Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birilerinin bakan buza haddini bildirmesi lazımmm.

Bu sezon umudumuz kalmadı ama önümüzdeki sezon ilk 10 hafta yine rezilleri oynar fiziksel olarak berbat bir durumda başlarsak hocaya yazar bunların hepsi. Artık yeter hep son dakikada transferleri yapıyoruz alacaksak zamanında alalım alamıyorsak altyapıdan oyuncularla sezon hazırlığına başlayalım. Bıktık fpp'den, hevesi inancı olmayan yüksek maaşlı topçulardan.

Geleneksel 2-3 senelik nadasa yatma suremiz geldi. Orçolar seneye binbir oyunla, sikeyle sampiyon olmak icin her pisligi yapacak, yaptiracaklar. Hoca vazgecmek yok falan diyor da Kici Kirik trabzon icin bile bu kadar ahlaksizlikla karsi karsiya kaliyorsak zaten seneye koc cocugu hem koltugunu hem de parasini kurtarsin diye gormeyecegimiz seytanlik kalmaz. Umalim da iki damat yali cocugunun hakkindan gelir. Biz maaslari dusurmeye bakalim.

ali daiye bak herifi 3e böl 3 tane hagi ebatında adam çıkar o kadar fizikli olduğunu bilmiyordum o herifin

Hocam senciyiz fakat yarın da takım hazır olmadığını gösterirse, artık biraz dinlen be hocam. Yıllardır aynı taşa vuruyoruz kendimizi. Şu sezon açılışlarını yapamıyorsun. Takımlarını hazırlayamıyorsun.

Vites arttırmasını çok iyi biliyorsun. Tam tüm umutlarımız tükenmişken ortaya çıkıyorsun fakat bu bir yere kadar işliyor hocam. Açılışlar da çok puan kaybı yaşıyoruz ve bu sezon şampiyonluğu bu yüzden kaybetmek üzereyiz.

Geçen haftayı da bir açılış olarak görüyorum. Bu sezon başı da böyle başladık, geçen sezonun başında da böyleydik. Sezon başlarında hep böyleyiz abi biz. Değiş artık hocam Allah aşkına duruma el at ya. Scot Piri’yi mi getirirsin El Kaide fitnes sorumlusunu mu Afganistan dan getirirsin bilmiyorum ama şu takımı hazır hale getir hocam.

Hocam senciyiz fakat yarın da takım hazır olmadığını gösterirse, artık biraz dinlen be hocam. Yıllardır aynı taşa vuruyoruz kendimizi. Şu sezon açılışlarını yapamıyorsun. Takımlarını hazırlayamıyorsun.

Vites arttırmasını çok iyi biliyorsun. Tam tüm umutlarımız tükenmişken ortaya çıkıyorsun fakat bu bir yere kadar işliyor hocam. Açılışlar da çok puan kaybı yaşıyoruz ve bu sezon şampiyonluğu bu yüzden kaybetmek üzereyiz.

Geçen haftayı da bir açılış olarak görüyorum. Bu sezon başı da böyle başladık, geçen sezonun başında da böyleydik. Sezon başlarında hep böyleyiz abi biz. Değiş artık hocam Allah aşkına duruma el at ya. Scot Piri’yi mi getirirsin El Kaide fitnes sorumlusunu mu Afganistan dan getirirsin bilmiyorum ama şu takımı hazır hale getir hocam.
bu sene gitti gibi

seneye de şampiyon olamazsa bırakır artık. önemli olan bu sene şampiyon olamaz isek hocanın her istediği adamı aldırmak istemesi. gerçi ffp var ama göreceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt