- 5 Eylül 2014
- 85.833
- 72.100
- 4.513
biraz kendine gelsin her gün her gün yoruldu cancağızımaşkiton ceza yemiş sen hala isyan çıkartmadın mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biraz kendine gelsin her gün her gün yoruldu cancağızımaşkiton ceza yemiş sen hala isyan çıkartmadın mı ?
Canım benim, milyonluk yeteneksizler görevlerini yapıp 3 puan kazandı diye gelip teşekkür mü edecektim?.
Başta teknik heyet olmak üzere bu takımın bu ligde hiç kasmadan 80 puan alması lazım.
Bzimkiler anca sahada hayalet gibi dolaşıp rakip oyuncuları izlesinler
Öyle saçma sapan argümanlar ile teknik heyeti savunup futbol cahilliği yapma.
Buradaki troller neyse de insan içinde senle çok dalga geçer kuşlar
boş yapmışsın her zaman ki gibi. her zaman para harcayınca başarı gelmiyor işte. arapları klüp sahibi olduğu takımlar var başta psg ve manu. başarı var mı -yok. evet bende kabul ediyorum 2 senedir doğru düzgün üstünlük kurduğumuz maç sayısı az ama virüs olayına kadar sağlam bir ivme kazandık son seyircisiz maçı saymaz isek 9 maçta 8g 1b aldıkCanım benim, milyonluk yeteneksizler görevlerini yapıp 3 puan kazandı diye gelip teşekkür mü edecektim?.
Başta teknik heyet olmak üzere bu takımın bu ligde hiç kasmadan 80 puan alması lazım.
Bzimkiler anca sahada hayalet gibi dolaşıp rakip oyuncuları izlesinler
Öyle saçma sapan argümanlar ile teknik heyeti savunup futbol cahilliği yapma.
Buradaki troller neyse de insan içinde senle çok dalga geçer kuşlar
boş yapmışsın her zaman ki gibi. her zaman para harcayınca başarı gelmiyor işte. arapları klüp sahibi olduğu takımlar var başta psg ve manu. başarı var mı -yok. evet bende kabul ediyorum 2 senedir doğru düzgün üstünlük kurduğumuz maç sayısı az ama virüs olayına kadar sağlam bir ivme kazandık son seyircisiz maçı saymaz isek 9 maçta 8g 1b aldık
11-12 sezonunda da terim var diye yine şuan ki gibi sallıyordun takıma buna eminim. o takım maaş bütçesi ve verilen bonservis olarak düşük seviyedeydi ve o bütçeye rağmen çok sağlam başarı yakaladık bence. o zaman bjk milyon eurolar harcadı portekiz tayfasına ama başarı gelmedi ama başarıyı biz kazandık.
KARDEŞİM SİSTEMİ OLAN HOCAYI SÖYLE YILLARDIR SİSTEM SİSTEM KAFAYI YEDİN BE ADAM. HERKES İSTİYOR SİSTEMLİ ADAMI.Renktaş bizde biliyoruz para ile başarı gelmiyor.
Ondan dolayı sürekli diyorum; sistemi olan bir hoca ve ekibini getirelim
Maaş bütçesini de 30 m€ seviyesine çekelim.
Senin bahsettiğin takımlar, o bütçeye rağmen başarı gelmeyince hemen tekmeyi basıyor.
Bizimde şimdiden önlem almamız lazım.
2. yıldan sonra zaten mental olarak doygun olan takım yüzünden sahada hiçbirşey yapmayan adamlarla dolu bizim takım. mental olarak cidden çok kötü bir takımız. winner veya lider bi topçu yok bir kere takımda.
Philips Clement,KARDEŞİM SİSTEMİ OLAN HOCAYI SÖYLE YILLARDIR SİSTEM SİSTEM KAFAYI YEDİN BE ADAM. HERKES İSTİYOR SİSTEMLİ ADAMI.
COCU DENEN HERİF SİSTEMLİYDİ PSV DE NOLDU ? HERİF 5 YIL PSVDE ÇALIŞTI FB YÜKSEK MAAŞ VERMESEYDİ BELKİ HALA DEVAM EDİYORDU
son 2 adamın götünden kan alırlar burdaPhilips Clement,
Marco rose,
Bende bjeilca
Arayan daha iyisini de bulur
Yeterli bulmak işte.
Cocu cocu diye diye milleti yabancı hocadan korkurttunuz.
Bizim ülkede başta yerli oyuncular yabancı hocaların altını oyuyor.
Bu sebeple çoğu başarılı olmuyor.
genç alman hocalar gelmez zaten buraya sanmıyorumOnu birak Roseyi silksen getirmez.
Sadece burada da değil ki.Avrupa da aynı.3 sene ust uste şampiyon olmak ciddi manada zor.
Aynı şekilde PSG, Juve, Ajax, Olympiakos gibi takımlar da var. Bence doğru bir argüman olmamış Umut renktaşımızın.bayern bu sene yedinci veya sekizinci kez arka arkaya sampiyon oldu
Ulan bjelicayi fbden önce tanimiyordunPhilips Clement,
Marco rose,
Bende bjeilca
Arayan daha iyisini de bulur
Yeterli bulmak işte.
Cocu cocu diye diye milleti yabancı hocadan korkurttunuz.
Bizim ülkede başta yerli oyuncular yabancı hocaların altını oyuyor.
Bu sebeple çoğu başarılı olmuyor.