Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki macta her sey batti butun emekler gitti inanamiyorum ya yillarin tecrubesi nasil bunu yapabilir diyecegim de zaten sanirim asil sikinti bu.
Cevresinde yanlisa,bu yanlis diyebilecek yok cunku

gecen sene de aynisini yapti
allahtan basaksehir sampiyon oldu

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Taraftara bize yaz transfer dönemine kadar izin verin der sonra 45 tane daha transfer ister!!

hocam inadın yüzünden bizi mutsuz ettin değdi mi ha?

Kredisi var dedikçe kendisi de buradan harcayayim diye bana yazın diyip durdu.
Düşünün bir yarış icindesin vurup geçeceğin o basit maçlar yüzünden isi zora sokuyorsun hoca çıkıp bana yazın diyor. Sana yazalım eyvallahta iki senedir sapkadan tavşan çıkarıp + olarak hangi maçı kazandırdın.
Fener maçı falan demeyin kalbinizi kırarım golden sonra yediğimiz baskilaein haddi hesabı yok ayrıca Galatasaray takımı her maca galibyet parolasıyla çıkar benim dediğim 1-0 2-0 geride olduğun hangi maçı hocanin muhteşem görüşü ve vizyonuyla çevirdik. Soru işte bu sen maç cevir sonra dersin bana yazın diye. Bahane üretmeye geldi mi önden koşuyor.

İki haftadır olanları aklım almıyor.... Hoca harbiden yaşlandı. Önünü göremez hale geldi. Maç kadrosuna bakıyorsun boktan, oyuncu değişikliklerine bakıyorsun boku sıvamaya başlıyor, en sonunda da hoca maç sonu bahane açıklamalarıyla tüy dikiyor.

İyi oynadığında alkışlayacağız, kötü oynattığında da hesabını soracağız. Hep destek, tam destek bizim taraftara göre değil. Galatasaray'da başarısızlık varsa yerine yenisi gelir. Bu hep böyle olmuştur. Hoca böyle devam edecekse bir kaç sene milli takımda takılsın, son senesini de jübile yaparak başkanlığa aday olsun.

Hocam bu sene ya şampiyonsun yaa yolcu 4 senedir kötü olan futbolumuza sabrımız kalmadı artık ayağını denk al.

Hocam Allahını seversen bu takim ne oynuyor 4 senedir. Pas oyunu diye bişey tutturdun hem kendi kimyana uymuyor hem kulübün kimyasına uymuyor. 1 milyar euroluk Barcelona bu oyun anlayışını terk etti darma duman etti almanlar herifleri, sen 30 milyon euroluk takımla omer bayramla, maç başına 20 top kaybı yapan belhandayla bu oyun anlayışını 4 yildir ısrarla oturtmaya çalışıyorsun. Kariyerinin sonunda, terim futboldan anlamıyor, terim taktik bilmez laflarını yedirmek ve istatistiğine 1 şampiyonluk daha ekleyip tamamen çekilmek istediğinden bu sene özellikle sifir risk aldın. Terim sorunlu da olsa her topçu dan yıldız çıkartır argümanı da sona erdi. Evladı yüzünden de bu seneyi hiç etmek üzereyiz. Tabi ki hakemler, tff, mhk, k.o.ç bu sene vitesi arttirdi saçma sapan aleyhimize kararlar cezalar kartlar şerefsizlikler diz boyu ama bu güzel futbol göremediğimiz, kötü top oynadığımız gerçeğini de değiştirmiyor malesef.

Transfer transfer dedin yapıldı karşındaki anadolu takımlarının bütçesi mi var adamlar 100k euroluk topcularla yeniyor.2 senedir şu takımın gerçek anlamda ne oynadığı belli değil tamamen kadro kalitesi farkından aldık aldığımız maçları.Eski gs 1 maç yenilir sonraki maç 4 atardı.

Taa ilk devre ilk yariyi 3-0 önde kapadigimiz maçta oyuna donk-arda-babel girmişti sanırım öyle birşeydi değişikliklerin yaş ortalaması 34 falandı işte. O gün dedik gençlere bu macta guvenmezsen sen gidip ligin devamında genç oyuncuyu kendine inandiramazsin. O zamanlar fener ferdiyi Sergen ridvani falan sokup kazanmaya çalışıyordu. Bizde kadro kısıtlı yea diye ağlıyorduk.
Hoca büyük güç mü elbet ama insan göz göre göre takimi kotu olmasin izlemez, değişikliklerin hepsi mi kötü olur bir takımı hiç mi toparlamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt