Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.148
- 4.169
- 2.418
Valla ben galatasarayın hic karanlık gününü görmedim şampuyonluk lara bakıp takım tutsam trabzonlu olmam lazımdıKaranlık günlere geri dönelim diyorsun öyle mi renktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla ben galatasarayın hic karanlık gününü görmedim şampuyonluk lara bakıp takım tutsam trabzonlu olmam lazımdıKaranlık günlere geri dönelim diyorsun öyle mi renktaş
Valla ben galatasarayın hic karanlık gününü görmedim şampuyonluk lara bakıp takım tutsam trabzonlu olmam lazımdı![]()
Kornerleri kullanan oyuncularin gücü yok gibi veya zorla kullanmaya gidiyorlar gibi. Hatta korner kullanmak denmez ona, topa hafif dürtmek deniyor bunlarin kullandiklari kornerlere. Genelde 25 ortada 4 isabet mi ne vardi bizde, sen düsün durumu. Ne kornerde, ne akan oyunda orta yapamiyoruz.Duran topta illa direkt iceri dolduracaz diye biseyde yok aslinda kullanan herifin yanina biride girebilir kisa pas da yapilabilir vs. Bugun goruldugu gibi mac tikaninca azaba donusuyor golu bulmak
Artik diyecegim cunku sen ne Fatih Terim'sin ne Hoca ..
1) Duran toplar ?
2) Korner ?
3) Oyuncu degisikligi
4) Inat dolusu tercihler
5) Oyuna mudahele
6) Rakip analizi yapmiyorsun..2 defa ayni takim ama ayni taktik ve hatalar.
7) Øndirege ortalar?
Son günlerde eleman, magirusçu, komisyoncu gibi ifadelerin kullanımının artışından dolayı; bu kelimeleri kullanan üyelerimiz hakkında cezai işlemler uygulanacaktır.
Emre Akbaba takıntısı epey can sıkıcı. Adam tel tel dökülüyor ama 85 dakika sahada.
Özel hayatınızda diyebilirsiniz ama forum kuralları gereği o kelime yasak.
İfade özgürlüğüne kısıtlamaya gidilmiyor çarpıtmaya gerek yok. Bu forumda hocayı en çok eleştirenlerden biriyim ama o kelimenin ne minvalde kullanıldığı çok aşikar. Yağ gibi suyun üstüne çıkmaya çalışmayalım. Daha önce hiç bir teknik direktör için o ifade kullanıldı mı ki şimdi hoca için kullanıyorsunuz?Ifade ozgurlugunde kisiltmalara gidiliyor demek .. vay be. isci demek'te yasak mi ?
yahu hocayı eleştirelim eleştirelim de sergen ile kıyaslayıp sergen güzellemesi nedir arkadaş...kim yahu sergen ne başarısı var...son haftalarda bariz hakem hataları ile resmen hakemler yolu ile ittirilen beşiktaş puan kaybetmeyince sergen über hoca mı oldu..valla sergen bostayken cökmeliydik
bjk eger mallik yapmazsa ve sergene destek verirse birkac yil ligi gotürür
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk