- 1 Haziran 2015
- 27.789
- 19.335
- 2.148
mancini hocam ile 2.lik > ft ile champ olmak diyebilir miyiz ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocanın bazı oyunculara karşı takıntılı olduğu doğru. Belhanda ve Selçuk özellikle. Ama yapacak bir şey yok. İnsanın olduğu yerde hata vardır.
Son 2 maçta formsuz olduğu da doğru. Oyuncu değişiklikleri fecaattı. Hocanın kafası başka yerde maalesef.
Ama bu sene yaşadıklarımız pişmiş tavuğun bile başına gelmediği halde, pandemi araya girmeseydi döve döve şampiyon olurduk. Burası net.
Fatih Hoca'nın yeterliliğini filan sorgulamak komik oluyor. Daha 3 ay önce bu takım taş gibi top oynuyordu. 3 ayda futbolu unutmadı adam herhalde. Hocanın corona'ya yakalanması ve yardımcı antrenörlerin takımı yeterli ve doğru çalıştırmaması pahalıya patladı. Olay bu. Hasan Şaş da sepetlendi zaten. Ümit Davala da sepetlenecek.
Ha şunu da söyleyeyim, son 2 maçta hakemlerin bize yaptıklarını görmezden gelmek mümkün değil. Takım kötü oynuyor diye hakemleri es geçecek değiliz.
Velhasıl kelam, canı sağolsun. Bu maçı kazansaydık bile şampiyon olma ihtimalimiz yüzde 5 filandı zaten. TS ve Başak'a karşı bu fizik ve oyun gücü yetmezdi. O yüzden fazla üzülmüyorum.
Gelecek sezonun planması daha iyi yapılmalı. İsimli topçular yerine genç ve başarıya aç oyuncular alınmalı.
Kaleci lazım zaten. Orası kesin. En azından artık yedek kalecimizin yedek bile olamayacak kalibrede olduğunu biliyoruz.Ders almak lazım.Mesela 4.stoper diye geçmemek lazım.Bugun belki de Ahmet yuzunden verdin maçı.Yedek kalecin tecrubeli olacak.
Mancini'nin en büyük şanssızlığı sezon devam ederken gelmesi ve fb tarihinin en ballı ve en iyi sezonuna denk gelmesi oldu. Ona rağmen 3 kulvarda gittik.mancini hocam ile 2.lik > ft ile champ olmak diyebilir miyiz ?
Hocanin 2 trilyon hatasi, kazanilan son 2 sampiyonlugu silemez.
Sene sonu şu kadroyla ŞL ön elemesi bile yapamayıp bu kontratları bırakınca kulübü tarihten silebilir ama.
Mancini'nin en büyük şanssızlığı sezon devam ederken gelmesi ve fb tarihinin en ballı ve en iyi sezonuna denk gelmesi oldu. Ona rağmen 3 kulvarda gittik.
Bu sene daha iyi bir kadromuz olmasına rağmen ŞL'de farklı yenilgiler alarak sonuncu olduk. Kupada çeyrekte elendik. Ligde 4.yüz. İlk 2 bile olamayacak. Hani diğer takımlar iyi olsa gam yemeyiz. Şu ortamda çok rahat şampiyon olabilirdik. Fatih hocanın inatları, egoları bazı şeylerin önüne geçiyor. Artık buna dur demeliyiz. Sadece kendisine değil bize de zarar veriyor.
Galatasaray 100 senedir iflas edecek diyorlar. Görüyoruz...
Ozan Kabak kim Emin kim
Ozan kalitesini hemen belli etti. Emin ise ilk Tuzla macinda direk hata yapti. Belli ki iyi oynamasi icin epey surece ihtiyaci olacak
ya da niye hic maca cikmamis topcuyu oyantip 2 gol yedirdin diyeceklerdi.
Dunyaya adanalı olarak gelmek varmısAdana'da Galatasaray sayesinde doymiyan yok Imparator'umuz sag olsun.
Varmi baska adanali yonetime ekibe takima alalim hodcjam?
Takintilari var diye senede 3milyon avro almiyor bu herif. Selcuk Inan'i oglu bile almaz oyuna. sabah aksam ayak tenisi ile olmas bu isler.
Once aynaya bakicaksin, hakeme taraftar zaten salliyor.
Dunyaya adanalı olarak gelmek varmıs
Korona sadece bize korona mı? Trabzon nasıl kazanıyor? Başakşehir nasıl kazanıyor? Rize bize nasıl köpek gibi saldıracak enerjiyi buluyor?
Mazeret istemiyorum ben artık! Yeter ulan! Bu sezondan ümidim yok artık, Muslera’nın sakatlığından sonra.
Hoca son şansın önümüzdeki sezon. Şampiyon oldun oldun, yoksa al ekibini defol git.
Seviyorum sayıyorum, bazı hareketlerin hoşuma gitmese de geçmişi düşünüp sineye çekiyorum. Ama kredin bitti artık yeter. Kaç sezondur sahada oyun adına hiçbir şey görmüyoruz.
Dediğim gibi hoca, artık son şansın önümüzdeki sezon. Dahası yok!
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi