Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın bazı oyunculara karşı takıntılı olduğu doğru. Belhanda ve Selçuk özellikle. Ama yapacak bir şey yok. İnsanın olduğu yerde hata vardır.
Son 2 maçta formsuz olduğu da doğru. Oyuncu değişiklikleri fecaattı. Hocanın kafası başka yerde maalesef.
Ama bu sene yaşadıklarımız pişmiş tavuğun bile başına gelmediği halde, pandemi araya girmeseydi döve döve şampiyon olurduk. Burası net.
Fatih Hoca'nın yeterliliğini filan sorgulamak komik oluyor. Daha 3 ay önce bu takım taş gibi top oynuyordu. 3 ayda futbolu unutmadı adam herhalde. Hocanın corona'ya yakalanması ve yardımcı antrenörlerin takımı yeterli ve doğru çalıştırmaması pahalıya patladı. Olay bu. Hasan Şaş da sepetlendi zaten. Ümit Davala da sepetlenecek.
Ha şunu da söyleyeyim, son 2 maçta hakemlerin bize yaptıklarını görmezden gelmek mümkün değil. Takım kötü oynuyor diye hakemleri es geçecek değiliz.

Velhasıl kelam, canı sağolsun. Bu maçı kazansaydık bile şampiyon olma ihtimalimiz yüzde 5 filandı zaten. TS ve Başak'a karşı bu fizik ve oyun gücü yetmezdi. O yüzden fazla üzülmüyorum.
Gelecek sezonun planması daha iyi yapılmalı. İsimli topçular yerine genç ve başarıya aç oyuncular alınmalı.

Ders almak lazım.Mesela 4.stoper diye geçmemek lazım.Bugun belki de Ahmet yuzunden verdin maçı.Yedek kalecin tecrubeli olacak.

Ders almak lazım.Mesela 4.stoper diye geçmemek lazım.Bugun belki de Ahmet yuzunden verdin maçı.Yedek kalecin tecrubeli olacak.
Kaleci lazım zaten. Orası kesin. En azından artık yedek kalecimizin yedek bile olamayacak kalibrede olduğunu biliyoruz.
Ahmet ise kağnı gibi bir isim. Belki yerine bi tık bile daha iyi biri olsa o pozisyonda kırmızı yemeden pozisyonu savuşturabilirdi. Lakin orda davarlığın büyük kısmı ismini yazmak istemediğim bedevide. İlk de değil yani. Sezon boyunca belki 10 defa kalemize tehlikeli pozisyon olarak dönen böyle saçma pas atmıştır geriye. Onlar belki gol olmadı ama burda patladık işte.

Şartlar ne olursa olsun ben sonuna kadar hocanın arkasındayım geçen sene ki 8 puanlık dönüş üstüne 5 yıllık sözleşmeye imza atması en güzel anlardan biridir şu an hoca bırakıyorum dese kaçıyor diyecek insanlar var o yüzden hoca kalıp sonuna kadar savaşmalı...

mancini hocam ile 2.lik > ft ile champ olmak diyebilir miyiz ?
Mancini'nin en büyük şanssızlığı sezon devam ederken gelmesi ve fb tarihinin en ballı ve en iyi sezonuna denk gelmesi oldu. Ona rağmen 3 kulvarda gittik.

Bu sene daha iyi bir kadromuz olmasına rağmen ŞL'de farklı yenilgiler alarak sonuncu olduk. Kupada çeyrekte elendik. Ligde 4.yüz. İlk 2 bile olamayacak. Hani diğer takımlar iyi olsa gam yemeyiz. Şu ortamda çok rahat şampiyon olabilirdik. Fatih hocanın inatları, egoları bazı şeylerin önüne geçiyor. Artık buna dur demeliyiz. Sadece kendisine değil bize de zarar veriyor.

Hocam salla clyi de 2. olacam diye kadma. Hiçbir türk takımı ön elemeden giremez oraya. Sen uefayı kaptırma yeter. Bir de şimdiden şı gönderilecekŞer listesini floryada soyunma odasına as. Bıktım mğcadele etmeyen ve beyinsiz topçulardan vallahi

Yav hoca herşey bi yana sen sıkılmadın mı
artık aynı rezilce hataları 50. defa yapmaktan.
1- herzamanki gibi oyuncu değişikliğinde 7-8 dk beklettin adamı gol yiyecez dedim yedik.üstelik 10 kişi kalmışız
2- selçuku oyuna aldın.alma diye ekran başında yalvardım.bu cenabetin boşu yok girdiği her maçta gol yedik
3-takım yine ceza sahası çizgisine tesbih gibi tek hat dizildi. rakipten gelen geçen rahatça orta açtı ne karşılayan var, ne topu ilerde tutan. Golü yiyeceğimizi herkes gördü sen görmedin tiyatro gibi izledin

Mancini'nin en büyük şanssızlığı sezon devam ederken gelmesi ve fb tarihinin en ballı ve en iyi sezonuna denk gelmesi oldu. Ona rağmen 3 kulvarda gittik.

Bu sene daha iyi bir kadromuz olmasına rağmen ŞL'de farklı yenilgiler alarak sonuncu olduk. Kupada çeyrekte elendik. Ligde 4.yüz. İlk 2 bile olamayacak. Hani diğer takımlar iyi olsa gam yemeyiz. Şu ortamda çok rahat şampiyon olabilirdik. Fatih hocanın inatları, egoları bazı şeylerin önüne geçiyor. Artık buna dur demeliyiz. Sadece kendisine değil bize de zarar veriyor.

hoca gitmez yüksek ihtimalle. başkanın sağlık durumundan ötürü yönetimin durumu da belirsiz. dolayısıyla yukarıdan bir hamle ile gönderilmesi de muhtemel değil bence.

sağlık sorunu vs. yaşamadığı sürece 20-21 sezonunu da yönetecek.

ama tekrar başarısız olursa 2 başarısız sezondan sonra 3. sezona girmeden emeklilik kararı alabilir belki.

Galatasaray 100 senedir iflas edecek diyorlar. Görüyoruz...

Maddi yetersizlikten 2010-11'deki gibi kadrolar kuran Galatasaray zaten yarı iflas görmüş demektir. 2 senedir şampiyon olan hocamız 3 aya kadar öyle bir oyuncu grubu bırakacak gibi görünüyor elimize.

Son 2 sezon ligde sampiyon olmusuz, bu sezon da boyle olsun bakalim. Sampiyonlar Ligi bizim neyimize gidip tokatlaniyoruz zaten son yillarda avrupa'da aldigimiz sonuclar rezalet, hele de yaptigimiz transferlere ve verilen paralara bakarsak aldigimiz sonuclar utanc verici.

Bu virus belasindan once takim makine gibiydi, taraftarlar ile birlikte BJK'yi rahat yenerdik. Rize'ye baska bir havayla giderdik, yapacak bir sey yok. Bu antep macina bakarsak hoca'nin savunulacak tarafi yok ama kredisi var. Bizdeki basarilarini yazmaya gerek yok, sadece iki yil once geldigi donemden bugune bakarsak ilk iki sezonunda sampiyon yapmis bir hocayi 3. sezonunda sampiyon olamadi diye kapiyi gostermek sacma.

Her sezon oncesi oldugu gibi yine transfer doneminde degisim olacaktir. Hoca avrupa liginde en azindan iyi isler yapabilecek bir kadro kurmali. Taraftarlarin bir cogu Falcao-Nzonzi-Seri-Lemina transferlerinden sonra ligin kolay gececegini dusunmustu. Hoca isime gore degil de takima faydali olabilecegini dusundugu, oynatacagi sistem icin dogru profilde olan ve basariya ac oyunculari transfer etmeli. Scouting konusunda cok cok daha iyi olmaliyiz.

Ozan Kabak kim Emin kim

Ozan kalitesini hemen belli etti. Emin ise ilk Tuzla macinda direk hata yapti. Belli ki iyi oynamasi icin epey surece ihtiyaci olacak

ya da niye hic maca cikmamis topcuyu oyantip 2 gol yedirdin diyeceklerdi.

Evet muhakkak öyle diyenler olacaktı lakin hiçbiri o çocuk yerine X kişisini oynatabilirdi şeklinde bir öneri sunamayacaktı. Sadece boş boş neden hiç maç yapmamış oyuncuya bu maçta bu kadar risk altında görev verdi diyeceklerdi.

Adana'da Galatasaray sayesinde doymiyan yok Imparator'umuz sag olsun.

Varmi baska adanali yonetime ekibe takima alalim hodcjam?

Takintilari var diye senede 3milyon avro almiyor bu herif. Selcuk Inan'i oglu bile almaz oyuna. sabah aksam ayak tenisi ile olmas bu isler.

Once aynaya bakicaksin, hakeme taraftar zaten salliyor.

Adana'da Galatasaray sayesinde doymiyan yok Imparator'umuz sag olsun.

Varmi baska adanali yonetime ekibe takima alalim hodcjam?

Takintilari var diye senede 3milyon avro almiyor bu herif. Selcuk Inan'i oglu bile almaz oyuna. sabah aksam ayak tenisi ile olmas bu isler.

Once aynaya bakicaksin, hakeme taraftar zaten salliyor.
Dunyaya adanalı olarak gelmek varmıs

Korona sadece bize korona mı? Trabzon nasıl kazanıyor? Başakşehir nasıl kazanıyor? Rize bize nasıl köpek gibi saldıracak enerjiyi buluyor?

Mazeret istemiyorum ben artık! Yeter ulan! Bu sezondan ümidim yok artık, Muslera’nın sakatlığından sonra.

Hoca son şansın önümüzdeki sezon. Şampiyon oldun oldun, yoksa al ekibini defol git.

Seviyorum sayıyorum, bazı hareketlerin hoşuma gitmese de geçmişi düşünüp sineye çekiyorum. Ama kredin bitti artık yeter. Kaç sezondur sahada oyun adına hiçbir şey görmüyoruz.

Dediğim gibi hoca, artık son şansın önümüzdeki sezon. Dahası yok!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vallah iste o sirf bizde oluyo.
Baska Profesionel Külübler kovuyor.

Masal anlatma lan,isin o senin parani aliyorsun diyorlar.

Ama biz hep medet umuyoruz, demekki Ünal Aysal Drogba ve Sneijderi getirmese o senelerde bos.

Kusura bakma Renktas, Altyapidan 1 Oyuncu dahi cikartamiyoruz.
CL‘de bi bok yapamiyoruz..

Sadece Ligde sampiyon olalim diye gidiyor Paralar.

Takimin yarisi Kiralik, onun yerine Adam cikartimi , Scout yapip alidircak mi ?
Ben bunlari bekliyorum, isterse 2-3 Sene Sampiyon olmayalim , Euro Lig e gidelim ama Altyapidan yada Genc ve güzel futbol görelim.
Falcao 5 Mio €
Belhanda 3.35 Mio €
Feghouli 3.85 Mio €
Mariano 2.3 Mio €
Nagatomo : 2 Mio €

A.Calik 900.000 bin
E.Akbaba 1.75 Mio €

Lemina 2.05 Mio €
Seri : 2.8 Mio €

Hadi bunu gecdim!

Babel : 2.5 Mio € + 2 Mio Imza parasi.
Diagne : 2.3 Mio €
Mitrogl: 2.6 Mio €

Kiraladik öbürküleri almak icin, cepten gidiyor ama bunu kimse sorgulamiyor FFP’de var!

kendisi 2.5 Mio € aliyor

Selcuk Inan konusunu acmiyorum bile!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt