Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazı arkadaşlar macı kazandıgımız icin üzgün sanırım

________________________________________imza _____________________________________

Adanalıyız Allahın Adamıyız
Adalet Şaşar Hasan Şaşar Terim Şaşmaz

Fatih Terim: "Geleceği doğru planlamalıyız. Geçen sene 'Böyle gitmez' dedim, kimse bana sormadı 'Bu adam niye böyle diyor?' diye. Şampiyonlar Ligi'ne gitmek ekonomik anlamda küçük bir pansuman oluyor ama bu yarayı kurutmak için neler yapmak lazım, onun kaygısını duymalıyız."

Fatih Terim’e an itibariyle tüm inancım bitti. Son 5 senedir yatıp, dünyaları götüren Selçuk’a neler dedi neler. Antrenör olarak yanında olacakmış.

Hoca sonunda aklını başına alır, kaliteli yardımcılar fitness hocaları getirir derken Selçuk gibi futbol ahlakı olmayan adamı teknik ekibe alıyor. Yazık. Eskiden çok sevdiğim Fatih Hoca son üç yıldır tanıyamadığım kadar berbat gidiyor.

İnanılmaz, anlamıyorum. Yaştan mı acaba. Acayip şaşkınım.

Koşmayan, basmayan, rezil bir takım. Disiplin yok, taktik yok, koşmak yok, bindirmeler yok, rakip ceza alanında fazla adamla girmek yok, yok oğlu yok.

Eskiden kötü giden ilk yarıdan sonra hatta nadir bile olsa ilk yarı bitmeden oyuncu değiştiren, devre arasında değişiklikler yapıp maçı getiren Terim YOK.

Adaletli forma dağıtan hoca yok. Bu Belhanda ve Feghouli’yi fırsat varken nasıl bonservis ile gitmelerini veto edersin? Hak etmedikleri halde nasıl her maç oynatırsın?

Ne oldu Fatih hoca’ya anlamıyorum.

Umarım fikrini değiştirir ve kendi isteği ile sezon sonu gider.

Bazı arkadaşların anlamadığı şey , Şener ve Jimmy’i aldırmak teknik bir karardır ancak onlara 3 yıllık sözleşme + 1-2 milyon maaş yönetimsel bir tasarrufdur. Hoca rotasyon için bana Şener’i alabilirsiniz der, yönetim anlaşmayı yapar. Anlaşma olmazsa hocaya iletirler ve alternatiflere bakılır. Yani gidip Jimmy ile 3 yıllık anlaşalım diye hoca demiyor.

Eleştirmek en doğal haktır, fakat birazda kafayı kullanmak lazım. Oyunu beğenmezsin, hocanın kenardaki iletişimini beğenmezsin olur. Ama yapılan sözleşmelerden hocayı sorumlu tutmak ahmaklıktır.

3 senedir bu takımın transfer işlerinden sorumlu olan adam Abdürrahim,
Başkan ortada yok,
Hakemler car car doğruyor,
Rakip başkanlar hakaretler ediyor,
Bizim bir basın sözcümüz bile yok, klavye başından 4 satırlık kınama..

Bir de ayak tenisi muhabbeti var.
Arkadaşlar , idman fotoğrafları için, antrenman basına kapalıysa son 10 dk kulübün fotoğrafçıları gelir.
Antrenmanların sonunda ayak tenisini sadece biz değil, Mourinho ‘da yapıyor.
Ayak tenisi kondisyon, takım içi enerjiyi arttırma ve kaynaşma için kullanılır.

50 senelik hoca bir şey bilmiyor, bizim bu sözlükteki klavyeciler gelmiş antrenman beğenmiyor..

Biatci olmak zor, savunacağız diye artık nereden ne buluruz diye yirtiyorlar kendilerini. Selçuk yardımcı hoca olacak bunu bile savunanlar var. Kaç senedir yanına kukla alma harbi bu işten anlayan adam al ki hatalarında uyarsın diye yirtindi insanlar ama arkadaş Hasan'ı gönderdi daha sünepe olanı getirdi. Yine egosu kazandı yani. Neyse nasipse son bir sene... İnşallah... Oynasın oyuncağıyla sonra yönetimi de beraberinde götürür zaten...

Biatci olmak zor, savunacağız diye artık nereden ne buluruz diye yirtiyorlar kendilerini. Selçuk yardımcı hoca olacak bunu bile savunanlar var. Kaç senedir yanına kukla alma harbi bu işten anlayan adam al ki hatalarında uyarsın diye yirtindi insanlar ama arkadaş Hasan'ı gönderdi daha sünepe olanı getirdi. Yine egosu kazandı yani. Neyse nasipse son bir sene... İnşallah... Oynasın oyuncağıyla sonra yönetimi de beraberinde götürür zaten...
Belhanda taraftara küfür eder ama hala oynatılmaya devam edilir - Hocanın bir bildiği vardır
ŞL'de 6 maçta sadece 1 gol atılır ve sadece 2 puan toplanılır - Hocanın bir bildiği vardır
2 sezondur sezonun ilk yarılarında çok puan kaybederiz - Hocanın bir bildiği vardır
3 senedir ayağına top gelmemiş Arda'yı ister hatta yönetimle problem yaşar - Hocanın bir bildiği vardır
Emin'i içerideki Antep maçında oynatmaz ama deplasmanda şampiyon Başak'a karşı oynatır - Hocanın bir bildiği vardır
7 senedir yatan Selçuk'u yardımcı hoca yapar - Hocanın bir bildiği vardır
Galatasaray'ı bırakır tüpçüyle kahkaha atarak milli takımın başına geçer - Hocanın bir bildiği vardır

Fatih hoca dünyanın en bilgili antrenörüymüş de bizim haberimiz yokmuş meğersem.

evet hojjam yeni sezona az kaldı. önümüzdeki sezon için mazeretleri duymayız inşallah
avrupa maçları sıkışık fikstür ocak haziran zırvalarını duyacak hal kalmadı kimsede

Siz yemin ediyorum egitilmezsiniz...
Terimden önce kim vardi ve nerdeydik?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt