Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olağanüstü şeyler oluyor yaw, covid denen şey olmasa champ olacağımız gün gibi ortadaydı
seyircisiz bjk maçı+3 ay lig iptali+rizede sakatlık ve hakem faciasının faturasını tek 1 adama kesmeyi doğru bulmuyorum

Şöyle bir şey de var ama,korona bir tek bize yoktu.Herkese vardı.Az çok izledik lig maçlarını.Fizik durumu olarak en kötü takımlardan biriyiz,belki de en kötüsü bile olabiliriz.Hoca korona sürecindeyken takımın iyi çalıştırılmadığı için Hasan Şaş'la arası açılmış diyenler var mesela.Takımın halini görünce çok mantıksız gelmedi bana açıkçası.

Şöyle bir şey de var ama,korona bir tek bize yoktu.Herkese vardı.Az çok izledik lig maçlarını.Fizik durumu olarak en kötü takımlardan biriyiz,belki de en kötüsü bile olabiliriz.Hoca korona sürecindeyken takımın iyi çalıştırılmadığı için Hasan Şaş'la arası açılmış diyenler var mesela.Takımın halini görünce çok mantıksız gelmedi bana açıkçası.
ama covid var diye idman ertelenirken alkışlanıyordu
oyuncuların sorumsuzluğu daha fazla gibi bu hususta

ama covid var diye idman ertelenirken alkışlanıyordu
oyuncuların sorumsuzluğu daha fazla gibi bu hususta

Diğer takımların oyuncuları çok profesyonel çok sorumluluk sahibi de bir bizimkilerin mi alayı sorumsuz sorusu akla geliyor burada da,çok gerçekçi ihtimal değil bence bu.Direkt Fatih hoca sorumludur diyemem,adamın başından geçenler ortada ama diğer teknik heyettekilerin sorumluluğu olduğu apaçık ortada.

Diğer takımların oyuncuları çok profesyonel çok sorumluluk sahibi de bir bizimkilerin mi alayı sorumsuz sorusu akla geliyor burada da,çok gerçekçi ihtimal değil bence bu.Direkt Fatih hoca sorumludur diyemem,adamın başından geçenler ortada ama diğer teknik heyettekilerin sorumluluğu olduğu apaçık ortada.
Futbolcu aleminin üzerinden sopayı eksik edersen böyle oluyor işte.

Işte bu yüzden yıllardır yanına doğru dürüst yardımcı alsin diyoruz.

Hasanı Ümiti çok severiz ama bunlar maalesef boş yardımcılar.

sent via GSC

rize bize ilk dakikadan itibaren rahat şekilde 1 pas bile yaptırmazken biz rizeye çok rahat top çevirme fırsatı verdik. ligin ilk yarısındaki emekli takımı bir galatasaray izledik rize maçında

2.yarı itibariyle premier lig takımı gibiydik. yıllar sonra izlediğim en kompakt galatasaraydı. şampiyonluğa sonuna kadar inanıyordum.

ama o kompakt takımdan eser kalmamış yine pamuk şekeri gibi olmuş

sorumlusu fatih terimdir

bu kadro sakatlıkla çok uğraştı ama darbeye bağlı olmayan sakatlıklar yüzünden çok çektik (muslera ve rizdeki andone hariç)

takımın iyi çalışmadığı buradan bile belli

takım iyi çalışmıyor ve bu net şekilde görülüyor. marcao, luyindama, andone (ilk sakatlığı), lemina, falcao gibi sakatlıklar da antreman yapmamanın şahidi

maalesef oyunu da okuyamayan bir terim

ilk yarı bittiğinde çöp oğlu çöp saracchiyi çıkarıp ömeri sola çekse ve ortasahaya emreyi alsa daha iyi olurduk.

ahmeti çıkardı, ortasahadaki en etkili isim olan leminayı stopere çekti ve sıvama kısmını da yaşattı takıma

koskoca galatasaray ligte pamuk şekeri gibi dağılıyor. bu kabul edilemez. sorumlusu da izliyor

rize bize ilk dakikadan itibaren rahat şekilde 1 pas bile yaptırmazken biz rizeye çok rahat top çevirme fırsatı verdik. ligin ilk yarısındaki emekli takımı bir galatasaray izledik rize maçında

2.yarı itibariyle premier lig takımı gibiydik. yıllar sonra izlediğim en kompakt galatasaraydı. şampiyonluğa sonuna kadar inanıyordum.

ama o kompakt takımdan eser kalmamış yine pamuk şekeri gibi olmuş

sorumlusu fatih terimdir

bu kadro sakatlıkla çok uğraştı ama darbeye bağlı olmayan sakatlıklar yüzünden çok çektik (muslera ve rizdeki andone hariç)

takımın iyi çalışmadığı buradan bile belli

takım iyi çalışmıyor ve bu net şekilde görülüyor. marcao, luyindama, andone (ilk sakatlığı), lemina, falcao gibi sakatlıklar da antreman yapmamanın şahidi

maalesef oyunu da okuyamayan bir terim

ilk yarı bittiğinde çöp oğlu çöp saracchiyi çıkarıp ömeri sola çekse ve ortasahaya emreyi alsa daha iyi olurduk.

ahmeti çıkardı, ortasahadaki en etkili isim olan leminayı stopere çekti ve sıvama kısmını da yaşattı takıma

koskoca galatasaray ligte pamuk şekeri gibi dağılıyor. bu kabul edilemez. sorumlusu da izliyor

@Serkan G. Veren nerede bilgin var mı?

Bu sene isim bazında iyi olsa da takım anlamında iyi takım kuramadık, üstüne çok ciddi sakatlıklar yaşadık üstüne son dakikalarda ya da aptal şekillerde 10a yakın puan kaybettik, üstüne korona belası geldi şimdi de Muslera gitti.

Hepimiz biliyoruzki korona falan olmasa o takım Bjk'yi yener, o dönem lig devam etse şampiyon da olurdu.

Hala biten bir şey yok da, bu yukarıda saydıklarım BAHANE değil, ciddi ve önemli problemler.

Abi bence iki stoperinin gitmesi üstüne de kalecinin gitmesi bir bahanedir. Ahmet ile oyun kalitesinin ne kadar düştüğü ortada.

Yla sen git ya cimsire yada eski ogrencine sampiyonluk kaptir.
Yakisma di be hoca

JJ | MP

Ben Fatih Hoca'ya kızamıyorum. Yıldız forvetimizi aylarca kullanamadık. Defansın en önemli adamından hiç faydalanamadık. Kalecimiz, gözümüzün nuru sakatlandı. Marcao'da en kritik dönemde sakatlandı. Bazen olmayınca olmuyor işte.

Eleştireceğim nokta takımın çok geç form tutması olur sadece. Bu sezon başındaki oyunumuz ile 2. devre ( Bunda babel gibi ağır oyuncuların yokluğunun da payı var) arasında çok farklar var. Biz ciddi bir ara verilince asla toparlanamıyoruz.

sss.webp

Ben asıl önümüzdeki sezonu merak ediyorum. Yine oyuncular, kiralık adamlar mi suçlu olacak yoksa kendisinde biraz suç arayacak mı?

Bu takım koşmuyor, mücadele etmiyor. Paslaşmalar hep orta saha çizgisinin yanlarında. Yana, hafif öne ya da çoğunlukla geriye paslaşmalar oluyor.
İleri uçta hiç bir organizasyon yok.
Defansta oyuncular kafasına göre oynuyor.
Üç senedir Fatih Terim bu kulüpte, iki şampiyonluk getirdi ama oynanan futbol, mücadele ve saha içi organizasyon berbat.
Rakip sahada baskı kuramıyoruz, adam çoğaltamıyoruz ama defansın arkasına atılan her top tehlikeye dönüşüyor. Hem ofans kötü, hem de defans.

Ben bıktım bu Fatih Terim performansından. Hakikaten iğrenç futbol oynuyoruz. 1996-2000 senesindeki harika oyunumuz gözümün önünde hala tütüyor. O baskılı, o rakibi boğan, o üç atsa dördü kovalayan takım performansından giderek istikrarlı şekilde daha kötü oynatan hoca performansına dönüştü.

Kendisi efsanemiz. Ama son performansı hakikaten berbat. Bu sene şampiyon olmamız umrumda değil. Ama artık iyi futbol izlemek istiyorum.

Üç senedir 5-10 iyi maç belki oynamışızdır. Ona bile emin değilim.

Hocanın kesinlikle etrafını çok başarılı antrenörlerle çevirmesi lazım.
Fitness
Defans
Orta saha
Ofans
Koçlarına çok ihtiyacımız var. Görünen Fatih Terim ve ekibinin bu konularda çok başarısız olduğu.

Ben asıl önümüzdeki sezonu merak ediyorum. Yine oyuncular, kiralık adamlar mi suçlu olacak yoksa kendisinde biraz suç arayacak mı?

Bu takım koşmuyor, mücadele etmiyor. Paslaşmalar hep orta saha çizgisinin yanlarında. Yana, hafif öne ya da çoğunlukla geriye paslaşmalar oluyor.
İleri uçta hiç bir organizasyon yok.
Defansta oyuncular kafasına göre oynuyor.
Üç senedir Fatih Terim bu kulüpte, iki şampiyonluk getirdi ama oynanan futbol, mücadele ve saha içi organizasyon berbat.
Rakip sahada baskı kuramıyoruz, adam çoğaltamıyoruz ama defansın arkasına atılan her top tehlikeye dönüşüyor. Hem ofans kötü, hem de defans.

Ben bıktım bu Fatih Terim performansından. Hakikaten iğrenç futbol oynuyoruz. 1996-2000 senesindeki harika oyunumuz gözümün önünde hala tütüyor. O baskılı, o rakibi boğan, o üç atsa dördü kovalayan takım performansından giderek istikrarlı şekilde daha kötü oynatan hoca performansına dönüştü.

Kendisi efsanemiz. Ama son performansı hakikaten berbat. Bu sene şampiyon olmamız umrumda değil. Ama artık iyi futbol izlemek istiyorum.

Üç senedir 5-10 iyi maç belki oynamışızdır. Ona bile emin değilim.

Hocanın kesinlikle etrafını çok başarılı antrenörlerle çevirmesi lazım.
Fitness
Defans
Orta saha
Ofans
Koçlarına çok ihtiyacımız var. Görünen Fatih Terim ve ekibinin bu konularda çok başarısız olduğu.
Fatih hocanın profesyonel bir yapıyla beraber çalışması çok zor. Kulüpte kendi hanedanlığını kurmuş. Her şeyi ben bilirim, her şeye ben yetişirim kafasında olduğu sürece gelişeceğimizi sanmıyorum. Tamam şampiyon yapıyor mu yapıyor ama ligin en pahalı, en kaliteli kadrolarının son 2 senede aldığı puan skandaldır. Başka bir hoca olsa bu ortamda lige ambargo koyarak şampiyon olur. Biz zor bela, kanser olarak şampiyon oluyoruz bu ne kadar başarı bizim için? Zaten Avrupa'da boyumuzun ölçüsünü alıyorlar. Club Brugge, Porto, Schalke, Benfica gibi orta seviye takımlarla bile aramızda büyük fark var.

Hocanın artık bu her şeyi ben bilirim egosundan kurtulup çevresini donanımlı kişilerden kurmalı. Nereye kadar kendisine biat eden, her dediğine okey çeken kişilerle devam edecek? Başkanlarla bile sürekli inatlaşan bir profil maalesef hem de Arda gibi oyuncular yüzünden.

Hocaya her türlü kredi veriliyor, 6-0 yenildiğimiz maçlardan sonra bile eleştirilmiyor. Medya, taraftar onun emrinde zaten. Baskı da duymuyor. Ligin en kaliteli kadrosu sende. Ama aldığımız puana bakın. Hamzaoğlu bile yetersiz bir kadroyla şampiyon yaptı bu takımı. Cevat hoca 10 yerli oyuncuyla Güney Amerika karması fb'nin önünde şampiyon oldu. Şampiyonluk büyük bir başarı ölçütü değil. Bizim en kötü halimiz bile şampiyon oluyor çoğu zaman.

Artık bu potansiyeli Juve, PSG, Bayern gibi bir dominasyona dönüştürmek gerekiyor.

olağanüstü şeyler oluyor yaw, covid denen şey olmasa champ olacağımız gün gibi ortadaydı
seyircisiz bjk maçı+3 ay lig iptali+rizede sakatlık ve hakem faciasının faturasını tek 1 adama kesmeyi doğru bulmuyorum
bjk maçını seyircili oynayıp kazanırdık ve bütün hava değiştirdi bana sorarsan

Bizim takım Rize deplasmanında geçen seneki maç sebebi ile sinerek çıkmış. Bence işte bu maça bir "MELO" gerekliydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt