İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
hoca bi kere de yanıl be :crushed:
gerçekten çok zorlu geçiyor..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Begenmiyorsan çıkış oradacoluk cocuk kres'e cevirdi forum'u
Begenmiyorsan çıkış orada
Iki uykular renkdaş.tamam kocum,tamam aslanim sensin ama uyku saati geldi hadi canim
şu kısmı cidden inanarak mı yazdın yav. yoksa her zamanki gibi fırsatı buldun fikir sıçmak mı istedi canın?Arda'yı getirmek istemesi tamamen kulübü iyice karıştırıp kovularak tazminat peşinde olmak içindir.
Arda'yı niye getirmek istiyor sen bir tane mantıklı sebep bul da yaz. Ne yapacak bu Arda takımı mı uçuracak? Benim aklıma kulübü karıştırması için getireceği geliyor.şu kısmı cidden inanarak mı yazdın yav. yoksa her zamanki gibi fırsatı buldun fikir sıçmak mı istedi canın?
şu kısmı cidden inanarak mı yazdın yav. yoksa her zamanki gibi fırsatı buldun fikir sıçmak mı istedi canın?
ardayı getırmesının mantıklı bı sebebı yokArda'yı niye getirmek istiyor sen bir tane mantıklı sebep bul da yaz. Ne yapacak bu Arda takımı mı uçuracak? Benim aklıma kulübü karıştırması için getireceği geliyor.
farklı bi düsünceniz varsa yazınız tartısma ortamı olussun rtaşYav he he.
Söyle konu acan zaten anca kocun uyutarak güttügü fb taraftari olabilirdangalak dangalak bilip bilmeden gerçekle alakası olmayan şeyleri yazıyorsunuz düzeltincede vay efendim terimi eleştiremeyecekmiyiz diyorsunuz.
ulan mal doğruyu yaz yaptığı hataları yaz yapamadıklarını yaz katılalım kapcık kapcık senaryo yazıyorsunuz fenerli ağzıyla konusuyrosunuz karşı cıkıncada vay efendim eleştiremiyecekmiyiz.
tazminat alabilmesi icin yonetımle arayı bozması gerekArda'yı niye getirmek istiyor sen bir tane mantıklı sebep bul da yaz. Ne yapacak bu Arda takımı mı uçuracak? Benim aklıma kulübü karıştırması için getireceği geliyor.
Elini öptü özür diledi diye kulübe getirecekse daha büyük kabahati yok mu? Biz duygusal bakmayalım dedikçe siz inadına duygusal bakıyorsunuz. Allah bilir zamanında Sabri'ye, Aydın'a vefa gösterelim de demişsinizdir.ardayı getırmesının mantıklı bı sebebı yok
ne kulubu karıstıracak elını optu kendınden gectı aldırıyor ıste sımdı. burdan saldır işte tazmınat falan fenerlı ağzıyla nedıye konusuyorsun yav