- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yani o son kısım anlatmak istediğimin özü asında. işler yolunda gittiği veya x td nin taraftara inancı verebildiği sürece kimse fatih terim falan demiyor.Desteklenen bir sürü hoca vardı. Hagi efsanemiz. Gerets'i herkes çok sevdi destekledi. Skibbe aynı şekilde . Riekerink beydi mesela. Rijkaard'a(Ve polat'a)acayip tahammül edildi. Hamza Hamzaoğlu vs. Başka bir ortak noktaları daha var ki başarısız olduklarında taraftarın bu tavır doğal olarak değişti. Yani başarısızlığa sürükleyen taraftar değildi ama başarısız dönemde sabretme konusunda Terim'e daha fazla kredi veriyor. Çünkü adam 20 tane kupa kazanmış. Olay bu kadar. Özel bir baskı oluşturmasının sebebi adamın absürt lig istatistiği ve tek avrupa şampiyonluğunu kazanmış olması. Dolayısıyla Tudor'dan daha fazla güveniyor taraftar. Ama iyi oynatırken Tudor da kraldı kimse Terim falan demiyordu.
Cagnenin hocanın transferi olduğuna inanmıyorum keza falcaonun da.hagi ye yine denirdi şu kayserideki hırsızlık mevzusundan dolayı aslında aralar biraz soğuktu o dönem neyse ki unutuldu.
kabul etmesi neden bu kadar zor bilmiyorum fakat tudora haksızlık yapılmadı üstat. sezon başı çok diri bi takım yarattı evet sezonu erken açmanında etkisiyle neredeyse ligdeki rakiplere tur bindirdik fakat gel gelelim o çok meşhur 8 hafta ilerledikçe güç tükenmeye başladı ve soyunma odasını da kaybetmeye başladı ve puan farkı eridi dursun baktı şampiyonluk gidiyor seçimde var dedi rakibinin seçim vaadini gerçekleştirdi. hepsi bu.
transferlerle alakalı kısıma pek bişey diyemiyeceğim marcao lyundima vs derim kalkar bi cagne dersin pek bi karşılık veremem.
falcao için yaz kampında bi açıklaması vardı herkes ister diye reis. cagne için ise bişey diyemiyorum maalsef.Cagnenin hocanın transferi olduğuna inanmıyorum keza falcaonun da.
hagi ye yine denirdi şu kayserideki hırsızlık mevzusundan dolayı aslında aralar biraz soğuktu o dönem neyse ki unutuldu.
kabul etmesi neden bu kadar zor bilmiyorum fakat tudora haksızlık yapılmadı üstat. sezon başı çok diri bi takım yarattı evet sezonu erken açmanında etkisiyle neredeyse ligdeki rakiplere tur bindirdik fakat gel gelelim o çok meşhur 8 hafta ilerledikçe güç tükenmeye başladı ve soyunma odasını da kaybetmeye başladı ve puan farkı eridi dursun baktı şampiyonluk gidiyor seçimde var dedi rakibinin seçim vaadini gerçekleştirdi. hepsi bu.
transferlerle alakalı kısıma pek bişey diyemiyeceğim marcao lyundima vs derim kalkar bi cagne dersin pek bi karşılık veremem.
Öyle demesi gayet doğal falcao sonuçta ama falcaodan önce 50 tane eksik vardı bence ilk isteği değildi. Hocanın 2 bek ve ortasaha istediği biliniyordu ama abdurrahim bey bütün yazı falcao peşinde harcadıfalcao için yaz kampında bi açıklaması vardı herkes ister diye reis. cagne için ise bişey diyemiyorum maalsef.
Hajrovicin bizden sözlesmesinin sonuna kadar tüm parayi isteyip, sonra 100 bin € civarinda para aldigi gibi olmasin sonunda?
halla halla o dönem biz çok sakatlık yaşıyoruduk diye hatırlıyorum bende hatta tudorun yunanistandaki eski takımında da benzer bi sorun yaşadığını ve alakalı bir karşılaştırma yapıldığını anımsıyorum. şu transfermarktı pek kullanamıyorum orada detayı vardır elbet doğru anımsıyorsamfizik güç tükenmedi, rakipler belli oranda çözdü. Tudor Bursa maçında çılgınlık yapıp kazanınca taktikle oynamaya devam etti. Bunun eksileri oldu. O sene ki takımın fizik gücü muazzamdı. 2 senedir Terim döneminde oyuncular sapır sapır dökülüyor. O sene bir tek Fernando sakatlandı, onun dışında hatırlamıyorum.
Transferde bir tek Maicon ve Lato kötü denebilir. Lato zaten Asamoah son anda gelmeyince "camı kırınız" olarak son gün geldi. Çok büyük zarar da yok. Maicon o sene iyi-kötü katkı verdi. Büyük ihtimal o da satılacak. Terim'in sadece bu sene ki transferleri felaket.
Ayrıca hala aynı şeyi düşünüyorum.. Terim eğer boşta olmasa Tudor devam ederdi. Terim medyayı acayip iyi kullandı. O dönem bilmem hatırlar mısın Bosna'dan yetkililer geldi Bosna'ya gidiyorum, acele edin beni kaçırmayın dedi resmen.
Milli takım sonrası itibarı acayip düşmüştü ve tek şansı tekrar Galatasaray'a gelip başarı sağlamaktı. 16 maçta 32 puan bana göre hiç fena değildi yoksa. Yeni kurulmuş, TS,Başak,Bjk deplasmanlarını atlatmış bir takım için.
Üstelik VAR olsaydı Fb maçında Hasan Ali'nin net penaltısı ve TS maçında Fernando'ya yapılan net kırmızı verilecekti. O sene VAR'ın olmaması şanssızlık oldu.
Harika bir analiz olmuş. Terim döneminde bir de çok rezil hezimetler var. 5-0'lar 6-0'lar havada uçuşuyor. Tamam herkes o skorları alabilir ama Terim'in hiç yoksa yaklaşık 10 tane böyle yenilgisi var. Çok inatçı bir hoca olmasından kaynaklanıyor belki ama olan kulübe ve taraftarlara oluyor. Her maça kazanmak için çıkmamalı bir insan. Yeri geldiğinde beraberliğe, yeri geldiğinde az farklı mağlubiyete de oynayabilmeli.Terim dönemi 96-2000 ş.ligi maçları
dortmund 0-1 ilk golü yedik
parma 0-2 ilk golü yedik
sparta prag 0-3 ilk golü yedik
sparta prag 2-0 ilk golü yedik
parma 1-1 ilk golü yedik
dortmund 1-4 ilk golü yedik
juventus 2-2 ilk golü yedik
a.bilbao 2-1
rosenborg 0-3 ilk golü yedik
rosenborg 3-0
juventus 1-1 ilk golü yedik
A.bilbao 0-1 ilk golü yedik
H.berlin 2-2 ilk golü yedik
milan 1-2 ilk golü yedik
chelsea 0-1 ilk golü yedik
chelsa 0-5 ilk golü yedik
hertha 4-1 ilk golü yedik
Milan 3-2 ilk golü yedik
18 tane ş.ligi grup maçına çıkmışız ve bunların tam 16 tanesinde ilk golü biz yemişiz.
Terim den sonra gelen lucescu nun 2 senelik ş.ligi maçları
Monaco 3-2
graz 0-3 ilk golü yedik
rangers 3-2
rangers 0-0
monaco 2-4 ilk golü yedik
graz 2-2
milan 2-2
psg 1-0
deportivo 1-0
deportivo 0-2 ilk golü yedik
Milan 2-0
psg 0-2 ilk golü yedik
real madrid 3-2 ilk golü yedik
real madrid 0-3 ilk golü yedik
lazio 1-0
psv 1-3 ilk golü yedik
nantes 1-0
nantes 0-0
lazio 0-1 ilk golü yedik
psv 2-0
roma 1-1
barcelona 2-2
liverpool 0-0
liverpool 1-1
roma 1-1
barcelona 0-1 ilk golü yedik
26 ş.ligi maçının sadece 9 tanesinde ilk golü yemişisiz..
Burada amaç lucescu ile Terim'i kıyaslamak değil...Sadece daha iyi anlatabilmek için aşağı yukarı aynı takımla aynı ligde oynanan maçları karşılaştırdım..
Terim ile o dönem 18 ş.ligi maçının 16 tanesinde ilk golü yiyen tarafız inanılmaz yüksek bir oran..Lucescu geldikten sonra bu oran inanılmaz seviyede düşüyor...Tamam bunun oyun tarzları ile de alakası olabilir ama bu kadar yükek oran çok fazla..
Mesela daha sonra bizde çıktığı 29 ş.ligi maçı daha var ve bu maçların tam 19 tanesinde ilk golü biz yiyoruz...
Yani toplamda bizimle çıktığı 47 ş.ligi maçının tam 35 tanesinde ilk golü yiyen taraf biziz..
Terim ile euro 96,euro 2008 ve euro 2016'ya gidip toplamda 11 maç yapmışız ve bu 11 maçın tam 9 tanesinde ilk golü milli takım yemiş..
Ligde de böyle çok maç var..
Terim ile efsanevi ger dönüşler yaşadık,kulüp tarihinin yaşayan efsanesi,kulübün şu an en büyük manevi gücü belki de..Ama maalesef sonuçta onun da eksikleri var..
Bence en büyük eksiği maç hazırlığı ve sezon hazırlığı yani başlangıçlar..Finalleri mükemmel yapıyor ama maç başlangıçları ve sezon başlangıçları maalesef iyi değil...
Bu başlangıçların iyi olmaması maalesef bu sezonki gibi çok sıkıntı çıkartabiliyor..
Dursun Lucescu için deli gibi uğraştı yaw beceremeyince mecbur Terim'i aldı son hamle. Tudor'un kalması gibi bir olasılık yoktu Terim boşta olsun olmasın.halla halla o dönem biz çok sakatlık yaşıyoruduk diye hatırlıyorum bende hatta tudorun yunanistandaki eski takımında da benzer bi sorun yaşadığını ve alakalı bir karşılaştırma yapıldığını anımsıyorum. şu transfermarktı pek kullanamıyorum orada detayı vardır elbet doğru anımsıyorsam
yok üstat fatih hoca boşta olmasa bile tudor giderdi ki sezon başı östarşunda elenince gidecekti zaten luce yi milli takıma kaptırmasaydık.
dursun kulubun tarlasını bağını bahçesini transfere yatırdı şampiyon olmaktan başka çaremiz yoktu her sezon olduğu gibi. takımın gidişine bakıldığında durum pek iç açıcı değildi. değişim olacaktı luce değil fatih hoca oldu işte yapabilse tam tersi olacaktı yapamadı.
Dursun Lucescu için deli gibi uğraştı yaw beceremeyince mecbur Terim'i aldı son hamle. Tudor'un kalması gibi bir olasılık yoktu Terim boşta olsun olmasın.
Takımla bağı kopmuştu zaten, kadrodaki elemanlarla. Tudor'un çöpe attıklarından eksikleri kapadı hoca gelip.
Koltuğunu usulunce Gerçek Imparator Okan Hocam'a teslim etmesini bekliyoruz.
Karbonat tsden puan alir mi cnm?azılı bır terım düsmanı olarak bu aksam kendısıne sallanacak bı sey göremedım
klasık basaksehır deplasman galıbıyetı uzerınden terıme ben bıle sallamam yaw