Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

483079FE-7B60-4C0E-9A7B-BCB12802E39E.jpeg

hoca bi kere de yanıl be :crushed:
gerçekten çok zorlu geçiyor..

Arada bir seyleri degistirsinde şasirtsan ama oaz hep kafanın dikine....

Ligin ilk yarısı için eleştiririm ama korona sonrası için eleştiremem çünkü çok fazla olay yaşadık ama eger bu maçtan sonra feghouli dene n bedeviyi kadro dışı bırakmassa kendisine olan güvenimi Kaybetmeye başlarım

:D duygusal genç arkadaşların mantıklı ve daha aklı başında oldukları zaman neyi ve neden yazmamaları gerektiğini öğreten bir konu olmuş

Arda'yı getirmek istemesi tamamen kulübü iyice karıştırıp kovularak tazminat peşinde olmak içindir.
şu kısmı cidden inanarak mı yazdın yav. yoksa her zamanki gibi fırsatı buldun fikir sıçmak mı istedi canın?

şu kısmı cidden inanarak mı yazdın yav. yoksa her zamanki gibi fırsatı buldun fikir sıçmak mı istedi canın?
Arda'yı niye getirmek istiyor sen bir tane mantıklı sebep bul da yaz. Ne yapacak bu Arda takımı mı uçuracak? Benim aklıma kulübü karıştırması için getireceği geliyor.

bilip bilmeden gerçekle alakası olmayan şeyleri yazıyorsunuz düzeltincede vay efendim terimi eleştiremeyecekmiyiz diyorsunuz.
doğruyu yaz yaptığı hataları yaz yapamadıklarını yaz katılalım senaryo yazıyorsunuz fenerli ağzıyla konusuyrosunuz karşı cıkıncada vay efendim eleştiremiyecekmiyiz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arda'yı niye getirmek istiyor sen bir tane mantıklı sebep bul da yaz. Ne yapacak bu Arda takımı mı uçuracak? Benim aklıma kulübü karıştırması için getireceği geliyor.
ardayı getırmesının mantıklı bı sebebı yok
ne kulubu karıstıracak elını optu kendınden gectı aldırıyor ıste sımdı. burdan saldır işte tazmınat falan fenerlı ağzıyla nedıye konusuyorsun yav

dangalak dangalak bilip bilmeden gerçekle alakası olmayan şeyleri yazıyorsunuz düzeltincede vay efendim terimi eleştiremeyecekmiyiz diyorsunuz.
ulan mal doğruyu yaz yaptığı hataları yaz yapamadıklarını yaz katılalım kapcık kapcık senaryo yazıyorsunuz fenerli ağzıyla konusuyrosunuz karşı cıkıncada vay efendim eleştiremiyecekmiyiz.
Söyle konu acan zaten anca kocun uyutarak güttügü fb taraftari olabilir

14 sene şampiyon olamadığımız dönemi diyor herkes şimdiki taraftar nankör diyor o dönem boş kağıda imza atılıyordu futbolcular otobüsle gidip geliyordu ortalıkta daha futbol borsası yoktu, şimdi bir adam 3 m Euro maaş alacak Avrupa'nın kalbur üstü takımlarında bile bir hoca bu kadar almıyordur keza evladım dediği topçular kendinden fazla maaş alacak ama biz iyi gün taraftarı olacağız kusura bakmayın ama eşleştiririm

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tazminat alabilmesi icin yonetımle arayı bozması gerek
o zaman tazminat alır taraftarda ses etmez yonetıme ıyı oldu gıcıklık yaptı helal olsun gibi tepkiler verilir

tazminat mı :asd:
hocam git de lütfen tazminat al
yaptıkların yeter

bu nasıl bir düşüncedir
aykırı olacağım diye saçmalamanın lüzumu yok

ardayı getırmesının mantıklı bı sebebı yok
ne kulubu karıstıracak elını optu kendınden gectı aldırıyor ıste sımdı. burdan saldır işte tazmınat falan fenerlı ağzıyla nedıye konusuyorsun yav
Elini öptü özür diledi diye kulübe getirecekse daha büyük kabahati yok mu? Biz duygusal bakmayalım dedikçe siz inadına duygusal bakıyorsunuz. Allah bilir zamanında Sabri'ye, Aydın'a vefa gösterelim de demişsinizdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt