Can Danacıyan
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2012
- 9.191
- 3.714
- 1.438
Bu rezillikler bu kişinin eseridir.Normal bir ligte 4. 5. olacak takımlar bu zatın becerisizliğiyle şampiyon olacaklar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

liverpool city macini izledigimde oyun durdukca guardilo ve kloop oyunculariyla konusuyor onlari yureklendrecek sekilde elliyordu.Pandemi doneminden sonra puan durumu yapilsa kume duseriz heralde.4 macta 2 puan
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nasil yani? 3 milyon euro'ya baska teknik adam bulamazmiyiz? Gelen teknik adam kendinden fazlami transfer yaptirir? Diagne gibi yeni coplere 13 milyon euro saydirmasindan cekinmiyormusunuz? Peki 3 yildir futbol oynamayan takima daha kac yil tahammul edebilirsiniz?Bu ekonomi ve bu pandemi içinde göndermek,yarar değil zarar verir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nasil yani? 3 milyon euro'ya baska teknik adam bulamazmiyiz? Gelen teknik adam kendinden fazlami transfer yaptirir? Diagne gibi yeni coplere 13 milyon euro saydirmasindan cekinmiyormusunuz? Peki 3 yildir futbol oynamayan takima daha kac yil tahammul edebilirsiniz?
liverpool city macini izledigimde oyun durdukca guardilo ve kloop oyunculariyla konusuyor onlari yureklendrecek sekilde elliyordu.
onlarda pandemi yok mu? oyuncuyu sen elleyip sirtini sivazlamazsan isin ciddiyetini asla anlayamaz. sen yakin davranacaksin ki futbolcu pandemi tehlikesi bitmis gibi sahada mucadele etsin

Ne sabri yahu. Pandemi 4 aylik bir mazi. 3 yildir futbol oynamamizin bahanesi degil. Yilmaz Vural'da 500 bin euroya bu kadar futbol oynatir. Yabanci hoca aramaya gerek yok. Ki istersen tonla teknik adam getirirsin 3 milyon euro'ya. Getirdigin adamin bir sistem kurmasi icin umudun olur hic olmazsa. Fatih Terim 20 yil once bitmistir. Bu takim teknik adamsizda sampiyon oldu. Bu cop ligde sampiyon olmak icin saha kenarinda duracak kibir abidesine ihtiyaci yok.Yabancı hocalardan getirebileceğini düşündüğün kim var? Başkan hasta,yöneticiler iş bitiren adam yok,kimseyi getiremezsin. Yerli hocalara baktığın zaman da hiç biri medya ve taraftar baskısını kaldıracak durumda değil diye düşünüyorum.
Evet dediğin gibi iyi oynamıyoruz,birşeylerin değişmesi lazım bunuda kabul ediyorum. Ama şu pandemi denilen şeyin geçmesi lazım. En az bir yıl daha sabır,tahammül veya beklemeliyiz.
Ne sabri yahu. Pandemi 4 aylik bir mazi. 3 yildir futbol oynamamizin bahanesi degil. Yilmaz Vural'da 500 bin euroya bu kadar futbol oynatir. Yabanci hoca aramaya gerek yok. Ki istersen tonla teknik adam getirirsin 3 milyon euro'ya. Getirdigin adamin bir sistem kurmasi icin umudun olur hic olmazsa. Fatih Terim 20 yil once bitmistir. Bu takim teknik adamsizda sampiyon oldu. Bu cop ligde sampiyon olmak icin saha kenarinda duracak kibir abidesine ihtiyaci yok.
Son 2 yilda oynamadan sampiyon olduk. Akilda kalan 3 iyi macimiz yok. Basaksehir'in basinda kus beyinli bir teknik adam olmasaydi bu yil 3'uncu sampiyonluklarini aliyolardi.Oybamadan şampiyon olunmaz,hele ki bu ligde. 20 yıl önce bitti dediğin kişi ile doruk noktalara ulaştın. Ne kalması gerektiğini söylemiyorum,ama şimdi zamanı olmadığını söylüyorum. Ayrıca bu maçtan sonra istifa edeceği kanaatindeyim. Benim düşüncelerim böyle.