Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu rezillikler bu kişinin eseridir.Normal bir ligte 4. 5. olacak takımlar bu zatın becerisizliğiyle şampiyon olacaklar.

Kendi sahamizda oynadigimiz buyuk maclarda Basaksehir'e 0-1 yenildik. Besiktas 0-0 bitti seyircisizdi hadi onu gec.Fenerbahce macinda rezil futbol ve 0-0'lik sonuc.Trabzonspor macinda su an 10 kisiyiz ve 0-1 maglubuz.Sivas'i da sayarasak eger 3-2 kazandigimiz ve rakibin yarim saat civari 10 kisi oynamasina ragmen son dakikalarda kacirdigi gollerle 2 puan birakacaktik neredeyse.Deplasmanda ise sadece Fenerbahce macini kazanabildik ve Trabzon-Sivas-Basaksehir maclarindan beraberlik Besiktas'a ise rezil bi futbolla yenildik.Onceden kendi sahamizda buyuk maclarda basarili oluyorduk bu sene pandemiydi oydu buydu derken büyük mac kazanamadik kendi sahamizda.Surekli kirmizi kart goren bi takim olduk.Surekli sakatlik yasayan bi takim olduk.Bunlarin hepsi sanssizlik degildir heralde di mi hoca ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ferdi kadıoğlunu fenere kaptirirsan boyle olur.

nedense iyi oyunculari hep fenere kaptiriyoruz.

fenerli ziyaretcileri sevindirme postudur.

Transfer donemine girmeden mutlaka kovulmali. Yoksa onumuzdeki yilinda kayip olmasi bir yana, birakacagi enkaz bir 5 yil duzelmez.

Pandemi doneminden sonra puan durumu yapilsa kume duseriz heralde.4 macta 2 puan

liverpool city macini izledigimde oyun durdukca guardilo ve kloop oyunculariyla konusuyor onlari yureklendrecek sekilde elliyordu.

onlarda pandemi yok mu? oyuncuyu sen elleyip sirtini sivazlamazsan isin ciddiyetini asla anlayamaz. sen yakin davranacaksin ki futbolcu pandemi tehlikesi bitmis gibi sahada mucadele etsin

Bu ekonomi ve bu pandemi içinde göndermek,yarar değil zarar verir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu ekonomi ve bu pandemi içinde göndermek,yarar değil zarar verir.

Nasil yani? 3 milyon euro'ya baska teknik adam bulamazmiyiz? Gelen teknik adam kendinden fazlami transfer yaptirir? Diagne gibi yeni coplere 13 milyon euro saydirmasindan cekinmiyormusunuz? Peki 3 yildir futbol oynamayan takima daha kac yil tahammul edebilirsiniz?

Nasil yani? 3 milyon euro'ya baska teknik adam bulamazmiyiz? Gelen teknik adam kendinden fazlami transfer yaptirir? Diagne gibi yeni coplere 13 milyon euro saydirmasindan cekinmiyormusunuz? Peki 3 yildir futbol oynamayan takima daha kac yil tahammul edebilirsiniz?

Yabancı hocalardan getirebileceğini düşündüğün kim var? Başkan hasta,yöneticiler iş bitiren adam yok,kimseyi getiremezsin. Yerli hocalara baktığın zaman da hiç biri medya ve taraftar baskısını kaldıracak durumda değil diye düşünüyorum.

Evet dediğin gibi iyi oynamıyoruz,birşeylerin değişmesi lazım bunuda kabul ediyorum. Ama şu pandemi denilen şeyin geçmesi lazım. En az bir yıl daha sabır,tahammül veya beklemeliyiz.

liverpool city macini izledigimde oyun durdukca guardilo ve kloop oyunculariyla konusuyor onlari yureklendrecek sekilde elliyordu.

onlarda pandemi yok mu? oyuncuyu sen elleyip sirtini sivazlamazsan isin ciddiyetini asla anlayamaz. sen yakin davranacaksin ki futbolcu pandemi tehlikesi bitmis gibi sahada mucadele etsin

Bizimki daha Rize maci oncesi takimdan bisey beklemeyin diye aciklama yapti.1
Aydir takimi ben calistirdigim icin yukleme yapamadim taktik idmani yapamadim Fatih Terim'in bi sucu yok

Açıkçası sosyal medyada koşulsuz bir destek var ama bu seneki hocamın performansı bir facia. Fatih Hocaya kadro mühendisliği bırakılmamalı, başarının geldiği yıllarda bazen hocaya rağmen bazen de hocanın ekibindekiler ile iyi kadrolar kurulmuştur. Yaşı itibariyle de eski enerjisi, tutkusu yok. Zaten niye olsun ki, bu da takıma yansıyor.

Yabancı hocalardan getirebileceğini düşündüğün kim var? Başkan hasta,yöneticiler iş bitiren adam yok,kimseyi getiremezsin. Yerli hocalara baktığın zaman da hiç biri medya ve taraftar baskısını kaldıracak durumda değil diye düşünüyorum.

Evet dediğin gibi iyi oynamıyoruz,birşeylerin değişmesi lazım bunuda kabul ediyorum. Ama şu pandemi denilen şeyin geçmesi lazım. En az bir yıl daha sabır,tahammül veya beklemeliyiz.

Ne sabri yahu. Pandemi 4 aylik bir mazi. 3 yildir futbol oynamamizin bahanesi degil. Yilmaz Vural'da 500 bin euroya bu kadar futbol oynatir. Yabanci hoca aramaya gerek yok. Ki istersen tonla teknik adam getirirsin 3 milyon euro'ya. Getirdigin adamin bir sistem kurmasi icin umudun olur hic olmazsa. Fatih Terim 20 yil once bitmistir. Bu takim teknik adamsizda sampiyon oldu. Bu cop ligde sampiyon olmak icin saha kenarinda duracak kibir abidesine ihtiyaci yok.

Ne sabri yahu. Pandemi 4 aylik bir mazi. 3 yildir futbol oynamamizin bahanesi degil. Yilmaz Vural'da 500 bin euroya bu kadar futbol oynatir. Yabanci hoca aramaya gerek yok. Ki istersen tonla teknik adam getirirsin 3 milyon euro'ya. Getirdigin adamin bir sistem kurmasi icin umudun olur hic olmazsa. Fatih Terim 20 yil once bitmistir. Bu takim teknik adamsizda sampiyon oldu. Bu cop ligde sampiyon olmak icin saha kenarinda duracak kibir abidesine ihtiyaci yok.

Oybamadan şampiyon olunmaz,hele ki bu ligde. 20 yıl önce bitti dediğin kişi ile doruk noktalara ulaştın. Ne kalması gerektiğini söylemiyorum,ama şimdi zamanı olmadığını söylüyorum. Ayrıca bu maçtan sonra istifa edeceği kanaatindeyim. Benim düşüncelerim böyle.

Oybamadan şampiyon olunmaz,hele ki bu ligde. 20 yıl önce bitti dediğin kişi ile doruk noktalara ulaştın. Ne kalması gerektiğini söylemiyorum,ama şimdi zamanı olmadığını söylüyorum. Ayrıca bu maçtan sonra istifa edeceği kanaatindeyim. Benim düşüncelerim böyle.

Son 2 yilda oynamadan sampiyon olduk. Akilda kalan 3 iyi macimiz yok. Basaksehir'in basinda kus beyinli bir teknik adam olmasaydi bu yil 3'uncu sampiyonluklarini aliyolardi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt