Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhammet
Onyekuru - arda/belhanda - gedson - kerem
Taylan
Saracci - marcao - donk - yedlin
Muslera

Bizi sampiyon yapacak 11 budur
Lütfen artik cöp evlatlarini oynatarak takimi baltalama
Kim formayi hak ediyorsa ona ver
Biktik artik becersiksiz ve ruhsuz oyunculari izlemekten

20210211_032525.webp

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hep böyle dersin ama ne tuaf yedekte bekleyen oyunculari oynatmasin. Ne kaybederdin ilk 11de Kerem ozon luyi gibilerini oynatarak?

Fatih Terim: "İyi oyun devam etsin diye rotasyon yapmadım ama demek ki yapmak lazımmış.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Böyle ortamlar en çok hocanın işine gelmiştir.

Her zamankinden daha konsantre daha motive olmalı.

yılların anti-terimcisi olarak ilk cezamı terim lehine tezahürattan aldım olacak iş değil

ftsa küfür mü kardeşim!

neyse dünki maçta hoca yine birazcık modern top oynatabilen çömez hocalar karşısında bile bocaladığını gösterdi

tr ligindeki kaos oyununda ayakta kalıp muhtemelen 10 tane daha istediği adam alsak avrupada benficanın bebelerinin kedi fare gibi oynadığı bir takım olacağız öyle görünüyor yine

dün çağdaşla alanya bile 60-65 dakika harcadı bizi

ah şu kadro hassenhuttl hocama geçse

Son düzenleme:
BENİM CANIM HOCAM,HAYATIM,BİTANEM,İMPARATORUM....

FUTBOL HAYATI BİTMİŞ,TÜKENMİS,VAZGEÇEMEDİĞİN PRENSLERİN VARYA HANİ BELHANDA,BABEL GİBİ ONLARI ARTIK OYNATMAMAYI DENESEN 10 NUMARA OLACAKSIN BAZEN UTANMASAN SELCUK'U BİLE OYUNA ALMAK İSTİYORSUN BİLİYORUM.YAPMAAAAA.

HA BU ARADA BİTANEM ŞUNU UNUTMADAN SÖYLİYİM BAZEN TAYLAN İLE ETEBOYU YAN YANA DENE,ORTA SAHAMIZ SADECE TAYLAN OLUNCA OTOBAN GİBİ RAHATCA GEÇİLİYOR COCUĞUN PESTİLİ CIKIYOR,ONUNDA YÜKÜ HAFİFLER.

Sütlaçlar ile oynamaktan vazgeç formayı adaletli dağıt, zaten seviliyorsun birşey kaybetmezsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt