Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.149
- 4.169
- 2.418
Bulamadı daha arıyo kimler oldugunuInanan arkadaslarimiz diye bahsettigin oyuncular kimler acaba en cok onu merak ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bulamadı daha arıyo kimler oldugunuInanan arkadaslarimiz diye bahsettigin oyuncular kimler acaba en cok onu merak ediyorum.
Messi,Ronaldo,Bruno Fernandes,Ramos filanBulamadı daha arıyo kimler oldugunu
Bugün aynısını yazdım bi ton cvp yazdılar hep ne zmn maddi olarak biraz düzlüge cıktık ve kadro iyi o zmn gelmiştir büyük galatasaraylıbakın hani takım zordayken terim gelir kurtarır denir ya alakası yok terim bugüne kadar tekrar gelişlerinde hep kaliteli takımlara gelip enkaz bıraktı
lucescunun takımı öyleydi çoğu kendi gelmeden kurulan muslera yerine lauro istediği seneden sonra öyle bu gelişi de öyle
şu anda bırakacağı takımı terime versen gelmez mesela
HAHAHAHHAHAHAHAHHAAHoca oyundan zevk almis. Iyi oynamisiz onu anlatıyor![]()
Cok sakin bir sekilde sanki kazanmisiz gibi konuşuyor. Garip.HAHAHAHHAHAHAHAHHAA
ADSM BIZIMLE DALGA GECIYOR YEMIN EDIYORUM.
BIR INSANDA 1 GRAM UTANMA OLMALI.
Bu ne demek? Anlayan var mı?
Son maçlarınız eğlenin demeye getirmiş herhalde. Ama böyle farklı konuşunca etkilediğini falan düşünüyor galiba
Vallahi olan en masumuna olur şimdiden diyeyim. Linnes falan kendine kulüp bulsun şimdiden. Luyindamaya niye sakatlandin diye sattirma sansi bile var.Bildiğim fatih terim konuşuyorsa anladığım durum kötü kollayın dötü adlı bir mesaj olmuş.
Linnes gitsin zaten kontenjan yiyor boşuna. Geçen yaz hazırlık maçlarından beri diyorum gitmesi gerektiğini.Vallahi olan en masumuna olur şimdiden diyeyim. Linnes falan kendine kulüp bulsun şimdiden. Luyindamaya niye sakatlandin diye sattirma sansi bile var.