Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen yaz yerli kaliteli genç oyunculara yönelmek varken nerde 32 lik fenerin malatya nın bıraktığı adam var onlara çöktün üstüne birde kiralık ağır vasıtalar eklendi hala arda arda diyorsun hoca ailende sende rahat edersiniz emeklilik zamanı geldi çoktan bu kadar

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şimdi Bodrum'da hava ve deniz çok güzeldir!!

Futbol seni bırakmış ama sen bizi bırakmıyorsun.
Son iki senede karşıda rakip makip yoktu bir tek fenerasyon vardı.
Onlara karşı şampiyon oldun o kadar başkada bir numaran yok.

Avrupa'da bizi rezil rüsva ettin.

ama yenilgi gelince forumda attığın mesaj ve likelarından geçilmiyor. böyle insanları hiç sevmem kıl olurum

Şu ortamda oyuncu motive etmek pek kolay değil, bizim kadronun genelide çok sıkı adamlardan oluşmuyor mental olarak ben şaşırmadım pek.

Fatih Terim in kredisi her zaman vardır. Güvenimiz sonsuzdur. Ama 2 sezondur sezon başlari takım fızıksel olarak neden kötü. Ligin 2. Yarisi toparlayıp şampiyon olduk hep. Bu senede pandemi öncesi ligin en formda takımıydık. Şuan ki durumumuz sezon başindan farksız. Halbukı bu sefer 34 haftalık degil 8 haftalık fızıksel guce ihtıyac vardı. Gayette yeterli zaman vardı bu hazırlık için. Fatih Terimin 2 sezondur sıkıntısı teknık taktık degil takımın fızıksel durumu bence.

Bir sene de şampiyon yapmasın yav ne olacak ? Gidince kim gelecek ? Ben söyleyeyim bizimkiler de Cocu gibi bir tip getirirler sonra Fenerin olduğu gibi alaya alırlar bizi.Hoca gidince bizim çöp lige iyi hoca mı gelir zannediyorsunuz ? Hiç Okan falan demeyin.Okandan daha tecrubeli, öyle ya da böyle Başakşehiri senelerce şampiyonluğa oynatmış A.Avcı teneke bağlanarak gönderildi Beşiktaştan. Siz dusunun çaylak Okana neler yaparlar.Ben öyle bir sene başarısız oldu diye gitmesi için bayrak tutanlardan olmam sanıyorum.Daha bismillah 1 hafta tam kadro oynayamadık. Ligin belki de en değerli iki stoperi kadromuzda ama ikisi de sakatlandı.Senelerce sakatlanmayan Muslera gitti.Falcao ve andone haftalar boyu oynamadılar. Andone kariyerinde yaşamadığı sakatlıkları yaşadı burada.Yani özetle bu sezon 10 hafta kadar sure dışında hiç de iyi oynamadık ama başımıza gelenler pişmiş kellenin başına gelmedi.

Her sene sampiyon olmayalim eyvallah. Ama her sene sampiyon olmak zorunda olmayalim o zaman. Oyle kadrolar kuruyorsun ki, sampiyon olamadik mi buyuk sikintiya giriyoruz. Kiytirik superlig icin 60 milyon euro maas alan kadro istiyorsun. Ama basari gelmezse kimse bir sey demeyecek. Senin yaptirdigin masraflara Rize gibi 10 tane takim kurulur. ama senin arkanda seyirci destegi olmadi mi koy takimina dahil dis geciremiyorsun.
Sistem bilmezligin yuzunden oyuncular birer birer telef oluyor. oynadigimiz futbolu oynamak icin 20m tl'lik hocaya ihtiyac yok. 3 senedir ne katti takima diye dusunuyorum. Bir sey goremiyorum. Sadece takimdan neler goturdugunu goruyorum. surekli gerileyen bir cizgide gidiyoruz.

Daha öncede söylemiştim yine söylüyorum bizim lig sampiyonlari şampiyonlar ligine alınmamalı bize göre değil artık oralar
Aksine daha çok zararı oluyor ligin ilk yarıları hiç oluyor + rezil olmak

yiğenim 8 maç arka arkaya galibiyet aldığımız zamanlara baktım ortalıkta görünmemişsin forumda.

ama yenilgi gelince forumda attığın mesaj ve likelarından geçilmiyor. böyle insanları hiç sevmem kıl olurum
Canım benim, milyonluk yeteneksizler görevlerini yapıp 3 puan kazandı diye gelip teşekkür mü edecektim?.

Başta teknik heyet olmak üzere bu takımın bu ligde hiç kasmadan 80 puan alması lazım.
Bzimkiler anca sahada hayalet gibi dolaşıp rakip oyuncuları izlesinler

Öyle saçma sapan argümanlar ile teknik heyeti savunup futbol cahilliği yapma.

Buradaki troller neyse de insan içinde senle çok dalga geçer kuşlar ;)

tuzlaspora yenıldıkten sonra gelen sıparıs bır soruya verdıgı cevapla gegenpressıngı ta mılenyumda ıcat ettıgını ıddıa eden

ancak o tarıhten 20 sene sonra sahada alan paylasımı konusunda avrupadakı tüm lıglerde sampıyonluga oynayan takımlar arasında belkı de en kötüsünü bızlere ızleten teknık adam

Deplasman fobisi aynen devam. Hemde taraftari olmayan bir stadyumda. Bunun yaninda okadar kritik sakatlik. Bu takim muslera ile her maca 1-0 önde başlıyordu. Baska takim tutan arkadaslarim takimimizdan en cok Musleraya ozeniyorlar. Falcao yu falan gectim. Kart cezalilari hakeza.

Bu sebepten sampiyonluga inancim devam etsede (cunku biz Galatasarayliyiz) kendimi kotu son'a hazirliyorum. Takım ışık vermiyor.

Türkiye kupasida gitti. Bu yil elde sifir olma ihtimali bir hayli yuksek. Korkunc bir istatistik. 2 sene ligi goturdukten sonra bu sonucu kimse aciklayamaz. Ciddi hasta olan Mustafa baskanada yazik ve haksizlik. Ya hoca, ya da oyuncular birseyleri idrak etmiyor suan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt