Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20200613_195040.webp

Üç senedir kaliteli, hem ofansif hem defansif iyi organize olarak oynanmış kaç maçımız var?

Bu bitik Türkiye Ligi’nde şampiyonluk bana yeterli gelmiyor ki rakip yokken şapkadan rakipler çıkartıp zar zor kazanıyoruz. 60 milyon Euro’luk takımla şu futbol büyük rezalet. Forvetinde Falcao var, adamı pozisyona sokmayı geç, topa dokunduramıyoruz.

İkinci yarı çıkıp maçı alabilirler, bu yıl da şampiyonluk gelebilir ama bu iğrenç futboldan ben bıktım. Keyifle maç seyredemiyoruz. Keyfi geç sahada koşan oyuncu yok, adamlar her maç iddialı şekilde çok az koşuyor, çok az pozisyona giriyor, Muslera’yı her maç Süpermen olmaya zorluyorlar. Gerçi o da yok artık...

Yeter...

Bu maçta puan kaybı olursa kendisine yazar. Takım çok kötü hazırlanmış. Kondisyon yerlerde olduğu için pres yapamıyoruz. Saracchi'yi falan kim aldırdı Nagatomo bunu şeyinde sallar. Leş gibi futbol var.

Evet Saracchi geldiginde ve ilk macindan sonra forumda, Nagatomo gibi hücuma katkisi olmayan adamdan sonra gözlerimiz gercek ve orta yapmayi bilen sol bek gördü mesajlar ucusmuyordu...

Şu orta sahayı boşaltıp forveti ikileme işinden ne zaman vazgeçeceksin yaw

Korona sadece bize korona mı? Trabzon nasıl kazanıyor? Başakşehir nasıl kazanıyor? Rize bize nasıl köpek gibi saldıracak enerjiyi buluyor?

Mazeret istemiyorum ben artık! Yeter ulan! Bu sezondan ümidim yok artık, Muslera’nın sakatlığından sonra.

Hoca son şansın önümüzdeki sezon. Şampiyon oldun oldun, yoksa al ekibini defol git.

Seviyorum sayıyorum, bazı hareketlerin hoşuma gitmese de geçmişi düşünüp sineye çekiyorum. Ama kredin bitti artık yeter. Kaç sezondur sahada oyun adına hiçbir şey görmüyoruz.

Dediğim gibi hoca, artık son şansın önümüzdeki sezon. Dahası yok!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ağır leş bi takım. Eski terim takımları o Muslera olayından sonra 3-4 tane saplardı mafya kılıklı takıma.

Ufacık bir kıpırdanma olmadı. Bir diğer konu orta sahayı boşaltıp forvet almanın takım adına daha kötü olduğunu görmeli 4 veya 5.maç bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt