Ben asıl önümüzdeki sezonu merak ediyorum. Yine oyuncular, kiralık adamlar mi suçlu olacak yoksa kendisinde biraz suç arayacak mı?
Bu takım koşmuyor, mücadele etmiyor. Paslaşmalar hep orta saha çizgisinin yanlarında. Yana, hafif öne ya da çoğunlukla geriye paslaşmalar oluyor.
İleri uçta hiç bir organizasyon yok.
Defansta oyuncular kafasına göre oynuyor.
Üç senedir Fatih Terim bu kulüpte, iki şampiyonluk getirdi ama oynanan futbol, mücadele ve saha içi organizasyon berbat.
Rakip sahada baskı kuramıyoruz, adam çoğaltamıyoruz ama defansın arkasına atılan her top tehlikeye dönüşüyor. Hem ofans kötü, hem de defans.
Ben bıktım bu Fatih Terim performansından. Hakikaten iğrenç futbol oynuyoruz. 1996-2000 senesindeki harika oyunumuz gözümün önünde hala tütüyor. O baskılı, o rakibi boğan, o üç atsa dördü kovalayan takım performansından giderek istikrarlı şekilde daha kötü oynatan hoca performansına dönüştü.
Kendisi efsanemiz. Ama son performansı hakikaten berbat. Bu sene şampiyon olmamız umrumda değil. Ama artık iyi futbol izlemek istiyorum.
Üç senedir 5-10 iyi maç belki oynamışızdır. Ona bile emin değilim.
Hocanın kesinlikle etrafını çok başarılı antrenörlerle çevirmesi lazım.
Fitness
Defans
Orta saha
Ofans
Koçlarına çok ihtiyacımız var. Görünen Fatih Terim ve ekibinin bu konularda çok başarısız olduğu.