Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.881
- 12.968
- 2.343
Fatih hocam şampiyon yap bizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En kötü halimiz şampiyon oluyorsa 2000 sonrası Terim'in olmadığı 15 sezonda neden 4 kez şampiyon olabildik acaba? He bu yetmiyorsa 2000 öncesine de bakabiliriz sıkıntı yok. Bayern potansiyelini falan Terim'li yılları çıkartarak bakalım bir de.Fatih hocanın profesyonel bir yapıyla beraber çalışması çok zor. Kulüpte kendi hanedanlığını kurmuş. Her şeyi ben bilirim, her şeye ben yetişirim kafasında olduğu sürece gelişeceğimizi sanmıyorum. Tamam şampiyon yapıyor mu yapıyor ama ligin en pahalı, en kaliteli kadrolarının son 2 senede aldığı puan skandaldır. Başka bir hoca olsa bu ortamda lige ambargo koyarak şampiyon olur. Biz zor bela, kanser olarak şampiyon oluyoruz bu ne kadar başarı bizim için? Zaten Avrupa'da boyumuzun ölçüsünü alıyorlar. Club Brugge, Porto, Schalke, Benfica gibi orta seviye takımlarla bile aramızda büyük fark var.
Hocanın artık bu her şeyi ben bilirim egosundan kurtulup çevresini donanımlı kişilerden kurmalı. Nereye kadar kendisine biat eden, her dediğine okey çeken kişilerle devam edecek? Başkanlarla bile sürekli inatlaşan bir profil maalesef hem de Arda gibi oyuncular yüzünden.
Hocaya her türlü kredi veriliyor, 6-0 yenildiğimiz maçlardan sonra bile eleştirilmiyor. Medya, taraftar onun emrinde zaten. Baskı da duymuyor. Ligin en kaliteli kadrosu sende. Ama aldığımız puana bakın. Hamzaoğlu bile yetersiz bir kadroyla şampiyon yaptı bu takımı. Cevat hoca 10 yerli oyuncuyla Güney Amerika karması fb'nin önünde şampiyon oldu. Şampiyonluk büyük bir başarı ölçütü değil. Bizim en kötü halimiz bile şampiyon oluyor çoğu zaman.
Artık bu potansiyeli Juve, PSG, Bayern gibi bir dominasyona dönüştürmek gerekiyor.
En kötü halimiz şampiyon oluyorsa 2000 sonrası Terim'in olmadığı 15 sezonda neden 4 kez şampiyon olabildik acaba? He bu yetmiyorsa 2000 öncesine de bakabiliriz sıkıntı yok. Bayern potansiyelini falan Terim'li yılları çıkartarak bakalım bir de.
05/06'da neydi etkisi?Terim'in hiçbir şekilde dahlinin olmadığı son şampiyonluğumuz 2008
Şey de efsane yaw "Terim enkaz bıraktı" argümanıTerim'in hiçbir şekilde dahlinin olmadığı son şampiyonluğumuz 2008

Hoca bu sezondan ümidi kesmis gibi sarper.Fatih hocam şampiyon yap bizi

Hoca bu sezondan ümidi kesmis gibi sarper.
Aksi olsa 6da kapanir 16da falan derdi emin ol
22x Turkish Champions![]()
Şey de efsane yaw "Terim enkaz bıraktı" argümanı
Birisi Lucescuya bıraktığı avrupa şampiyonu makina gibi takım (ki şampiyon olamadık). Birisi de Mancini'ye verdigi Burak-Sneijder-Drogba-Melo'lu kadro(Bu da ersundan 10 puan fark yedi). Tamam 2003 dönemi kötü bir takım bıraktı da sanki genel bir şeymiş gibi zırvalanması da ayrıca komik.
En kötü halimiz şampiyon oluyorsa 2000 sonrası Terim'in olmadığı 15 sezonda neden 4 kez şampiyon olabildik acaba? He bu yetmiyorsa 2000 öncesine de bakabiliriz sıkıntı yok. Bayern potansiyelini falan Terim'li yılları çıkartarak bakalım bir de.

2003 dönemiyle ilgili forumda arastirmam var, ben hocaya kirginliktan->burukluga döndüm yani hala kalbimde bir sizi var ama 2003 yılını enkaz olarak tanımlayıp terime yüklemek tam anlamıyla kötü niyettir. Minimum maliyetle alınan oyuncular gayet iyiydiler ama gel gelelim o donem yeniden yapılanmaya başlamış fenerbahçe ve tekrar yükselişe geçmesinin engellenmesi gerekilen ve bu konuda her turlu pisliğin yapıldığı Galatasaray vardı.Şey de efsane yaw "Terim enkaz bıraktı" argümanı
Birisi Lucescuya bıraktığı avrupa şampiyonu makina gibi takım (ki şampiyon olamadık). Birisi de Mancini'ye verdigi Burak-Sneijder-Drogba-Melo'lu kadro(Bu da ersundan 10 puan fark yedi). Tamam 2003 dönemi kötü bir takım bıraktı da sanki genel bir şeymiş gibi zırvalanması da ayrıca komik.
O 4 şampiyonlukta da hem oyun hem sonuçtan dolayı tatmin olduğumuz tek sezon Gerets’in getirdiği şampiyonluk.
O da Fatih Terim tarzına en yakın top oynatan hoca olmasından.
Rijkaard’ı getirdiğimizde ben de 10 sene üst üste şampiyon olacağımızı 3-4 sene için CL alacağımızı düşünmüştüm ama o işler öyle olmuyor işte. O zamanki blogger romantikliğimiz.
4 sene sattığın kadar al cezası aldık. Bu şartlarda hangi yabancı hoca(hatta yerli hocaları da katalım) şampiyonluk garantisi verir. Nasıl Bayern Münih olacağız acaba? 2000lerde paranın işin içine girmediği dönemde bile 5. Sene üst üste şampiyon olmamamız için neler yapıldı.
Luce'ye makine gibi takım bıraktı da ikisi aynı tarzda hocalar değildi. 4 senedir çalıştığı, kendi inşa ettiği bir takımı; kendi oyun felsefesinden farklı yabancı bir hocaya bıraktı. Ki o sezon çok da başarısız değildik. 2001 senesi şaibelerin olduğu bir sezondu. fenerin 0-3'den 4-3 döndürdüğü maçlar, bizim Ankaragücü maçında ersunun itiraf ettiği şike ve o maçta bazı oyuncuların takımı sabote etmesi, Jardel'in mobbinge uğraması ve ailevi sorunlarından dolayı ikinci yarıda çoğu maçta oynamaması, kadıköydeki maçta hakemlerin bizi katletmesi. Azizin Denizli'ye sen mi şampiyon yaptın bu takımı ben yaptım dediği bir sezon. Bence 2011 sezonundan bile daha şaibeliydi. Şampiyonlar Ligi'nde de 2 kez gruptan çıkarak çeyrek finale çıktık. Sonraki 2 sezonda da ligde şampiyon oldu.Şey de efsane yaw "Terim enkaz bıraktı" argümanı
2008 şampiyonluğu da iyiydi.
Geçmişe baktığım zaman bana en değerli ve zor gelen Geretsin şampiyonluğu geliyor.Fenerin kadrosu epey korkucuydu.
Zaten ben de bahanenin ötesinde önemli problem olarak tanımladım ancak hoca bunları kendisine bahane yapmaz normal şartlarda. Hatta ben bu sezon ilk kez sürekli bunları vurguladığını gördüm.Abi bence iki stoperinin gitmesi üstüne de kalecinin gitmesi bir bahanedir. Ahmet ile oyun kalitesinin ne kadar düştüğü ortada.
Kesinlikle 2006.Geçmişe baktığım zaman bana en değerli ve zor gelen Geretsin şampiyonluğu geliyor.Fenerin kadrosu epey korkucuydu.

2008'de de benzer bir durum vardı ama biz herkesi üst üste duman ederek şampiyon olduk.Öyle son maç beklemedik sağdan soldan gol haberi.Sivas maçı da efsanedir Fb maçıyla beraber o sezon.Ben 2008 şampiyonluğunu gördükten sonra bu sezon kolay kolay kesmem umudumu matematiksel olarak bitene kadar.
O sene bizim takım çok iyidi ama mesela aç Malatyayı mı ne 5-2 yendiğimiz maçı izle. Muazzam bir hücum takımıydık.Geçmişe baktığım zaman bana en değerli ve zor gelen Geretsin şampiyonluğu geliyor.Fenerin kadrosu epey korkucuydu.
Zaten ben de bahanenin ötesinde önemli problem olarak tanımladım ancak hoca bunları kendisine bahane yapmaz normal şartlarda. Hatta ben bu sezon ilk kez sürekli bunları vurguladığını gördüm.
Neyse yine de vazgeçmeyecektir.
1 olmuyorsa 2 olmuyorsa 3.
O sene bizim takım çok iyidi ama mesela aç Malatyayı mı ne 5-2 yendiğimiz maçı izle. Muazzam bir hücum takımıydık.
Onların ise iyi oyunculardan kurulu iyi bir takımı vardı.
2006 çok kritikti tabi; 4 sene üst üste şampiyon olsalar hikaye farklı yöne gidebilirdi.