- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana göre değinilmesi gereken nokta da bu. Her sene şampiyonluk beklenmesin ama bu maliyetlerle şampiyon olmadan başa çıkmak mümkün olmuyor. Ki bizim taraftar 3 kuruşluk kadrolarla oynayan Gerets'den tut altyapı hocası Riekerink'den bile şampiyonluk beklemiştir. Şaşaalı ve pahalı kadrolarla oynayan Terim'den beklemesi anormal değil.Her sene sampiyon olmayalim eyvallah. Ama her sene sampiyon olmak zorunda olmayalim o zaman. Oyle kadrolar kuruyorsun ki, sampiyon olamadik mi buyuk sikintiya giriyoruz. Kiytirik superlig icin 60 milyon euro maas alan kadro istiyorsun. Ama basari gelmezse kimse bir sey demeyecek. Senin yaptirdigin masraflara Rize gibi 10 tane takim kurulur. ama senin arkanda seyirci destegi olmadi mi koy takimina dahil dis geciremiyorsun.
Sistem bilmezligin yuzunden oyuncular birer birer telef oluyor. oynadigimiz futbolu oynamak icin 20m tl'lik hocaya ihtiyac yok. 3 senedir ne katti takima diye dusunuyorum. Bir sey goremiyorum. Sadece takimdan neler goturdugunu goruyorum. surekli gerileyen bir cizgide gidiyoruz.
Bonservis harcamadan yapıyoruz transferleri 2 yıldır. Ne olmasını bekliyordunuz en azından o topçuların gelmesi için?Her sene sampiyon olmayalim eyvallah. Ama her sene sampiyon olmak zorunda olmayalim o zaman. Oyle kadrolar kuruyorsun ki, sampiyon olamadik mi buyuk sikintiya giriyoruz. Kiytirik superlig icin 60 milyon euro maas alan kadro istiyorsun. Ama basari gelmezse kimse bir sey demeyecek. Senin yaptirdigin masraflara Rize gibi 10 tane takim kurulur. ama senin arkanda seyirci destegi olmadi mi koy takimina dahil dis geciremiyorsun.
Sistem bilmezligin yuzunden oyuncular birer birer telef oluyor. oynadigimiz futbolu oynamak icin 20m tl'lik hocaya ihtiyac yok. 3 senedir ne katti takima diye dusunuyorum. Bir sey goremiyorum. Sadece takimdan neler goturdugunu goruyorum. surekli gerileyen bir cizgide gidiyoruz.
Futbolcu satacaklar yöneticilik almak değil satmakta önemli diagne kazığı elimizde kaldı hoca herkesi alın diyor belhanda kalsın diyor kim gidecek pekiBonservis harcamadan yapıyoruz transferleri 2 yıldır. Ne olmasını bekliyordunuz en azından o topçuların gelmesi için?
Duyan da çok seçeneğimiz vardı biz bunları seçtik sanacak.
Unutuyor herkes uefa cezasını. Ok eleştiri güzel bir şey ama bu şekilde değil.
Emin miyiz böyle bir şey olduğuna? Ederini bulan gider demiyor mu Terim sürekli?Futbolcu satacaklar yöneticilik almak değil satmakta önemli diagne kazığı elimizde kaldı hoca herkesi alın diyor belhanda kalsın diyor kim gidecek peki
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şimdi Bodrum'da hava ve deniz çok güzeldir!!
Futbol seni bırakmış ama sen bizi bırakmıyorsun.
Son iki senede karşıda rakip makip yoktu bir tek fenerasyon vardı.
Onlara karşı şampiyon oldun o kadar başkada bir numaran yok.
Avrupa'da bizi rezil rüsva ettin.
Gercekten rezalet.
uza!Ne yazık ki istifa edecek gibi gorunmekte