Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah aşkına ilk yarıyı geride bitirdiğimizde hemen 2.yarının basında çift forvete dönme.. Çift forvete donup hangi maçı kazandık...Daha bu sezon ilk kasımpaşa maçında aynısı oldu 2.yarı kaleye gidemedik..
Daha önceki deplasman maglubiyetlerinde de hep aynı şey..

Belli ki ne yapmaya çalıştığını kendisi de bilmiyor. 3 senedir 1 gol atıp skorun üstüne yatma derdinde. Bunu yapmak istemesini anlıyorum. Çünkü takım çalıştıramıyor. Sağlam ele aldığını sakat ediyor. Takımın fizik durumu hızlı oyun oynamaya müsait değil.

Bence kendi kariyeri açısından 2-3 sene gidip işleri birilerinin yoluna sokmasını beklemesi doğru olur. Sonra işler yoluna girince gelip hazıra konsun. Takdirleri toplasın. Sonra tekrar her şeyi batırsın.

ne alaka?
forvet alınca hücumu çoklayınca gördüğün gibi maçı çevirmiyorsun kuzu çevirme oluyorsun.
Forvete odaklanma sadece mevcut yedek oyuncuların sakatlıkları ve form durumlarından dolayı maçı çevirebilecek hamle oyuncumuz yeterli değil.Feghoulinin form tutması lazım.Oğulcan 1.5 aydır yok.Belhanda sözleşme yenilenmediği için maç satacak potansiyele sahip saatli bomba.Babel yaşayan ölü gibi bişey.Taylan pubis olmuş diyorlar çok sıkıntılı doğruysa.Sadece kerem var oyun değiştirebilecek.İlk 11leri tartışılabiliriz

Bu sezon geriye düştüğümüz hiç bir maçı çeviremedik daha. Çevirmeyi bırak beraberlik bile koparamadık, geriye düştük mü direkt yeniliyoruz o maçlarda.

Bu kesinlikle normal değil.
çünkü eski fatih terim takımı devre arası iyi bi silkeler ve devre arası doğru değişiklikler yapardı. şimdi ise eteboyla pas oyunu oynamaya çalışıyor

Galatasaray´in sezon basindan beri bir oyun plani var, onu devam ettirecegine bir cok kez panikleyip bozuyor. Ankaragücünün ilk yari pozisyonu yoktu, golü olmayan penaltidan attilar. Bizim sorunumuz ise orta saha ile forvet ve kanatlar arasi top dagatamiyor olusumuz. Ne kanatlari besleyebiliyoruz, ne forveti. Ne Emre, ne de Gedson simdiye kadar öyle oyuncu kaciramiyorlar. Emre dar alanda kisa paslasmalarda etkili ücüncü bölgede. Etebo´dan zaten onlara pas cikaramiyor.
Ikinci yari Taylan, Belhanda ve Kerem girip, ayni oyunu devam ettirmemiz gerekiyordu. Cift forvete döndük gereksiz yere panikleyerek, ama Falcao zaten fizik olarak hazir degil, orta sahamiz orada üclüyken de bile besleyemiyordu takimi.

Ben Taylan´in sakatliktan dolayi da kesildigini zannetmiyorum. Alanya macindan sonra bir grup oyuncu kötü performansindan dolayi kesik yedi. Oysaki hatanin büyügü Fatih Hocadaydi, yorulmus ve cok zor galibiyet almis takima rotasyon yapmadi.

O gün bugündür zaten iyi bir futbol yok sahada. Hakem katliami oldu, ama ilk yari 2-3 atsan buna firsat vermiceksin.

Galatasaray´in sezon basindan beri bir oyun plani var, onu devam ettirecegine bir cok kez panikleyip bozuyor. Ankaragücünün ilk yari pozisyonu yoktu, golü olmayan penaltidan attilar. Bizim sorunumuz ise orta saha ile forvet ve kanatlar arasi top dagatamiyor olusumuz. Ne kanatlari besleyebiliyoruz, ne forveti. Ne Emre, ne de Gedson simdiye kadar öyle oyuncu kaciramiyorlar. Emre dar alanda kisa paslasmalarda etkili ücüncü bölgede. Etebo´dan zaten onlara pas cikaramiyor.
Ikinci yari Taylan, Belhanda ve Kerem girip, ayni oyunu devam ettirmemiz gerekiyordu. Cift forvete döndük gereksiz yere panikleyerek, ama Falcao zaten fizik olarak hazir degil, orta sahamiz orada üclüyken de bile besleyemiyordu takimi.

Ben Taylan´in sakatliktan dolayi da kesildigini zannetmiyorum. Alanya macindan sonra bir grup oyuncu kötü performansindan dolayi kesik yedi. Oysaki hatanin büyügü Fatih Hocadaydi, yorulmus ve cok zor galibiyet almis takima rotasyon yapmadi.

O gün bugündür zaten iyi bir futbol yok sahada. Hakem katliami oldu, ama ilk yari 2-3 atsan buna firsat vermiceksin.
Süleyman Dede Pubis dedi Taylan için.

Fatih hocamı çok seviyorum ama bu maçta baştan sona hatalı, Başlangıç kadrosu zaten yanlıştı ama değişikliklerde çok hatalıydı, Sorunumuz ön tarafa topu getirememekti ve orada pas akışını sağlayacak oyuncuya ihtiyaç duyuyorduk ki bu isimler Taylan ve Feghouli'ydi ama Falcao ile başladık ve hiçbir şekilde etkili olmadık. Maçın 2. yarısına Emre-Arda ve Etebo'yu çıkarıp Taylan-Feghouli ve Kerem ile başlasaydık bu maç her türlü bizdeydi 1-0'a rağmen.

Boşuna tartışıyoruz sorun orta sahada. Etebo Emre Gedson orta sahasını beşiktaşa koy ilk 4 te olamazdı şimdi. Birbiriyle alakasız uyumsuz saçma bir 3’lü.
Taylan gittikten sonra sürekli rezalet oynuyoruz farkındasınızdır sanırım.

Ben oynamamasinin nedeninin pubis oldugunu düsünmüyorum. Varsa öyle bir durum cikip aciklasinlar. Bir oyuncu sakatsa sakattir, bunun saklanmasina ne gerek var.
Pubis olduğunu açıklarlarsa ameliyat olmalı taylan yada dinlendirilmeli 1-2 ay.Şu an tamamen varsayımsal olarak konuşuyorum.Taylanı 1-2 hafta dinlendirip iğneyle oynatacaklar sezon sonuna kadar.Sivas maçı yada ondan sonraki maçta ilk 11 çıkar gibime geliyor.

Pubis olduğunu açıklarlarsa ameliyat olmalı taylan yada dinlendirilmeli 1-2 ay.Şu an tamamen varsayımsal olarak konuşuyorum.Taylanı 1-2 hafta dinlendirip iğneyle oynatacaklar sezon sonuna kadar.Sivas maçı yada ondan sonraki maçta ilk 11 çıkar gibime geliyor.

Bundan sonra illaki oynayacak...
Aciklarlarsa neden ameliyat olmak zorunda oldugunu da anlayamadim acikcasi.

Bundan sonra illaki oynayacak...
Aciklarlarsa neden ameliyat olmak zorunda oldugunu da anlayamadim acikcasi.
Reis pubis çok değişik bir hastalık ardanın başına geldiğinde araştırmıştım.Bir kaç tanıdığımında başına geldi.Ya iyice dinleneceksin.Dinlenmekten kastım en az 1.5-2 ay topla alakanı tamamen keseceksin.Dinlendirmenin garantisi de yok.2 ay dinlendin diyelim.İlk maçında aynı bölge yine ağrıyabilir.Ya da ameliyat olacaksın başka tedavisi yok

Kesinlikle o panik yüzünden oldu her şey. Ankaragücü kırılgan ve hataya müsait bir takımdı. 1-0 devam etse maç bir noktada kırardık bence. 2-0 ve üzerine kırmızı bizi tuş etti.

Reis pubis çok değişik bir hastalık ardanın başına geldiğinde araştırmıştım.Bir kaç tanıdığımında başına geldi.Ya iyice dinleneceksin.Dinlenmekten kastım en az 1.5-2 ay topla alakanı tamamen keseceksin.Dinlendirmenin garantisi de yok.2 ay dinlendin diyelim.İlk maçında aynı bölge yine ağrıyabilir.Ya da ameliyat olacaksın başka tedavisi yok

Tunahan Kula kardesim, mesele sakatligin ciddiyeti degil, madem ki bu cocuk dinlenecek o vakit idmanlara niye cikiyor ? Zaman zaman oyuna dahil oluyor ?

Ben bu olayin arkasindaki gizemi anlamadim sadece. Cocugun varsa sakatligi bilelim. Sampiyonlukta insan sagligindan önemli degil.

Bir de Sergen seviciler çıkmış 😂
Sergen, fazla yuksek oldu. Hikmet Karaman'in ceketini tasir olmaliydi. 4 yildir top oynamiyoruz. Ligin en les takimindan 50 dakikada 2 gol yemisiz ustune ustluk ligin en les teknik adamina kaybetmissin. Halen hakem konusmaya devam edin. Bahaneler hazir. Biz Galatasaray'ci olmaya devam edecegiz. Terimci ergenler isine baksin.

Aslinda 14 haziran 2020 ve sonrasi bile yeterince kahrediciyken,sezon basindan beri olmayan kirmizi kartlar,uydurulan penaltilar vs bunlara sabretmeye calistik.Ama sahada 1 degil,3 yanlis aleni karar birden verilip macin sonucuna direkt etki edilyosa ve rakibin dedikleri besiktas hakemle nerdeyse 12 puan toplarken,onun ablasi fenerbahce 15 puani avuclarken,onlara verilen ve verilmeyen kararlar ortadayken, her mac hakem hangi dk bizi dograyacak diye mac izlemekten ve bunun uygulandigini gormekten bikabilyo insan.Bu vazgecmek demek mi? hayir.Basaksehir maçındaki yalan penaltiyla basladilar,sonrasinda da devam etti eyyam ama kazandık ve istedikleri olmadi.Ankaragücü maci ise hakemlerin ve var odasinin saibesiyle neticelendi.13 mac var,Allahin adaleti bi yana elbet sacmalayacaklar,yol uzun.Galatasaray hocasi ve takiminin ciddiyetsizlikten uzak durmasi,taraftarın da sabirli olmasi sart.

Kesinlikle o panik yüzünden oldu her şey. Ankaragücü kırılgan ve hataya müsait bir takımdı. 1-0 devam etse maç bir noktada kırardık bence. 2-0 ve üzerine kırmızı bizi tuş etti.

3-4 felan bile yapardik. Ileride biraz bastigimizda zaten bocaladilar. Arda bile kac defa Onyekuru´yu pozisyona soktu, yada pozisyona sokacak firsat buldu. Bunu sag kanattan yapti. Emre, Gedson ve Etebo ise bu konuda cok yetersiz kaldi.

Tunahan Kula kardesim, mesele sakatligin ciddiyeti degil, madem ki bu cocuk dinlenecek o vakit idmanlara niye cikiyor ? Zaman zaman oyuna dahil oluyor ?

Ben bu olayin arkasindaki gizemi anlamadim sadece. Cocugun varsa sakatligi bilelim. Sampiyonlukta insan sagligindan önemli degil.
Canım kardeşim sen o adamı pubis diye açıklama yaptığın anda oynatamazsın.Hatırlarsan Arda'da aynı süreçten geçmiş açıklanmamıştı ilk ortaya çıktığında pubisi.Büyük ihtimal oyuncu ile takım doktorları konuşmuştur hocayla beraber.Oyuncu oynamak istediğini beyan etmiştir.Dinlendirip ağrı kesici vurarak oynayacak.İnsan sağlılığıyla alakalı bir durum değil.Pubisde oynadığın veya oynamadığına göre hastalık ağırlaşmıyor.Bölgesel ağrı olduğu için ağrının şiddeti azalıp artıyor sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt