niye, neden? Gerçekten bunu yapanlar oturup bir düşünsün.

Bu hayatta yaşadığım sevinçlerin büyük kısmında Fatih Terim ve Galatasaray var. Hiç bir şeye değişmeyeceğim şeyler yaşattı bana, bize. Nasıl bu kadar acımasız olabiliyor insanlar, inanamıyorum.

Iyi ki varsın hocam.

Hocanın hataları var da abartmıyorum başka hoca olsa şu kadro ile ilk 8e giremez bu takım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

futbolculari döv

Takım hiç guven vermiyor banko kazanırız ya da banko kaybederiz diyeceğimiz maç yok öyle ki şu oyunla deplasmanda Barcelonayi yendigimiz haftanın ertesi hafta evimizde vanspora yenilebiliriz önemli bir sorun bu takımın dengesizliği bu sorun devre arasından önce düzelmez

Eldeki kadro falan tamam da, abi şu oyuncu değişikliklerini izah edebilecek var mı? Resmen rezillik..

A.Albayrak denen şuursuz insan seni yalnız bıraktı hocam bu akşam kamera karşısına geçmeyecektir zaten

Oyuncu değişikliklerde geç kaldi. Puan kaybetmemiz olabilir, önümüze bakalim, daha oynanacak bir suru maç var

Yönetimi transer konusunda iyice azarlamasi lazim. Bu kadroyla bu tarz kapanan takimlara karsi çok fark yaratamiyoruz.

Belhanda dan beklentin nedir ne alıyorsun bu adamdan ? Nedir iyi yaptığı sahada 10 kişi oynamak hoşuna mı gidiyor . Oyuncu değişikliği için neden beklersin

Kerem'i bir dahaki maçta dakka 90+5 de al.. aman hocam yakma kendini ..

11e 10ken değişiklikler eleştirilmez hele bizim yedeklere bakılınca
en büyük hata donku taylanın yerinde oynatması idi, hele rakibin oynatmamaya çıktığını anlayınca orda bi düzenlemeye gidilmesi gerekirdi
bakalım önümüzdeki maç emre arda yok omar malum, çok zor bir vaziyet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt